Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Για να καταλάβεις τι έχει γίνει...... και τι πρόκειται να γίνει.... Αρσινόη.

(Απόσπασμα από το http://diaelefsis.pblogs.gr/)
Στην περίεργη εποχή που ζούμε κάποια σκέψη ή πράξη έξω από τα στενά καθιερωμένα (από συντοπίτες με εκείνα τα εξαρτήματα στα μάτια που τα λέμε παρωπίδες και δεν αφήνουν περιθώρια να βλέπουμε γύρω μας παρά μόνον μπροστά μας) μπορούμε να περιμένουμε οποιονδήποτε χαρακτηρισμό, επειδή δεν βάζουν το μυαλό να σκεφτεί, να διανοηθεί. Το καθεστώς έχει επενδύσει πολλά σε αυτήν την προσπάθεια (για να μας κάνει "μη σκεπτόμενους") και κατά την παγία του τακτική και συνήθεια, και εμείς πληρώνουμε αυτούς που σκέπτονται γι εμάς, όπως θα πληρώσουμε  και τον μισθό του δημίου μας κάποια στιγμή.
Άλλες ήταν οι ανθρώπινες προσδοκίες και άλλα τα σχέδια και τα δεδομένα κάποιων εκεί έξω που μας φρόντιζαν και μας φροντίζουν… Εννοείται ότι σχεδόν αμέσως έγινε κατανοητό, ότι υπήρχε ύπνος βαθύς και συνεχόμενος σε πολύ μεγάλα ποσοστά των συντοπιτών μας και εμείς είμαστε τα μαύρα πρόβατα. Αυτό που μας συμβαίνει είναι κατάντια ανθρώπων. Μας έχουν πιπιλίσει το μυαλό για πάρα πολλά χρόνια, γενιές ολόκληρες. Στην αρχή μας πολέμησαν για τα πιστεύω μας. Έπρεπε να μας διώξουν από αυτά που πιστεύαμε και τα οποία ακολουθούσαμε ξεχωρίζοντας τόσο πολύ από τους άλλους λαούς. Ζούσαμε όσο μας ήταν δυνατόν τις ηθικές αξίες και τα διδάγματα των Σοφών μας. Δημιουργούσαμε! Το χρήμα ήταν το μέσον για να ζήσουμε και όχι ο αποκλειστικός σκοπός της ζωής μας. Αργά-αργά και υπομονετικά, από ανθρώπους λάτρεις και δημιουργούς του ωραίου και του αληθινού, μας κατάντησαν να απαρνιόμαστε τον πολιτισμό μας και τους προγόνους μας, προσπαθώντας να μας τα σβήσουν από την μνήμη μας. Δεν υπήρξε ποτέ ιστορικό δεδομένο ότι υπήρξαμε κάποια στιγμή πρόβατα.
Σήμερα που έχει παρουσιασθεί, για εμάς που περιμέναμε υπομονετικά, μια σοβαρή και σοφή κίνηση των Ουράνιων αδελφών μας για να μας απελευθερώσουν από τα δεσμά στα οποία έχουμε προσδεθεί, ανήμποροι στις μεθοδεύσεις τους, κίνηση χωρίς βιαιότητες αλλά με παρόμοιες αλλά αντίθετες άς πούμε αντίρροπες μεθοδεύσεις προς τις δικές τους, βρισκόμαστε σε μια σχετική πλανεμένη νοοτροπία αρνούμενοι το αυτονόητο. Τόσος πολύς διαποτισμός των πιστεύω μας που αρνούμαστε το αυτονόητο. Βλέπουμε ότι υπάρχει μια και μοναδική ευκαιρία διάσωσης και ψαχνόμαστε γιατί ο Σωτήρας μας δεν είναι γραμμένος σε κάποιο παρδαλό περιοδικό σαν πλούσιος. Αυτό μας μαραίνει η επιβεβαίωση.....
Αστερίων (ΚΒ)
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ http://diaelefsis.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου