Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

[[«Η Γαία σε σύγκριση με το σύμπαν μοιάζει με ένα απειροελάχιστο κόκκο άμμου σε αμμουδιά πολλών χιλιομέτρων.
Κι όμως οι άνθρωποι θεωρούν τον πλανήτη τους μεγαλύτερο από το σύμπαν και τον εαυτό τους ανώτερο από τον Θεό.
Τα ιερατεία αντικατέστησαν τον Θεό με τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τη σοφία της ανθρωπότητας που σας είχε δοθεί κατά καιρούς από τις ουράνιες αποστολές και κυρίως από την 7η Αποστολή του Διός. Ότι έχει απομείνει από αυτή τη σοφία, παραποιήθηκε ή παραμορφώθηκε οικτρά, με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε γνώση επαφής με τον πνευματικό και υπερβατικό κόσμο.
Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια επικίνδυνη εξελικτική κρίση και πνευματική εκτροπή, διότι η τεχνολογία που δώσαμε κατά τον προηγούμενο αιώνα για την υποβοήθηση της, χρησιμοποιήθηκε με λάθος τρόπο για την καταστροφή του ανθρώπου και όχι για το καλό του.
Οι άνθρωποι της Γαίας δεν γνωρίζουν την πραγματική σημασία της  ζωής και την σημασία της για την δημιουργία, και κυρίως έχουν πολύ εσφαλμένη εντύπωση για την έννοια του θείου, το οποίο θεωρούν δικό τους πιστό αντίγραφο γεμάτο ελαττώματα και αδυναμίες. Ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας δεν πιστεύει στον Θεό και την αθανασία της ανθρώπινης ψυχής, επειδή περιορίζει τη σοφία του δημιουργού στο επίπεδο της δικής του νόησης.
Έχετε μεταβάλλει τον κόσμο της Γαίας, σε κόσμο δυστυχίας και κόλασης. Ο κόσμος σας δεν μοιάζει σε τίποτε με άλλες κοινωνίες της αυτοκρατορίας και της συμμαχίας. Έχετε καταλύσει κάθε είδους ηθικούς φραγμούς.
Ο ύψιστος νόμος του σύμπαντος είναι η ελευθερία στη σκέψη, στη θέληση, στην κίνηση, και στην αγάπη. Είναι έννοιες που φέρουν την αρμονία και την ειρήνη στην ανθρωπότητα,
Εμάς μας θεωρείτε εχθρούς, γιατί έτσι μας παρουσιάζει η άρχουσα τάξη σας, ότι ερχόμαστε σαν κατακτητές για να καταστρέψουμε τη Γαία και να καταλύσουμε τις θρησκείες σας.
Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια για εσάς. Οι συνθήκες επιβίωσης στη Γαία είναι τραγικές όχι μόνο από οικολογικής απόψεως αλλά και ψυχολογικής. Έχετε μεταβληθεί σε μια αποτυχημένη και ξεπεσμένη ανθρωπότητα με απύθμενο θράσος, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη δράση της δημιουργίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάζετε είναι η δυσκολία της νουθεσίας σας, γιατί θεωρείτε τους εαυτούς σας παντογνώστες.
Η υπέρμετρη αλαζονεία, η αδικαιολόγητη βία, η μανία καταστροφής των πάντων που διακρίνει τους κατοίκους της Γαίας, φανερώνει πλήρη άγνοια για τον ρόλο σας μέσα στο σύμπαν.
Μία ασθένεια του ανθρώπινου οργανισμού ή θεραπεύεται με φάρμακα, ή χειρουργείται και αφαιρείται το αίτιο της ασθένειας ή ο οργανισμός πεθαίνει. Ο συμπαντικός οργανισμός για να μην νοσήσει από εσάς και τη νοοτροπία σας, ή θα θεραπεύσει το μολυσμένο τμήμα του οργανισμού του, αν υπάρχει θεραπεία να μην επεκταθεί, ή θα το αποβάλει από τον οργανισμό του για να καταστραφεί.
Οι πόλεμοι μεταξύ των ανθρώπων είναι ένα οδυνηρό φαινόμενο που απαγορεύει τη σύνδεση της Γαίας με τις συμπαντικές κοινωνίες και τις πολύ εξελιγμένες κοινωνίες του πνευματικού κόσμου.
Ένα ελάχιστο λάθος της ανθρωπότητας έχει επιπτώσεις στο σύμπαν και μπορεί να προκαλέσει μία τεράστια καταστροφή. Τα συσσωρευμένα λάθη σας, η αλαζονεία και η απρεπής συμπεριφορά σας, είναι τα αίτια εκείνα που επέβαλαν τη συνεχή επαγρύπνηση των δυνάμεων μας, οι οποίες έχουν ως αποστολή τη βελτίωση της συμπεριφοράς σας»]].
Γεράσιμος Καλογερἀκης, Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ & Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ, σελ. 140 – 141, εκδ. Δίον.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ…
«Δεν πιστεύουν ότι είμαστε καλοί επιστάτες του πλανήτη μας. Αποψιλώνουμε τα δάση μας, μολύνουμε τις λίμνες και τους ποταμούς μας, απορρίπτουμε λύματα στους ωκεανούς και κάνουμε ένα σωρό πράγματα που δεν θα έκαναν οι φροντιστές ενός σπιτιού» τόνισε ο πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά Paul Hellyer αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους οι εξωγήινοι μας κρατούν σε απόσταση.
Δρ. Silver: Στη Γη θα παραμείνουμε μέχρι να συμμορφωθούμε, καθώς είμαστε βίαιο είδος. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλε Δασκαλε Γερασιμε να εισαι παντα καλα να μας διδάσκεις.Διομηδης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου