Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Έε δαιμόνιοι! Μέχρι πότε θα υποχωρείτε;
Είναι απαραίτητο να ανακαλύψουμε την καταγωγή μας. Με αρκετά παραμύθια θεολογικά και άλλα, ή και μαρξιστικά παραμύθια, κι αυτά είναι παραμύθια, ότι καταγόμαστε δήθεν απ’ τον πίθηκο, μας έχουν διαστρέψει και συνεπώς έχουμε παραστρατήσει άπαντες.
Πρέπει να βρούμε τις ρίζες μας. Και κυρίως τις Ελληνικές ρίζες.
Οι ξένοι, πολύ συχνά, (γιατί εξακολουθούν να είναι βάρβαροι κι ας πηγαίνουν τα παιδιά μας να σπουδάσουν στο εξωτερικό, κάποτε λέγαν «σπουδάσας εν Αθήναις» και ιδιαίτερα στον τομέα της Φιλοσοφίας αλλά και σε όλες τις επιστήμες), είναι βάρβαροι γι αυτό ακριβώς: η πρώτη τους αιτίαση είναι ότι είναι ανήθικοι οι Έλληνες Θεοί, που πηγαίνουν με θνητές. Ως Θεοί δεν επιτρεπόταν να συνευρίσκονται με θνητές.
Κούνια που τους κούναγε.
Πραγματικά δεν ξέρουν τι λένε.
Ο μεγάλος Πίνδαρος είχε συλλάβει μια μεγάλη αποκρυφιστική αλήθεια: Αυτοί οι οποίοι διετάχθησαν να δημιουργήσουν τον άνθρωπο, είναι οι Ελοήμ όπως τους λέει ακριβώς η Γένεση, οι Άγγελοι, γιατί από Αγγέλους έχουμε γίνει.
Δεν μας έφτιαξε κανένας θεός. Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Γι αυτό και έχει εμπλακεί όλη η θεολογία και φιλοσοφία μέσα στις μυλόπετρες αυτής ακριβώς της ανοησίας.
Αν μας είχε φτιάξει ένας τέλειος, θα μας είχε φτιάξει τέλειους! Ή τουλάχιστον όχι τόσο ατελείς όσο είμαστε σήμερα.
Είμαστε δημιουργήματα Αγγέλων. [σ.σ.: Ολυμπίων!!!]. Ο Δίας εκπροσωπεί ανώτερους Αγγέλους. Κι εδώ θα κάνουμε μια σύντομη αναδρομή να δούμε τι έπραξε ο Δίας.
Ο Δίας έπραξε δύο πολύ σοβαρά πράγματα χάριν του ανθρώπου.
Το πρώτο είναι ότι γέννησε την Ωραία Ελένη.
Η Ωραία Ελένη δεν είναι γυναίκα. Το χουμε πει τόσες φορές και το λέμε άλλη μια φορά. Δεν είναι μια κατ’ αρχήν. Είναι πολλοί. Είναι προσωποσύμβολο που εκπροσωπεί όλους εκείνους που σαν ιδεοβροχή ήρθαν στην Λακεδαίμονα. Για να συνδέσει το κατώτατο τμήμα της ανθρωπότητος που ήταν στην βάση του Ταϋγέτου και στην κορυφή της πυραμίδος γεννιέται το αυγό της Λήδας.
Και αυτό πρέπει να είναι το καμάρι των Ελλήνων. Γιατί οι έλληνες είναι Ελένιοι. Ελ=φως ν=νους. Φωτεινός νούς.
Είναι ολοφάνερο ότι έχουμε Διογενή καταγωγή.
Αλλά ακόμα κοιμούνται οι νεοέλληνες έως ότου ξυπνήσουν και αφυπνιστούν για την Υπέροχη και σημαντική καταγωγή τους, η οποία δεν αποτελεί καμία έπαρση.
Επανερχόμαστε…
Έπρεπε να γεννηθούν, όντα, που θα διέθεταν την ιερή φλόγα της επιβιώσεως. Και αυτό δεν μπορούσε να γίνει μόνο από τους αγγέλους. Έπρεπε να παρέμβει ο Δίας. Ο Δίας όταν λέμε εννοούμε το ανώτερο διάστημα. Φυσικά οι ανώτεροι Άγγελοι. Δεν είναι ο ίδιος ό Δίας. Είναι η συλλογική διάνοια του σύμπαντος του διαστήματος, διότι Δίας σημαίνει το αιθαιρικό διάστημα. Αυτά τα έχουμε πει τόσες φορές ώστε πρέπει να είναι κοινό κτήμα όλων.
Η δεύτερη επέμβαση του Διός ήταν με την χρυσή βροχή. Με την Δανάη και με τον Περσέα. Όπου κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τις προϋποθέσεις και την επιτάχυνση της εξελίξεως του ανθρώπου.
Οφείλουμε να γίνουμε ακέραιο μέρος του όλου.
Οφείλουμε να κατανοήσουμε πως ότι μας βασανίζει κάθε μέρα, αυτή η χυδαία πραγματικότητα η άδικη, να επιβραβεύονται τσαρλατάνοι αδικούντες και να μην επιβραβεύονται όντα ιερά και όσια. Μας δημιουργεί έναν μείζονα νόστο.
Οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι πρέπει να είμαστε ήρεμοι πρώτα απ’ όλα. Να μη φοβόμαστε τίποτα. Να μην αποθαρρυνθούμε. Γιατί το κακό θέλει δειλούς.
Ο φοβισμένος κόβει τις φλέβες του, παραλύεται. Ο φοβισμένος γίνεται, ή προδότης εφιάλτης ή ένας δειλός μοιραίος και άβουλος.
Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ήρεμοι.
Οφείλουμε, να ακούσουμε την φωνή της Σιγής. Την φωνή της Ψυχής. Ο καθένας την φωνή της ψυχής του.
-Αναστάσης Ασημακόπουλος-
Απόσπασμα από ομιλία του φιλοσόφου, Αναστάση Ασημακόπουλου, στο ΤΡΙΣΗΛΙΟΝ, με θέμα: "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ". Η ομιλία εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=aIDjCl3fPRI
.....................
Οι Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι τους θεούς τους ανέφεραν ως κοσμικές οντότητες ή αγγέλους.
Ο Θαλής ονόμαζε Νου του κόσμου το Σύμπαν, το οποίο όπως έλεγε είναι γεμάτο θεότητες, έμψυχο: «Νου του κόσμου ονομάζει ο Θαλής τον Θεό, το δε Σύμπαν έμψυχο» (Αέτιος, Περί αρχών και στοιχείων).
«Για τον κόσμο έλεγε (ο Θαλής) πως είναι έμψυχος και γεμάτος θεότητες» (Διογένης Λαέρτιος, Βίοι Φιλοσόφων, βιβλίον 1, Θαλής, 27).
Σύμφωνα με τον λεξαριθμικό κώδικα της ελληνικής γλώσσας, λοιπόν, οι Ολύμπιοι θεοί είναι κοσμικές οντότητες ή αγγελικές δυνάμεις όπως αλλιώς λέγονται:
ΟΛΥΜΠΙΟΣ = ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟΝ ΟΝ = 970
ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ = ΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ = 804
Οι άγγελοι ή θεοί αναφέρονται ως Τιτάνες, γι’ αυτό και από την ένωσή τους με θνητούς γεννιούνται γίγαντες.
Όλες οι μυθολογίες και οι θρησκείες μιλούν για το γεγονός ότι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν από τους θεούς, ή τους αγγέλους όπως αλλιώς αναφέρονται, και όχι από την ύψιστη οντότητα που ονομάζεται Θεός. Στην Ελληνική Μυθολογία ως δημιουργοί του ανθρώπου αναφέρονται τόσο οι Ολύμπιοι όσο και ο Προμηθέας.
Ο Οβίδιος γράφει στις «Μεταμορφώσεις»: «Ο Προμηθέας έπλασε τον άνθρωπο, με των θεών να μοιάζει την εικόνα, που όλο τον κόσμο κυβερνούν».
https://greek1.blogspot.comhttp://diogeneis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου