Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Πλειάδιοι

Το ανθρώπινο είδος που ονομάζονται  Πλειάδιοι εξελίχτηκε από τη Λύρα. Οι Πλειάδιοι είναι τα πολύ μακρινά πρώτα ξαδέλφια μας και οι πρόγονοί μας κάποιων από τις φυλές μας. Έχει ειπωθεί ότι οι Πλειάδιοι, όπως τους ξέρουμε, ήταν Λύριοι που μετανάστευσαν από τη Λύρα σε μεγάλους διαστημικούς σταθμούς ή σκάφη εξερευνώντας νεαρά αστρικά συστήματα αναζητώντας τη δυνατότητα για σταθερή μακροζωία.

Αυτοί οι Λύριοι έστειλαν ομάδες εθελοντών που αποτελούνταν από επιστήμονες, μηχανικούς και ειδικούς στη γεωργία για να εξερευνήσουν την επιφάνεια πιθανών κατοικήσιμων πλανητών και στη συνέχεια επέστρεψαν με δεδομένα και πληροφορίες στα μητρικά τους σκάφη. Κάθε πλανήτης εξερευνήθηκε και με βάση τη μοναδική φύση του, αναπτύχθηκαν αποικίες που στη συνέχεια αποστέλλονταν για εγκατάσταση.

Μερικοί Λύριοι αποίκισαν τη Γη μας για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ μια μεγαλύτερη ομάδα Λύριων βρήκε τελικά τις επτά αδελφές (Πλειάδες) και άλλα αστρικά συστήματα κατά τη διάρκεια των Πολέμων του Ωρίωνα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέσω της ανάπτυξης αποτελεσματικών όπλων πολέμου, αυτό βοήθησε στη διατήρησή τους στους Πολέμους του Ωρίωνα και όχι μόνο.

Οι Πλειάδιοι ενδιαφέρονται πολύ για τον κόσμο μας και τις φυλές μας εδώ. Επισκέπτονται τη Γη για τουλάχιστον 79.743 χρόνια, ιδρύοντας και διατηρώντας πολλούς μεγάλους οικισμούς. Έχουν έρθει και παρέρχονται σε όλη την ιστορία του πλανήτη μας. Μοιάζουμε πολύ με αυτούς από πολλές απόψεις, ωστόσο, είναι συναισθηματικά και πνευματικά πιο εξελιγμένοι από εμάς αυτή τη στιγμή.

Οι Πλειάδιοι είναι ένα ανοιχτό αστρικό σμήνος που αποτελείται από 254 αστέρια και πλανητικά σώματα. Πολλά από τα αστέρια είναι πολύ μικρά. Οι Πλειάδες βρίσκονται στον αστερισμό του Ταύρου. Το αλφάβητο των Πλειάδων και της Γης είναι και τα δύο πολύ παρόμοια (σ.σ.: τροφή για σκέψη).

Τρία από τα Αστρικά Συστήματα των Πλειάδων έχουν ανθρώπινη ζωή όπως τη γνωρίζουμε, με το πιο προηγμένο σύστημα να είναι το Daneb της Ταϋγέτης. Ένα άλλο σύστημα είναι το Taro που περιστρέφεται γύρω από την Αλκυόνη.

Οι περισσότεροι από τους Πλειάδιους μοιάζουν με εμάς σε μέγεθος και ανάστημα, σωματική διάπλαση, χρώμα μαλλιών κ.λπ. Είναι επίσης πολύ σαφείς και ευδιάκριτοι όταν μιλούν οποιαδήποτε από τις γλώσσες μας ή συζητούν για τις επιστήμες, την ιστορία και ούτω καθεξής.. Η διάρκεια ζωής τους ξεπερνά κατά πολύ τη δική μας κατά τουλάχιστον 10 φορές του μέσου όρου μας.

Η τεχνολογία τους έχει καταστήσει δυνατό για αυτούς να ταξιδεύουν οπουδήποτε στο Σύμπαν μας, με ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός. Είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τους ωκεανούς μας για υποθαλάσσιες επιχειρήσεις. Ανησυχούν πολύ για την τρέχουσα κακή χρήση των επιστημών μας μαζί με την πλήρη απώλεια του πνευματικού μας κέντρου και της αρμονίας με τις επιστήμες μας. Δεν έχουν καμία χρήση χρημάτων, πολιτικής ή θρησκειών, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι τα δύο τελευταία - πολιτική και θρησκεία - είναι πραγματικά τα ίδια.

Οι Πλειάδιοι, όπως και άλλες ομάδες, έχουν αφήσει απογόνους στη Γη στο παρελθόν. Ανησυχούν ότι, θα καταστρέψουμε τον πλανήτη μας και τους εαυτούς μας.

Είπαν ότι είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, αλλά όχι στο σημείο να αλλάξουμε τη δική μας εξέλιξη και στη συνέχεια να γίνουν υπεύθυνοι για εμάς ως φυλή.
Λένε ότι δημιουργούμε το δικό μας μέλλον καθώς προχωράμε και έτσι πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη να διορθώσουμε μόνοι μας τα λάθη μας.

Και αυτοί έχουν περάσει από τους αυξανόμενους πόνους τους, όπως βιώνουμε εμείς αυτή τη στιγμή. Το έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν προσπάθειες να μοιραστούν μαζί μας τα οφέλη της εμπειρίας τους, ώστε εμείς οι ίδιοι να μην χρειαστεί να βιώσουμε τα ίδια είδη οπισθοδρομήσεων και πιθανών καταστροφών. Προς το παρόν, δεν ακούμε αρκετοί.

https://www.bibliotecapleyades.net/

---------------------------------

ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΣ

ΛΥΡΑ – ΠΡΟΚΥΩΝ – ΒΕΓΑΣ - ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Η ΔΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  

Αθήναιου, "Δειπνοσοφιστών": "Δε χάθηκε άγνωστο από τον Δία το αστέρι αυτό, από το οποίο λέγεται ότι καταγόμαστε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου