Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΥΛΛΟΓΙΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ»

Γράφει ο Σείριος: Σύμφωνα με τον Alex Collier, και τις πληροφορίες του που μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ, στον γαλαξία μας υπάρχουν άλλοι 22 πλάνητες που ζουν στην τρίτη διάσταση όπως η Γη, αλλά βρίσκονται σε προσπάθεια και διαδικασία ανόδου και δεν έχουν καμία σχέση με τον βούρκο που βρισκόμαστε εμείς και (είπαν οι Ανδρομέδιοι πάντα σύμφωνα με τον Alex Collier) δεν υπάρχει σε κανένα άλλο σημείο του γαλαξία πείνα, έλλειψη στοιχειωδών αγαθών, άστεγοι κλπ.  
Φυσικά όλα αυτά ο καθένας είναι ελεύθερος να τα θεωρήσει παραμύθια.
Η ανθρωπότητα είναι εγκλωβισμένη σε δόγματα. Σε δόγματα κοινωνικά, θρησκευτικά, επιστημονικά κλπ. Οι περισσότεροι άνθρωποι δέχονται και συμφωνούν με ότι τους υπαγορεύει το οποιοδήποτε δόγμα (τους). Άλλοι δέχονται ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο. Άλλοι ότι μετεωρίτης σκότωσε τους δεινόσαυρους, άλλοι ότι ένα φίδι συνομιλούσε με ανθρώπους, άλλοι ότι ο Αδάμ και η Εύα ήταν  υπαρκτά πρόσωπα… και πως κάποτε ένα μαγικό ραβδί χώρισε μια θάλασσα στα δύο… και όχι μόνο αυτά αλλά και πολλά άλλα δέχονται οι άνθρωποι, όλα αντίθετα προς την Φύση και τους Φυσικούς Νόμους και δεν θα επεκταθώ σεβόμενος την ελευθερία και το δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει. Τονίζω μόνο ότι γίνονται αποδεκτά αφού το λέει το δόγμα και συμφωνούν οι πολλοί.
Έτσι λοιπόν, ότι ανέφερα στην αρχή, είναι επόμενο οι άνθρωποι να μην τα δέχονται και να τα απορρίπτουν. Είναι μάλιστα αναμενόμενο.
Αλλά ας αφήσουμε τα «μυστήρια» και τα «εξωπραγματικά» και ας επικεντρωθούμε σε αυτά που μπορούν να γίνουν από όλους κατανοητά.
Σκεφτείτε τα γήινα πολιτικά συστήματα και τους πολιτικούς με τους χειροκροτητές, τους πρώην αφισοκολλητές και μετά βολεμένους και τα αποτελέσματα τους.
Σκεφτείτε τις θρησκείες που εντελώς αλαζονικά αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι του θεού και διδάσκουν την αγάπη, ενώ χειραγωγούν ανθρωπομάζες και δημιουργούν μίση μεταξύ αλλοδόξων και καταριούνται και αφορίζουν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους.
Διδάσκουν ότι είμαστε η κορωνίδα της δημιουργίας, ενώ όχι μόνο η κορωνίδα δεν είμαστε, αλλά το χαμηλότερο σκαλί στην ιεραρχία των οντοτήτων και των διαστάσεων. Και ισχυρίζονται ότι μόνο αυτοί ξέρουν ποιος και τι είναι  θεός, αγνοώντας το απλούστατο που είπε ο Αναξίμανδρος και που είναι η καλύτερη και αποστομωτικότατη απάντηση: «Αποκλείεται ως πρώτη αρχή των όντων ΠΑΣΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΥΣΙΑ, διότι εφ όσον θα ήταν γνωστή, αυτομάτως παύει να είναι Άπειρος». Επομένως όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι ξέρει τι και ποιος είναι ο θεός, σημαίνει ότι μέσα στο ανθρώπινο μυαλό του που έχει αρχή και τέλος, χώρεσε και κατανοήθηκε το Άπειρο. Έτσι όμως παύει να είναι Άπειρο και «υποβαθμίζεται». Αυτό αν δεν είναι η μέγιστη αλαζονεία, τότε τι είναι;
Αλλά αν για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας και του κοντινού μας περιβάλλοντος  δεν φέρουμε ευθύνη εμείς, και  πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι, γιατί ίσως εμείς δεν έχουμε σχέση με πολιτική και θρησκείες, τότε σκεφτείτε τις κοινωνικές συμπεριφορές (μας) των απλών ανθρώπων σε ατομικό επίπεδο.
Τα αγνά ανιδιοτελή και θετικά συναισθήματα χάνονται μπροστά στην αλαζονεία την ρύπανση, την αδιαφορία, τον φιλοτομαρισμό, το συμφέρον την εκμετάλλευση τα ψέματα τις απάτες για το κέρδος, τις ειρωνείες και τις κοροϊδίες καφενείου, το χρήμα, όλοι εγκλωβισμένοι σε κατασκευασμένες ανάγκες, …στο «εγώ». Αντί να αγωνιζόμαστε για την ευγενή άμυλα και να χαιρόμαστε με την χαρά του γείτονα, «ευχόμαστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα», γιατι για όλα φταίνε οι άλλοι…
Οι θρησκόληπτοι προσκυνούν εικόνες,  οστά νεκρών,  ιερές παντόφλες «αγίων», και αποκαλούν άλλους ειδωλολάτρες, χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα να κάνουν μόνο το αυτονόητο, …να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.
Το ίδιο αποφεύγουν, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, και όσοι στα καφέ και στους καναπέδες περιμένουν να μας σώσουν οι εξωγήινοι.
Όταν όλοι δεν φροντίζουμε πρώτα να σωθούμε και να απαλλαγούμε από τον κακό μας εαυτό, την πηγή όλων των κακών μας
Οι Ολύμπιοι (σύμφωνα με τα γνωστά πλέον μηνύματα) αποκαλούν τον πλανήτη μας «σκοτεινό αστέρι», διότι περικλείεται από ένα σκοτεινό στρώμα αρνητικότητας αόρατο από την ατελή όραση μας, το οποίο δημιουργήθηκε από τις αρνητικές σκέψεις και πράξεις των ανθρώπων. 
Αυτή η ρύπανση είναι χειρότερη από την βιομηχανική κλπ. που ξέρουμε, και είναι ικανή να μολύνει και το υπόλοιπο ηλιακό σύστημα και κατ’ επέκταση τον Συμπαντικό Οργανισμό  ως αρνητική ενέργεια.
Ίσως τελικά αυτός να είναι και ο σκοπός που «κάποιοι» μας εγκλώβισαν μέσα στην αρνητικότητα, γιατί τους είναι χρήσιμη η αρνητική ενέργεια που εκπέμπουμε, αλλά κι εδώ δεν θα επεκταθώ…
Ο πλανήτης είναι ένα κύτταρο του Συμπαντικού Οργανισμού που νοσεί. Και υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς. Για τον λόγο αυτόν, οι πιο κοντινοί μας γείτονες οι από τον α’ του Κενταύρου που απέχει από εδώ  4 έτη φωτός, έχουν αναλάβει,  σε τακτά χρονικά διαστήματα να καλύπτουν τον πλανήτη μας με κάποια «ασπίδα» προστασίας, αόρατη και με τεχνολογία άγνωστη για την γήινη επιστήμη, με σκοπό όχι να προστατεύουν την Γή, αλλά το υπόλοιπο ηλιακό σύστημα από την αρνητικότητα μας…  με δυο λόγια έκτος ότι είμαστε σε γαλαξιακή απομόνωση και μοναξιά εδώ και χιλιάδες χρόνια, γεγονός που μας έκανε να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι η Δημιουργία έφτιαξε τους γαλαξίες τα σύμπαντα και τους κόσμους μόνο για τον άνθρωπο της Γής (άλλη αλαζονεία αυτή), εκτός λοιπόν από όλα αυτά, είμαστε και σε καραντίνα.
Αλλά είπαμε… όλα αυτά είναι απλώς φαντασίες κάποιων… γι αυτό ξεχάστε τα. Και σαν άλλος Λουκιανός θα πω, πως ότι διαβάσατε είναι όλα παραμύθια…
Για τον επίλογο, ας αφήσουμε τις «φαντασίες» και ας σκεφτούμε…
Ο Σωκράτης έλεγε, πως για να είναι κανείς καλός, δεν αρκεί να μην κάνει το κακό, αλλά και να μην σκέφτεται  το κακό.
Ο πλανήτης Γή δεν είναι ο πλανήτης μας. Δεν μας ανήκει. Εμείς ανήκουμε σε αυτόν.
Ο κόσμος  αυτός δεν μας ανήκει. Τον έχουμε δανειστεί προσωρινά από τους νεκρούς και τον χρωστούμε στους αγέννητους.
Αν μετά από εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια, ΑΝ… αλλάξουν τα πράγματα και ηρεμήσει η ανθρωπότητα με Αξίες Ιδανικά, Αρετές και Δίκαιο, λέω ΑΝ… τότε εκείνοι οι άνθρωποι του μακρινού  μέλλοντος,  τι γνώμη θα έχουν για τους ανθρώπους της εποχής μας;
Πως θα μας περιγράφουν  στα βιβλία της Ιστορίας;
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ
Σείριος ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σοφότατο και σαφέστατο. Είναι θλιβερό το ότι δεν κάνουμε ένα βήμα πρός την αλλαγή και βουλιάζουμε όλο και πιό πολύ μέσα στο κατεστημένο και την σαβούρα του.
Α.

andreas είπε...

Ο Alex Coolier λέει και κάτι άλλο: Ότι ανάμεσα στους 22 αυτούς πλανήτες της τρίτης διάστασης είμαστε οι μόνοι που οι κάτοικοί του πολεμούν μεταξύ τους...

Σείριος είπε...

Αν δεν αποκολληθούμε από το δόγμα, δεν μπορούμε να πραγματευτούμε άλλες πιθανότητες.

Θα διαπιστώσουμε ότι πολλοί δογματισμοί που θεωρούσαμε αλήθειες, ήταν εξ αρχής λαθεμένοι και κτίζαμε τον πολιτισμό, σε ψέματα.

Για αυτό δεν άντεξε κανένα από αυτά.

Η Γη δεν προοριζόταν για πλανήτης σκλάβων και ποιμνίων.

Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε μέλη κοπαδιού.

Είμαστε ελεύθερα πνευματικά όντα σε υλικό σώμα (λόγω τρίτης διάστασης) και όχι αμαρτωλοί όπως προσπαθούν να μας πείσουν τους τελευταίους 17 αιώνες.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου