Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ ΑΘΗΝΑ. ΑΔΕΛΦΗ, ΜΗΤΕΡΑ , ΘΕΑ!!!

Αναγεννήθηκα σαν τον Φοίνικα μέσα απ την τέφρα μου, ρέει ο ΙΧΩΡ μέσα σε κάθε φλέβα μου, μαύρα πέπλα που μου εμπόδιζαν την αληθινή όραση του καλού σκίζονται και χάνονται από εμπρός μου. Άλλαξε εντός μου ο ρυθμός του κόσμου. Το μυαλό μου διαυγές. Βγάζουνε άναρθρες κραυγές πνεύματα κακά και χάνονται στο λυκαυγές . Αποκωδικοποιώ, το μήνυμα είναι το ξύπνημα. Σβήνονται στίγματα αίματος που χάρασσαν την ψυχή μου ανεξίτηλα, βλέπω ποια είναι τα αληθινά και ποια τα κίβδηλα, μετά από τόσους χρόνους περιπλανήσεων ασκόπων σε ανηλίους δαιδαλώδεις διαδρόμους του λαβυρίνθου….

Και επιτέλους!!! Γλαυκώπις, νόηση θεού είμαι μαζί σου κι αφού κατάφερα και σε είδα ίσως υπάρχει ακόμη ελπίδα, ίσως τελικώς τα πάντα να μην έχουνε χαθεί, είναι στα βάθη της καρδιάς μου των ματιών σου η βολή.

Την είδα να σκίζει τα σύννεφα σαν λεπίδα, να δίνει φως, σαν να είναι μες στην καταιγίδα κεραυνός, απ το κεφάλι του Μεγάλου Πατέρα, λάμψη ψηλά στον αέρα, κάνει την νύχτα μέρα. Και είδα μες στα πόδια μου να μπλέκονται φίδια, να θέλουν να με θάψουν μες στη Γη μου την ίδια, να με κρατάνε δεμένο κι αναγκασμένο να ζήσω φυλακισμένος για πάντα στον λωτοφάγων την νήσο.

Και είδα μια Κόρη με δόρυ κι ασπίδα, Θεια Πνοή ήρθε να αλλάξει στην ζωή μου σελίδα, να με σηκώσει απ το χώμα και να με πάρει ψηλά!!! Εκείνη που έμαθε τον Δαίδαλο να φτιάχνει φτερά. Την είδα να σκίζει το σήμερα σαν ελπίδα, να δίνει φως σαν να είναι μες στο πουθενά προορισμός, σαν οδηγός σαν αδελφή σαν μητέρα. Γέννηση νέου αστέρα. Κάνει την νύχτα μέρα.

Song:Εις τα Βάθη της Καρδιάς μου Artist:TXC Album:Έσσεται Ήμαρ

http://www.youtube.com/watch?v=KpHOx7cYVBc&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου