Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΩΣ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Εικόνα: Κέδρος του Λιβάνου https://el.wikipedia.org

ΦΥΣΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ

Τα δένδρα έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ως ένα είδος πύλης μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης πυκνότητας/διάστασης.

Τα πνεύματα της φύσης ή οι νεράιδες χρειάζονται προφανώς δέντρα, όχι τόσο επειδή τα χρειάζονται για τροφή ή για τον βιότοπό τους, αλλά τα χρειάζονται για να ταξιδέψουν μεταξύ των διαστάσεων.

Τα χρησιμοποιούν ως «διαύλους διαπυκνότητας του πνεύματος».

Τα φυτά συνδέονται μεταξύ τους, όχι μόνο με ένα σύστημα μύκητα. Οι ρίζες των φυτών επίσης συνδέονται με ενέργεια και συνείδηση. Η συνείδηση ​​ενός δέντρου μπορεί να επεκταθεί και να διασυνδεθεί με τη συνείδηση ​​των άλλων δένδρων. Ένα δάσος, είναι μια ολόκληρη συνείδηση. 

ΟΙ ΚΕΡΔΟΙ 

«Ο κέδρος ζει πεντακόσια πενήντα χρόνια. Οι εκατομμύρια βελόνες του πιάνουν και συσσωρεύουν φωτεινή ενέργεια, ολόκληρο το φάσμα του, μέρα και νύχτα. Κατά τη διάρκεια της ζωής του κέδρου, όλα τα σώματα που αντανακλούν την ενέργεια των δυνάμεων του φωτός περνούν από πάνω του. Ακόμη και ένας μικρός κέδρος έχει περισσότερη ενέργεια που είναι ωφέλιμη για τον άνθρωπο, από όλες τις ανθρωπογενείς εγκαταστάσεις ενέργειας της Γης μαζί».

«Ο κέδρος παίρνει την ενέργεια που προέρχεται από τον άνθρωπο και μέσω του Κόσμου, την αποθηκεύει και, την κατάλληλη στιγμή, την επιστρέφει. Την δίνει πίσω όταν δεν υπάρχει αρκετή από αυτή στον Κόσμο, που σημαίνει ότι δίνει την συσσωρευμένη ενέργεια να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Γη στον άνθρωπο και σε οτιδήποτε ζει και αναπτύσσεται στον πλανήτη». 

Όταν γράφεται ένα θέμα όπως αυτό, μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο αδαείς είμαστε σε τόσες πολλές πτυχές της πραγματικότητάς μας. Μπορεί να νιώθεις ωραία να περπατάς στα δάση, αλλά πόσοι από εμάς συντονίζονται συνειδητά στα δέντρα για να φτάσουν σε υψηλότερο ρυθμό δόνησης; 

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας και για αυτό, στα σχόλια. 

https://galacticanthropology.org/

-----------------------

ΝΥΜΦΕΣ , ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ , ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΟΣΜΟΙ

ΞΩΤΙΚΑ - ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΑΙΔΩΝ

Ξωτικά, Νεράιδες & Στοιχειακά της Φύσης  ,  ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

ΝΥΜΦΕΣ-ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΕ ΕΠΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...

Ο κέδρος είναι ένα κωνοφόρο αειθαλές δέντρο ή θάμνος που ανήκει στην οικογένεια των Πευκοειδών. Στην Ελλάδα απαντώνται 8 είδη και 4 υποείδη κέδρων. Είναι γνωστός και με τις ονομασίες άρκευθος και γουινίπερος.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου