Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

ΛΥΡΑ – ΠΡΟΚΥΩΝ – ΒΕΓΑΣ - ΠΛΕΙΑΔΕΣ

ΛΥΡΙΟΙ
Οι Λύριοι είναι οι αρχικοί πρόγονοι της γαλαξιακής μας οικογένειας. Πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια ο πολιτισμός τους έφτασε σε πολύ υψηλό τεχνολογικό επίπεδο, ωστόσο έπεσε σε διαφωνίες και φατρίες μέσα στον πολιτισμό τους.

Αυτές οι φατρίες πήγαν σε πόλεμο και κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της κοινωνίας τους. Πολλά από αυτά τα όντα από τη Λύρα έμειναν στα αστέρια τους για να αποικίσουν τις Πλειάδες , τις Υάδες και το σύστημα Βέγα.

Μερικοί από αυτούς τους Πλειάδειους των Λύριων προγόνων ήρθαν επίσης στη Γη κατά την περίοδο των Λεμούριων και των Ατλάντων . Οι Λύριοι έχουν πλέον εξελιχθεί εδώ και πολύ καιρό πέρα ​​από τη σύγκρουση, ή το στάδιο της εξέλιξης. Αυτοί οι πολιτισμοί θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως γαλαξιακά ξαδέρφια μας.

Κατά τη διάρκεια των πολέμων των Λυρίων, οι οποίοι αναφέρονται σε πολλές αφηγήσεις για «επαφές», μια μαζική έξοδος ανθρώπων άφησε το σύστημα και διέφυγε στις Πλειάδες, στις Υάδες [που απέχουν 130 έτη φωτός από τη γη στον αστερισμό του Ταύρου] και στον Βέγα που είναι και στη Λύρα.

ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ

Μία από τις πιο θετικές εξωγήινες ομάδες προέρχεται από το ηλιακό σύστημα του Προκύωνα. Ο Προκύων είναι ένα δυαδικό κιτρινωπό/λευκό αστέρι που ανατέλλει πριν από τον Σείριο, περίπου 11,4 έτη φωτός από τη Γη.
Τους έχουν δώσει το παρατσούκλι Σουηδοί. Είναι ανθρωποειδείς στη φύση τους με ξανθά μαλλιά. Έχουν μια πολύ ισχυρή θετική πνευματική στάση απέναντι στην ανθρωπότητα της Γης.

Οι Προκύωνες προφανώς έχουν διασταυρωθεί μαζί μας σε πολλά στάδια της εξελικτικής μας ανάπτυξης.

Έχουν μια φιλοσοφία της υπηρεσίας στους άλλους παρά της υπηρεσίας του εαυτού τους . Έχουν εμπλακεί στην προσπάθεια να μας προστατέψουν...

Είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο χρόνο και ανάμεσα στις διαστάσεις της πραγματικότητας. Χρησιμοποιούν συχνά μηχανικά οχήματα για αυτό, αλλά δεν εξαρτώνται από αυτά.

Οι Προκύωνες είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, σεβόμενοι απόλυτα την ελεύθερη επιλογή μας.

ΒΕΓΑΣ

Σχετικά ειρηνικοί και ευγενικοί άνθρωποι προέρχονται από τους «Πολέμους της Λύρας», οι οποίοι συνεργάζονται στενά με άλλους αποίκους που ζουν τώρα στις Πλειάδες , στο Λύκος 424 και αλλού. Συχνά περιγράφεται ως μελαχρινοί.

Η τεχνολογία τους είναι περίπου 250 χρόνια μπροστά από τους Πλειάδειους, και είναι επίσης σε επαφή με το σύμπαν του Dal και βοηθούνται από αυτούς. Όλοι αυτοί οι πολιτισμοί καθοδηγούνται από το Συμβούλιο της Ανδρομέδας.

Οι άνθρωποι του Βέγα έχουν πιο σκούρο χρώμα δέρματος από τους Λύριους με ψηλότερα ζυγωματικά και πιο τριγωνικά πρόσωπα. Οι του Βέγα βοήθησαν επίσης στον αποικισμό αστρικών συστημάτων όπως ο Αετός, ο Κένταυρος, ο Σείριος και ο Ωρίων, μεταξύ άλλων. Ο Αετός βρίσκεται περίπου 15 έτη φωτός από τη γη. Ο πολιτισμός του Αετού είναι ήσυχος και στοχαστικός και δίνεται σε ειρηνικές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Δεν συμμετέχουν επί του παρόντος στην εξερεύνηση του διαστήματος.

ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ

Ξανθοί ή σε ορισμένες περιπτώσεις μελαχρινοί άνθρωποι «Σκανδιναβικού» τύπου οι οποία φέρεται να αποικίστηκαν από τις πρώην πλανητικές κατοικίες τους στον αστερισμό της Λύρας.
Ο κύριος Πλειάδειος πλανήτης τους, σύμφωνα με αναφορές, σχηματίστηκε από τους Λύριους [η Λύρα είναι πολύ πιο κοντά στη γη - περίπου 30 έτη φωτός].
Οι Πλειάδειοι ήταν προφανώς η πρώτη «ανθρωποειδής» κοινωνία που ανέπτυξε υπερ-διαστημικό ταξίδι.

Οι Πλειάδειοι ισχυρίζονται ότι η τεχνολογία τους ξεπερνά τη δική μας «Διεθνή» τεχνολογία κατά περίπου 3000 χρόνια. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί οι άνθρωποι στη Λύρα μπόρεσαν να διανύσουν τις τεράστιες αποστάσεις από αυτό το μέρος του γαλαξία για να αποικίσουν τις Πλειάδες, περίπου 430 έτη φωτός από την Γη.

Οι Πλειάδειοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως μέρος του «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ».

 ΠΗΓΗ: https://www.bibliotecapleyades.net/

------------------------------------

Η ΑΓΝΩΣΤΗ (για εμάς) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΘΗΝΆ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου