Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Το τραγούδι των πουλιών και το άρωμα των λουλουδιών διαλύουν τα αρνητικά συναισθήματα και στις άσχημες σκέψεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

"Τα λουλούδια και τα πουλιά αποτελούν "ηλεκτρονικές λυχνίες" που μετασχηματίζουν κάποιες ενέργειες θεραπευτικές για τα ανθρώπινα όντα, χωρίς τις οποίες το ανθρώπινο βασίλειο θα υπέφερε τρομερά. Επίσης καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από τα βαριά στρώματα των κατώτερων σκεπτομορφών, των εγκληματικών ή αποτρόπαιων σκεπτομορφών. Βοηθούν στην εδραίωση της αρμονίας και του ρυθμού.

Το τραγούδι των πουλιών και το άρωμα των λουλουδιών έχουν μια καταστροφική επίδραση στα αρνητικά συναισθήματα και στις άσχημες σκέψεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό να εξαγνίζετε την ατμόσφαιρα του κήπου σας με αρωματικά και πολύχρωμα λουλούδια. Το άρωμα και το χρώμα είναι κραδασμοί που ασκούν μεγάλη επίδραση στον ψυχικό κόσμο.

Το νέφος και πολλά δηλητηριώδη αέρια, αποτέλεσμα της πλεονεξίας του ανθρώπου, καταστρέφουν τα λουλούδια, τα πουλιά και τα δέντρα μας. Γι αυτό οδηγούμαστε στην ασθένεια και στην ψυχική πάθηση και δημιουργούμε γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη των σκοτεινών δυνάμεων στον πλανήτη μας.

Οι πνευματικές ενέργειες μπορούν να εκδηλωθούν στον καθαρό αέρα, στην ομορφιά της φύσης, στο άρωμα, στα βουνά και στα δάση, όπου δεν υπάρχουν δηλητηριώδη αέρια.

Οι πνευματικές ενέργειες χρειάζονται υγιή πουλιά και άνθη σκέψης, συναισθήματος και πράξεων για να μπορέσουν να σκορπίσουν πιο άφθονη ζωή χαράς και ευδαιμονίας." 

Τ. Σαραϊνταριάν - Κόσμος μέσα στον άνθρωπο

https://laeta4711.blogspot.com

 

Οπτικοακουστικό¨Wildlife World

----------------------------------------

ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

Το μαγικό μυστήριο των δέντρων

ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΩΣ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Τα δέντρα ως θεραπευτές και φίλοι - Μια ωφέλιμη αμοιβαία σχέση που αξίζει να καλλιεργηθεί

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΙ ΔΡΥΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ: Αποτελέσματα αναζήτησης για ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...


"Η Φύση δεν κάνει τίποτα ούτε ατελές ούτε μάταιο"

(Αριστοτέλης)

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου