Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΔΟΜΗ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ – ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ

Το χάος φιλοξενεί όχι ένα αλλά περισσότερα σύμπαντα, ο αριθμός των οποίων φθάνει τα 32 σύμφωνα με πληροφορίες των ουράνιων. Το κάθε σύμπαν ανάλογα με την ηλικία και το μέγεθος του, πιέζει τα εφαπτόμενα με αυτό, άλλα τα συστέλει, σε άλλα εισχωρεί μέσα σ ' αυτά και σε άλλα σημεία υποχωρεί αυτό. Έτσι εξηγείται η συστολή και διαστολή του κάθε σύμπαντος. Η φυγή γαλαξιών, η εμφάνιση νέων και ο παλμός του σύμπαντος διαμορφώνουν το σχήμα του σε τελείως ακανόνιστο και όχι σφαιρικό.
Κατά τη φάση της μεγάλης έκρηξης που δεν υπήρχε χώρος και χρόνος, δε γνωρίζουμε τη συμπεριφορά της εκτίναξης των υλικών στο χάος. Μιλάμε για χωροχρονικές στρεβλώσεις χωρίς να ξέρουμε τι είναι, ενώ με αυτή την παραδοχή προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα.
Η ροή της δημιουργίας και αναδημιουργίας είναι συνεχής και αέναη ώστε να προκαλεί ίλιγγο ακόμη και η γραφή του αριθμού ετών της δημιουργίας.
Οι συμπαντικές διεργασίες απελευθερώνουν ασύλληπτες ποσότητες ενέργειας, ισχυρότατα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τρομακτικές πιέσεις, ισχυρούς κραδασμούς και υψηλές συχνότητες παλμοδονήσεων και παράγουν φως δισεκατομμύρια φορές ισχυρότερο από αυτό του ηλίου. Πολλά νεφελώματα κινούνται με ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός που αδυνατεί το ανθρώπινο μάτι να ιδεί.
Στην ίδια κατηγορία υπάγονται και υπερβατικές οντότητες που γίνονται αντιληπτές με μείωση της συχνότητας τους, ή με συντονισμό τους με τις ανθρώπινες συχνότητες.
Καταστάσεις μυστηριώδεις αλλά υπαρκτές, που ο άνθρωπος θέσπισε νόμους και κανόνες για να μπορεί να μετρήσει και να παραστήσει με αυθαίρετα σύμβολα. Όλη η γήινη επιστήμη είναι ένα σύνολο αυθαιρέτων παραδοχών που σιγά σιγά αναθεωρείται γιατί οι αρχικές εκτιμήσεις αποδεικνύονται λάθος. Ο χρόνος ακολουθεί σε κυματισμούς την παλμοδόνηση της δημιουργίας· λόγω αναταράξεων φθείρει ανομοιόμορφα τη ζωή και τη νεκρή ύλη, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την υφή του, να ελέγξουμε τη ροή του, να τον εντάξουμε σε θεωρήματα και μαθηματικούς τύπους.
Σήμερα η επιστήμη κατέρριψε το θεώρημα της αναδίπλωσης του χρόνου όταν η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη από αυτή του φωτός αφού η ίδια πέτυχε, την επιτάχυνση φωτονίου 3-4 φορές περισσότερο από την ταχύτητα του φωτός . Επομένως οι ανθρώπινες γνώσεις περιορίζονται στις πραγματικότητες του τρισδιάστατου χώρου και αγνοούν τα εκτός αντιλήψεων του γεγονότα.
Από την άλλη πλευρά οντότητες που πέτυχαν να απαλλαγούν από το υλικό περίβλημα του σώματος, ρυθμίζοντας βιοβαρυτικούς και βιορυθμικούς κύκλους κατά βούληση, έχουν τη δυνατότητα να κινούνται και έξω από τη σφαίρα της ανθρώπινης φαντασίας. Αυτά που γνωρίζουμε για το σύμπαν μπροστά στην πραγματικότητα είναι ένα τεράστιο τίποτα, ασχέτως αν συνέχεια καυχόμαστε ότι ανακαλύψαμε και κάτι νέο. Επειδή ο άνθρωπος προσπαθεί να εισχωρήσει στο σύμπαν με λογικές παραδοχές, θα βρίσκεται συνέχεια σε σύγκρουση με τη συμπαντική πραγματικότητα που αποτελείται από σύνολο παραλογισμών ακατανόητων από την ανθρώπινη λογική. Επομένως όλες αυτές οι υποθέσεις περί δημιουργίας δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια κοινή παραδοχή χωρίς στοιχεία απόδειξης.
Ο άνθρωπος θα πληροφορηθεί τα πάντα για τα μυστικά της δημιουργίας μόνον αν του τ ' αποκαλύψουν οι ουράνιοι, ή απελευθερώσουν το νοητικό του στρόβιλο με την ενεργοποίηση ολόκληρου του ανθρώπινου εγκέφαλου. Το να αρνούμαστε κάποιες μη απτές πραγματικότητες είναι λογικό για πολλούς λόγους, διότι ανατρέπουμε κατασκευασμένες δομές, κουράζουμε τον εγκέφαλο που προτιμά τις εύκολες λύσεις της ανθρώπινης λογικής και σκανδαλίζουμε τα θρησκευτικά μας πιστεύω, αφού τα πάντα τα έκανε ο θεός και δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.
Όταν χρησιμοποιούμε τους όρους «υπερβατικές οντότητες», «θεότητες», «Ολύμπιους» και άλλα παρόμοια, εισάγουμε καινά δαιμόνια και γινόμαστε δυσάρεστοι· όμως υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με κάτι διαφορετικό και γι ' αυτούς γίνεται η προσπάθεια ενημέρωσης.
Η ταχύτητα του φωτός έχει μετρηθεί σε 300.000 χιλιομ./ δευτερ. όμως κάποιοι αιρετικοί επιστήμονες το 1992 στο Ινστιτούτο Φυσικής της Κολωνίας επιτάχυναν φωτόνια που απέκτησαν ταχύτητες 3-4 φορές την ταχύτητα του φωτός. Ένα ερέθισμα που έγινε αφορμή για πλήθος αμφισβητήσεων και υποθέσεων που στέλνουν το μυαλό του ανθρώπου πέρα από τις συμβατικές πραγματικότητες.
Τα ταχυόνια είναι υποατομικά σωμάτια μόλις τώρα ερευνώμενα, με ταχύτητες πολλαπλάσιες της ταχύτητας του φωτός.
Τα νιόνια είναι άγνωστα σ' εμάς σωμάτια με άπειρες φορές την ταχύτητα του φωτός. Η γήινη επιστήμη τα υποψιάζεται οι Ολύμπιοι τα χρησιμοποιούν σε μόνιμη βάση.
Οι σκέψεις αυτές έδωσαν τεράστια ώθηση στην επιστήμη η οποία μας είπε ότι η ανθρώπινη συνείδηση στέλνει στο σώμα μικρομηνύματα. Η διαπίστωση αυτή δημιούργησε το νέο κλάδο της Ιατρικής «Την Υπερφωτεινή Ιατρική», αφού το ανθρώπινο σώμα δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, στο οποίο το πνεύμα μέσω του εγκεφάλου μεταβιβάζει ακαριαία μηνύματα και πληροφορίες σε όλο το σώμα. Ο Γερμανός βιολόγος Ρορ διαπίστωσε ότι ο γενετικός κώδικας (DΝΑ ) του ανθρώπου παράγει συνεχώς υπεριώδη φωτόνια.
Η Ιατρική διαπίστωσε αφύσικη ανάπτυξη μικροβίων σε ανθρώπους που βρισκόταν σε αγχωτική κατάσταση, είτε λόγω ενοχών, είτε λόγω έμμονων ιδεών και φόβου. Στις περιπτώσεις αυτές παρατηρείτο αποσυντονισμός της συνείδησης που έστελνε λάθος μηνύματα στα κύτταρα. Αυτά έχαναν τον ειρμό τους, υπολειτουργούσαν, με αποτέλεσμα η λανθασμένη λειτουργία να μειώνει τις αντιστάσεις του σώματος που επέτρεπε την ανάπτυξη μικροβίων και την εμφάνιση νοσημάτων. Τόσο αυτές οι διαπιστώσεις όσο και άλλες που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, ενθάρρυναν τους επιστήμονες να εισχωρήσουν στα μυστικά της ψυχής με την αναπαραγωγή του φαινομένου του κλινικά νεκρού ανθρώπου (παραθανατική κατάσταση) με αξιώσεις πειραματικής μελέτης της ψυχής.
Διανύουμε μία νέα Κρόνειο εποχή που έχει εξοργίσει τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των «Ε», που θα επέμβει και πάλι με τον Ιερό Άρχοντα Φωτός το Δία. Η συμπαντική νομοτέλεια επιβάλλει και πάλι την ιερή παρουσία του στη γη για την αποκατάσταση της συμπαντικής τάξης στον πλανήτη.
Συνεχίζοντας, υποβάλαμε και την ερώτηση αν το φάσμα φωτός των διπλών άστρων είναι ίδιο με αυτό του ηλιακού συστήματος και αν τα όντα των πλανητών τους αλλάζουν μορφή  και συγκεκριμένα αν γίνονται διαφανή. «Το φάσμα φωτός το δικό μας είναι ίδιο με το δικό σας, πλην όμως το δικό σας είναι πολύ περιορισμένο σε σχέση με το δικό μας. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε περισσότερα χρώματα πάνω και κάτω από την φωτεινή κλίμακα. Κάθε άστρο έχει τη δική του ηλικία, φωτεινότητα, ένταση και χροιά φωτός· οι ακτινοβολίες τους λόγω μεταβολής συχνοτήτων και κυματισμών παράγουν χρώματα άγνωστα σ ' εσάς. Τα διπλά άστρα παράγουν χρωματισμούς που ποικίλουν αναλόγως της θέσης και της απόστασης των πλανητών. Τα έντομα και τα πτηνά της Γαίας αντιλαμβάνονται τελείως διαφορετικό το φάσμα φωτός απ ' ότι ο άνθρωπος· τούτο είναι απόρροια της διαφορετικής συμπαντικής προέλευσης αυτών και των διαφορετικών πραγματικοτήτων που ήταν αναγκασμένα να ζουν.
Στο διπλό άστρο του Σειρίου Α - Β, το φάσμα φωτός που δεχονται οι πλανήτες τους είναι διαφορετικό από το δικό σας. Τούτο δεν οφείλεται σε χρονοστρεβλώσεις που συμβαίνουν σε διπλά άστρα, ήλιους, λευκούς νάνους ακόμη και σε πλανήτες, αλλά στο φαινόμενο παγίδευσης τεράστιων ποσοτήτων ενέργειας, υπερυψηλής θερμοκρασίας ή θερμοκρασίας που πλησιάζει το απόλυτο μηδέν (-273°C) με δική σας ορολογία, καταστάσεις που διαφοροποιούν τη μοριακή δομή της μάζας. Σε πολλούς ήλιους οι επιφανειακές εκρήξεις διαφοροποιούν το χωροχρόνο. Ο δικός σας εγκέφαλος εκπέμπει σε μια ορισμένη συχνότητα και αντιλαμβάνεται μόνο ένα εύρος παλμών και συχνοτήτων ορισμένου μήκους κύματος και έχει σαφή όρια εύρους χρωματικού, υποχρωματικού και υπερχρωματικού φάσματος· τούτο διότι όλες οι μορφές της ύλης και ενέργειας εκπέμπουν παλμούς σε ποικίλες συχνότητες με τις οποίες γίνονται αντιληπτές στα διάφορα όντα. Τα όντα των πλανητών, διπλών άστρων, ευρισκόμενα σε χωροχρονικές στρεβλώσεις δεν γίνονται διαφανή, όμως σε κάθε περίπτωση τα όντα που βρίσκονται σε στρεβλώσεις χωροχρόνου ή αλλάζουν διαστάσεις ή αφανίζονται. Οι συμπαντικοί κραδασμοί του δικού σας πλανήτη, οι παλμοδονήσεις των άστρων και του γαλαξία, συντηρούν οντότητες άλλων διαστάσεων, αραιότερες των υλικών, διαφανείς ή όχι ανάλογα με την ποσότητα φωτός που απορροφούν. Οι κραδασμοί αυτοί αποκωδικοποιούνται από τον εγκέφαλο που σχηματίζει τρισδιάστατη εικόνα της πραγματικότητας και λειτουργεί όπως οι δικές σας μηχανές προβολής εικόνων μεγίστης ακρίβειας, και έτσι γίνεται ορατή η ύλη. Τις αόρατες πραγματικότητες επειδή αδυνατεί να τις συλλάβει, τις αγνοεί και τις αντιπαρέρχεται. Σεις βλέπετε όντα που έχουν ισότιμους κραδασμούς με τους δικούς σας. Εμείς (ΟΛΥΜΠΙΟΙ) μπορούμε να συντονιζόμαστε κραδασμιακά και να παρουσιαζόμαστε κατά βούληση σε πολλούς μαζί ή να συντονιζόμαστε σε απόλυτα προσωπική ιδιοσυχνότητα του ατόμου που μας βλέπει μόνο αυτό και όχι οι άλλοι».
Το ηλιακό μας σύστημα παρουσιάζει συμπαντικό ενδιαφέρον; Κρύβει κάποια μυστικά; 
«Το ηλιακό σύστημα ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ένα από τα μικρότερα του σύμπαντος. Η υλική του κατάσταση και η πυκνότητα του είναι μια μέση κατάσταση, αφού υπάρχουν βαρείς και υπερβαρείς ήλιοι που βρίσκονται στο τέλος των δημιουργικών διεργασιών. Σεις αγνοείτε πραγματικά τον ρόλο που έχει για την ζωή το ηλιακό φως που συντηρεί τη ζωή στο σύμπαν».
Πάνω στις πληροφορίες αυτές των Ολύμπιων υπάρχουν και οι επιστημονικές θεωρίες ή υποψίες, που μελετώνται με σοβαρότητα στην εποχή μας.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, σελ. 151- 161, εκδ. Δίον, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου