Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΩΣ ΖΗΝ

Πρέπει να απαλλαγούν οι νέες γενιές από περιττές ενοχές που μας συσσώρευσαν άλλοι. Η Ελλάδα δεν έχει προπατορικό αμάρτημα που να βαραίνει τους γόνους της. Είναι λάθος να οικειοποιηθούμε ξένα καρμικά βάρη. Η Ελλάδα έχει κήπο Εσπερίδων. Κήπος τον οποίο δεν μπαίνουμε αφετηριακά και δεν μας ξεγελά ο όφις του γυναικείου πειρασμού.

Εμείς οι Έλληνες τιμήσαμε τη θηλυκή αρχή για αυτό βάλαμε στον Όλυμπο, έξι θεούς και τις θεές. Απολύτως ισάριθμα μεγέθη.

Σε εμάς τους Έλληνες δεν μας δωρήθηκε αφετηριακά η αίθουσα της σοφίας χωρίς να προβούμε σε κανένα άθλο. Ο ηρωικός γενάρχης μας Ηρακλής πρώτα δοκιμάστηκε και έκανε 12 άθλους και στο τέλος των άθλων του, μπήκε στον ελληνικό παράδεισο, τον κήπο των εσπερίδων για να δρέψει τα τρία χρυσά μήλα, δηλαδή τις τρεις μυήσεις. Και τότε ακόμα πάλεψε με τον όφη Λάδωνα και τον νίκησε και δεν νικήθηκε από κανέναν όφη με γυναικεία σύμπραξη και δόλο.

Εμείς οι Έλληνες αδελφοποιήσαμε τον ορατοαόρατο κόσμο του Διονύσου και του Απόλλωνα στους Δελφούς.

Εμείς οι Έλληνες είχαμε τον Τήλεφο του Ηρακλή και της Αύγης τον γιο, και μέσω του Τήλεφου και του Πήγασου, δηλαδή μέσω του εξαίφνης φτάσαμε λογοδυναμικά και νοερά στο Γαλαξία της Ανδρομέδας και χαρτογραφήσαμε το ουράνιο στερέωμα.

Ας μας αφήσουν ήσυχους λοιπόν με τις δικές τους εντροπικές συλλήψεις και τα αφετηριακά αμαρτήματα που δήθεν μας βαραίνουν. Δεν είναι αυτός ο δικός μας Ελληνικός τρόπος του σκέπτεσθαι και του ορθώς ζην.

Ας το καταλάβουμε επιτέλους!!!

Αναστάσιος Ασημακόπουλος

Απομαγνητοφώνηση - Απόσπασμα από ομιλία του Αναστασίου Ασημακόπουλου που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

ΕΝΩΔΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ. [06-05-2021]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου