Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Τα δέντρα ως θεραπευτές και φίλοι - Μια ωφέλιμη αμοιβαία σχέση που αξίζει να καλλιεργηθεί

Τα δέντρα όχι μόνο μπορούν να απορροφήσουν διοξείδιο του άνθρακα και να το μετατρέψουν σε οξυγόνο, αλλά μπορούν επίσης να απορροφήσουν αρνητικές δυνάμεις και να τις μετατρέψουν σε θετικές.

Τα δέντρα είναι βαθιά ριζωμένα στη Γη, και οι ρίζες τους είναι βαθύτερα, και υψώνονται στον ουρανό. Στη συνέχεια απορροφούν την ενέργεια της Γης και την Παγκόσμια Δύναμη του Ουρανού.

Τα δέντρα και όλα τα άλλα φυτά έχουν την ικανότητα να απορροφούν το φως από τις ενέργειες και να το μετατρέπουν σε τροφή. Στην πραγματικότητα, μεγάλο μέρος των διατροφικών τους αναγκών εξαρτώνται από το φως, ενώ το νερό και τα μεταλλικά άλατα αντιπροσωπεύουν μόνο το 30%.
Τα δέντρα μπορούν να ζήσουν πολύ και είναι θεραπευτές και φίλοι. Είναι τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα πνευματικά φυτά της Γης.

Διαλογίζονται συνεχώς και η λεπτή ενέργεια είναι η φυσική τους γλώσσα. Όταν αυξάνεται η ικανότητά σας να κατανοείτε αυτήν τη γλώσσα, μπορείτε να αρχίσετε να έχετε σχέσεις μαζί τους.
Μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα ενεργειακά σας κανάλια και να καλλιεργήσετε ηρεμία, παρουσία και ζωντάνια. Σε αντάλλαγμα, μπορείτε να τους βοηθήσετε να εξαλείψουν τα μπλοκ και τα εξαρτήματα που έχουν υποστεί για εξουδετέρωση.

Είναι μια ωφέλιμη αμοιβαία σχέση που αξίζει να καλλιεργηθεί.

Σε όλη την ιστορία, οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα μέρη του δέντρου για να παράγουν φάρμακα για τη θεραπεία.

Για το σκοπό αυτό τα καλύτερα δέντρα είναι τα μεγάλα, ιδιαίτερα τα πεύκα. Ενισχύουν το νευρικό σύστημα και ταυτόχρονα τρέφουν την ψυχή και το πνεύμα.

Αν και τα πεύκα είναι συχνά η καλύτερη επιλογή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά άλλα είδη δέντρων ή φυτών. Τα μεγαλύτερα περιέχουν τη μέγιστη ενέργεια και τα καλύτερα είναι αυτά που βρίσκονται κοντά στα ρέματα. Μερικά από αυτά είναι πιο ζεστά από άλλα, μερικά πιο δροσερά ή πιο κρύα και μόνο η πρακτική σας επιτρέπει να διακρίνετε τις διαφορετικές ιδιότητες των διαφόρων ειδών.

24 Αυγούστου 2017

από την ιστοσελίδα Gostica

-----------------------------------

ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΡΥΣΙΧΘΟΝΑ

ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΩΣ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΑΙ ΔΡΥΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

------------------

ΝΥΜΦΕΣ , ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ , ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

ΞΩΤΙΚΑ - ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΑΙΔΩΝ

Ξωτικά, Νεράιδες & Στοιχειακά της Φύσης  ,  ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

ΝΥΜΦΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΕ ΕΠΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου