Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΟΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΘΗΝΆ

Υπάρχουν πάνω από 10.000.000 κόσμοι σε αυτόν τον γαλαξία και μερικοί έχουν εμπλακεί ή εμπλέκονται στην εξέλιξη της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.

Υπάρχουν πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί σε όλο τον γαλαξία και το σύμπαν, που έχουν έρθει στη Γη για τη συλλογή δεδομένων και την πραγματοποίηση πειραμάτων για δικούς τους σκοπούς.
Δεν είναι όλοι θετικοί. Μερικοί από τους εξωγήινους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ουδέτεροι και κάποιοι υπηρετούν τις σκοτεινές δυνάμεις.

Ένα από τα προβλήματα που έχουν οι θετικοί είναι ότι εάν οι Γή κάνει νομικά δεσμευτικές συμφωνίες με ορισμένες αρνητικές εξωγήινες ομάδες, δεν επιτρέπεται να παρεμβαίνουν στην ελεύθερη επιλογή μας, εκτός εάν θέτουμε σε κίνδυνο το ηλιακό μας σύστημα και τον γαλαξία.
Ο αριθμός των αρνητικών εξωγήινων είναι μικρός, σε σύγκριση με τον τεράστιο αριθμό των θετικών εξωγήινων, ωστόσο οι αρνητικοί είναι αρκετά επικίνδυνοι εάν δεν ελέγχονται.

Ο Αρκτούρος είναι ένας από τους πιο προηγμένους εξωγήινους πολιτισμούς στον γαλαξία μας. Είναι ένας πολιτισμός πέμπτης διάστασης που, στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα πρωτότυπο για το μέλλον της Γης.

Η ενέργειά του λειτουργεί με την ανθρωπότητα ως συναισθηματικός ψυχικός και πνευματικός θεραπευτής. Είναι επίσης μια ενεργειακή πύλη από την οποία περνούν οι άνθρωποι κατά τον θάνατο και την αναγέννηση. Λειτουργεί ως ενδιάμεσος σταθμός, για να εξοικειωθεί η συνείδηση ​​ στη σωματική κατάσταση.

Οι Αρκτούριοι διδάσκουν ότι το πιο θεμελιώδες συστατικό για τη ζωή στην πέμπτη διάσταση είναι η αγάπη. Διδάσκουν ότι η αρνητικότητα, ο φόβος και η ενοχή πρέπει να ξεπεραστούν και να ανταλλαχθούν με αγάπη.

Ο Αρκτούρος είναι το λαμπρότερο αστέρι στον αστερισμό του Βοώτη, ο οποίος απέχει περίπου 36 έτη φωτός από τη Γη.

Οι Αρκτούριοι ταξιδεύουν στο σύμπαν με τα διαστημόπλοιά τους, τα οποία είναι μερικά από τα πιο προηγμένα σε ολόκληρο το σύμπαν. Ένας από τους λόγους που η Γη δεν έχει δεχθεί επίθεση από πολεμικούς αρνητικούς εξωγήινους, ήταν ο φόβος αυτών των πολιτισμών για αυτά τα προηγμένα διαστημόπλοια των Αρκτούριων

Αυτά τα πλοία είναι η τεχνολογία αιχμής. Ένα από τα διαστημόπλοια που κάνουν κύκλους γύρω από τη γη ονομάζεται “Αστροσκάφος Αθηνά”, που πήρε το όνομά του από την Ελληνίδα Θεά.

Η κοινωνία των Αρκτούριων διοικείται από τους πρεσβύτερους. Αυτά τα όντα είναι σεβαστά από τους ανθρώπους του Αρκτούρου για την προηγμένη γνώση, τη σοφία και τις εξαιρετικά υψηλές συχνότητες δόνησης. Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα δόνησης, τόσο πιο κοντά βρίσκεται κανείς στο φως, ή πνεύμα.

Οι Αρκτούριοι είναι τα πιο αγαπημένα και μη επικριτικά όντα που μπορείτε να φανταστείτε.

Έχουν την ικανότητα να μετακινούν αντικείμενα με το μυαλό τους και είναι εντελώς τηλεπαθητικοί. Η πηγή της τροφής είναι ένας αναβράζων τύπος υγρού που είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό για ολόκληρη την ύπαρξή τους. Τα μάτια τους έχουν σκούρο καφέ ή μαύρο χρώμα. Η αίσθηση της ακοής τους υπερβαίνει ακόμη και την τηλεπαθητική τους φύση. Έχουν επίσης την ικανότητα να αισθάνονται με το πίσω μέρος του κεφαλιού τους.

Η μέση διάρκεια ζωής είναι από 350 έως 400 των γήινων ετών μας. Η πολύ ανεπτυγμένη πνευματική τους φύση τους επέτρεψε να μην γεράσουν ποτέ, αφού έχουν την ικανότητα να υπερβαίνουν τον χρόνο και τον χώρο. Τερματίζουν τη ζωή όταν λήξει το συμβόλαιο που έχει κανονιστεί για την ύπαρξή τους. Δεν υπάρχει επίσης ασθένεια στον Αρκτούρο, εξαλείφθηκε πριν από αιώνες.

ΠΗΓΗ: https://www.bibliotecapleyades.net/

------------------------------

Η ΑΓΝΩΣΤΗ (για εμάς) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...

ΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ (Διογένης ο Απολλωνιάτης)
 
Αλλά και ο Δημόκριτος υποστηρίζει όπως και ο Λεύκιππος (και πολλοί άλλοι σοφοί της Ελληνικής Αρχαιότητος), ότι υπάρχουν άπειροι κόσμοι με διαφορετικά μεγέθη. Σε μερικούς από αυτούς δεν υπάρχει ούτε Ήλιος ούτε Σελήνη, σε άλλους τα δύο αυτά ουράνια αντικείμενα είναι μεγαλύτερα από όσο στον δικό μας κόσμο, και σε άλλους περισσότερα. Τα διαστήματα μεταξύ των κόσμων είναι άνισα, σε μερικά μέρη υπάρχουν περισσότεροι κόσμοι, σε άλλα λιγότεροι, μερικοί αναπτύσσονται, μερικοί είναι στο αποκορύφωμα της ανάπτυξης τους και μερικοί παρακμάζουν.

[Σιμπλίκιος, εις Φυσ. 24, 17]... (ο Αναξιμένης πίστευε ότι) κάποια άλλη ουσία είναι το άπειρο, από την οποία έγιναν όλοι οι ουρανοί και οι κόσμοι που υπάρχουν σ' αυτούς.....

Ο Δημόκριτος, με μεγάλη φυσικότητα τεκμηριώνει λογικά την δυνατότητα ταυτόχρονης ύπαρξης πολλών αισθητών κόσμων, οι οποίοι όμως μπορούν να μην είναι αισθητοί από εμάς, αφού παρεμβάλλεται μεταξύ αυτών και του κόσμου μας το μη αισθητό ενιαίο σύστημα "όντος"+"μη όντος" (άτομα+κενό) (ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ -9-).

-----------------------

Σύμφωνα με τον Robert Charroux στο βιβλίο του Παράλληλοι Κόσμοι: "Το Ολοκληρωμένο Σύμπαν «δεν είναι κενό, αλλά αντίθετα υπερπλήρες, εφόσον περιέχει τον κόσμο μας και αναρίθμητους άλλους.
Διαθέτει την αυθυπαρξία του και κατοικείται από άγνωστες σ’ εμάς μορφές ζωής.

Η αντίληψη της αντικειμενικότητας των φαινομένων μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι κάτοικοι του ολοκληρωμένου σύμπαντος – ιδέες, δυνάμεις, πραγματικά όντα – δεν αποτελούνται από συγκεντρώσεις συμπεπυκνωμένης ύλης, όπως εμείς, κι αυτό γιατί η επιστήμη μας διδάσκει, ότι η εξέλιξη προχωράει πάντα από τις πιο χοντροκομμένες στις πιο εκλεπτυσμένες μορφές.

Έτσι μπορούμε να φανταστούμε όντα που αποτελούνται αποκλειστικά από ενέργεια.

Μ’ αυτό τον τρόπο, είναι λογικό να υποθέσουμε πως όντα άυλα και ενεργειακά, διαθέτουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε κάθε είδος παράλληλου κόσμου, εφόσον από την φύση τους ανήκουν στο Ολοκληρωμένο Σύμπαν".

Η υπόθεση που προτείνει ο Charroux ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου