Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΟΙ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ - ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο κόσμος μας, όσο παράξενο καί να ακούγεται, αποτελείται από δύο είδη ανθρώπων.
Αυτούς πού προέρχονται από το γήϊνο στοιχείο, την ενέργεια της γής, τους πιθηκοειδής μεταλλαγμένους και από αυτούς πού προέρχονται από τά θεϊκά όντα-ιόντα, τά παιδιά του Ήλιου, τους ανθρώπους.
Τους γήινους τους μετάλλαξαν οί Άτλαντες επεμβαίνοντας στο DNA τους και τους έδωσαν την δυνατότητα του λόγου και της σκέψης.
Οί δεύτεροι προήρθαν από το σπέρμα των θεών από τον Σείριο.
Οί άνθρωποι του θεϊκού σπέρματος, φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την σωτηρία και εξέλιξη του πλανήτη.
Ανήκουν στους ελεύθερους, αυτούς πού μπορούν καί πρέπει να δημιουργήσουν έργο μέσα στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας που παρέχετε από την Παγκόσμια Νοημοσύνη προς τον άνθρωπο.
Μέσα από αυτή την δυνατότητα τους δίδεται η δύναμη να αφυπνίσουν την κοιμισμένη τους συνείδηση μέσω της ενεργοποιήσεως της Επιφύσεως των.
Οί άλλοι, έχουν ανάγκη καθοδήγησης.
Στο πεδίο αυτό μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση και να εκτελεί έργο και πραγματικότητες κόσμων μέσα στον κόσμο, στο κενό της ύλης που έχει στην διάθεσή του.
Την ιδιαιτερότητα αυτή, που δεν είναι γνωστή σε όλους, έχουν επιμελώς κρύψει και παραποιήσει ανά τους αιώνες, αυτοί που κατέχουν σήμερα, αλλά και από αρχαιοτάτων χρόνων, την ανθρώπινη εξουσία, μέσω της διαχείριση του ελέγχου και της κατεύθυνσης της θελήσεως του καθενός μας.
Κυριαρχώντας στην σκέψη του καθενός, πού γίνετε μέσω των νόμων που τους γνωρίζουν και εργάζονται πάνω σε αυτούς, ελέγχουν καί περιορίζουν τον άνθρωπο με το να κάνουν στείρα την Φαντασία του.
Την θέση αυτή της καθοδήγησης των πολλών προς το φώς, αυτή πού θα έπρεπε να κατέχουν οί Άριστοι, την έχουν οί αρνητικές δυνάμεις των Ατλάντων πού οδηγούν τον θεϊκό άνθρωπο προς το σκότος, τον χώρο στον οποίο κατοικούν.
Οί Άτλαντες διατηρούν άσβεστο ένα μίσος προς τά παιδιά των θεών  πού ξεκινάει από την εποχή πού νικήθηκαν από τους Έλληνες.
Η κυριαρχία τους επανήρθε με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πού ήταν και ή αρχή της αντίστροφης μέτρησης για το Ελληνικό Πνεύμα.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Όλα έχουν δρομολογηθεί με καθοδηγούμενο τρόπο από μέρους τους και το μόνο που μας μένει είναι να αφυπνισθούμε από αυτόν τον ύπνο που μας έχουν ρίξει. ‘Άλλωστε το εγγυάται και ο καιρός αυτό. Οι μέρες της απελευθέρωσης είναι πολύ κοντά. Κάποιοι ίσως έχουν ήδη αρχίσει να το αντιλαμβάνονται. Πολλοί διαισθάνονται αυτό που έρχεται. Και ακόμα περισσότεροι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα ακολουθήσουν αυτή την πανανθρώπινη απελευθέρωση. Για όλα αυτά αρκεί μια καλή σκέψη.
Οι Άτλαντες, δεν ξέχασαν ποτέ την ήττα τους από τους Έλληνες, και δεν έπαψαν ποτέ να επιδιώκουν την διάνοιξη μιάς νέας Στύγας πού θα τους οδηγήσει στον ουράνιο Όλυμπο.
Οί ήρωες πού βλέπουμε να εκτελούν αποστολές κατ’ εντολή των Θεών, δεν είναι άλλο παρά άτομα – μέλη του πληρώματος της Αργούς, πού γύρισε όλον τον πλανήτη, αποκατέστησε το ταραγμένο γεωδαιτικό της σύστημα, και επεδίωξε να επαναφέρει την ισορροπία.
Ήρωες πού μπήκαν σε αποστολή τους βλέπουμε να εφοδιάζονται με ειδικό εξοπλισμό πού τους δίνεται από τους θεούς, όπως ο Ηρακλής, ο οποίος πήρε από τον Ερμή το ξίφος, από τον Απόλλωνα τόξα, από τον Ήφαιστο χρυσό θώρακα, και από την Αθηνά ένα χιτώνα.
Από την Πυθία πήρε το κατευθυντήριο σχέδιο. Έτσι, πήγε στην Τίρυνθα, στον Ευρυσθέα, και για δώδεκα χρόνια ήταν ένας στρατιώτης σε υπηρεσία εκκαθάρισης.
Στην πραγματικότητα, δεν εκτελούσε θηρία και τέρατα, αλλά διέλυε τά ιερατεία και τά στρατηγικά σημεία των ατλάντων.
Οι Άτλαντες, ξέφυγαν από την αρχική αποστολή πού είχαν, δηλαδή την εξερεύνηση των ηλιακών συστημάτων προς εύρεση νοημόνων όντων και ξέπεσαν μετά την παρέμβαση στα γήινα όντα.
Οι θεοί από τον Σείριο, είχαν την απόλυτη γνώση των νόμων της φυσικής, της χημείας και της βιολογίας.
Στο σώμα μας υπάρχει το φίδι κουταλίνι, και αφορά την, από το κατώτερο τμήμα της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή τον κόκκυγα ή ιερόν οστού ενέργεια, πού διέρχεται μέσω του Νωτιαίου μυελού και φθάνει στον εγκέφαλο.
Όμως, ο τελευταίος σπόνδυλος στην βάση του κρανίου, λέγετε Άτλας. Ο Άτλαντας ήταν υποχρεωμένος να κρατά τον Ουρανό στους ώμους του.
Όταν πήγε ο Ηρακλής να πάρει τά μήλα των Εσπερίδων, (την Γνώση) χρειάσθηκε την βοήθεια του Άτλαντα.
Η ανάπτυξη έρχεται με την ενεργοποίηση της Επίφυσης πού αποτελεί τον 7ο αδένα του ενδοκρινικού. Άρα, οι βλέποντες και ακούοντες με τον 6ο, την Υπόφυση, βρίσκονται κάτω από την εξουσία των νόμων του χώρου.
Οι Έλληνες Θεοί και ήρωες που ταξίδευαν με το αστρικό πλοίο, την Αργώ, σε όλο τον πλανήτη, δημιούργησαν τον πρώτο πολιτισμό πάνω στην Γή, στην Ελλάδα και την Ατλαντίδα.
Για πρότυπο χρησιμοποίησαν το σύστημα του Σείριου. Εκεί, χάρις στο δυναμικό πεδίου του Συνοδού Σείριου Β΄ οι Ολύμπιοι Έλληνες έμεναν πάντα νέοι.
Το ίδιο πρότυπο είχε στον νού του και ο Πλάτωνας όταν έγραφε την «Πολιτεία» του.
Τους νόμους του Σείριου, με τις χωριστές τάξεις των ιερέων, των φυλάκων, των γεωργών και των τεχνιτών προσπάθησε να εφαρμόσει στην Γή.
Όπως λέει και ο Πλάτωνας, μετά από κάθε καταστροφή πάντα μένει λίγο σπέρμα με το οποίο γίνεται μια νέα αρχή. Από αυτό το σπέρμα που φυλασσόταν στην Αργώ η Αθηνά και ο Ήφαιστος έπλασαν το άριστο γένος των Αθηναίων. Όμως, πάνω στην Γή εκτός από τον εκ του ουράνιου σπέρματος άνθρωπο, υπάρχει και το ανθρωποειδές που έχει υποστεί την επέμβαση των Ατλάντων.
Ο πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Έλληνες (-9650) έλαβε χώρα στον Ουρανό και την Γή.
Οι Άτλαντες στην Γή, που, όπως εξιστορεί ο Πλάτωνας είχαν προ πολλού χάσει την θεϊκότητα τους, δηλαδή απενεργοποιήθηκε η Επίφυσή τους γιατί είχαν αναμειχθεί με τα πλαστό γένος που δημιούργησαν, όρμησαν ενάντια στην Ευρώπη και την Ασία, ενώ στον ουρανό όρμησαν ενάντια στον Όλυμπο περνώντας το δυναμικό πεδίο του Συνοδού Σείριου Β΄ μέσω της Στύγας του Ατλαντικού.
Όμως όπως επάξια τους αντιμετώπισαν οι Ολύμπιοι, έτσι και οι Αθηναίοι, σαν γνήσια τέκνα τους, τους νίκησαν εδώ στην Γή.
Γι αυτό το μίσος των Ατλάντων, μέσω των υποχειρίων τους, παραμένει άσβηστο.
Από τις μυστικές παραδόσεις λέγετε ότι, τα όντα, χλωρίδα, πανίδα, άνθρωπος, ήταν τα σπέρματα που ήρθαν από τον Σείριο μέσω του δικού μας Ήλιου.
Όμως, πάνω στην Γή υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων.
Αυτοί που εξελίχθηκαν από παρέμβαση των ουρανίων, το ανθρωποειδές δηλαδή, και οι έχοντες ουράνιο σπέρμα.
Υπήρχε λοιπόν ο γήινος άνθρωπος, εκ του Προμηθέως πού έκανε την μετάλλαξη – παρέμβαση στον γήινο, το ανθρωποειδές, και ο ουράνιος που δημιούργησαν η Αθηνά και ο Ήφαιστος [Διαβάστε εδώ: Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΥ (τεχνητή γονιμοποίηση)].
Από τους Άτλαντες, όσοι επέζησαν μετά την ήττα τους, διατήρησαν σε διάφορα μέρη την μνήμη των γνώσεων που είχαν, μέσω κέντρων-στοών πού έφτιαξαν.
Τα μεγάλα ιερατικά τους κέντρα όμως, με τις σημαντικότερες οργανώσεις τους ήταν στην Αίγυπτο και στην Ασία όπου εργάζοντο για το Μεγάλο τους Σχέδιο. Την ημέρα επιστροφής του Παγκόσμιου Ηγέτη τους από τά τρίσβαθα "Τάρταρα".
Το μεγάλο τους κτύπημα το κατάφεραν από την Ρώμη, όταν επεδίωξαν μέσω της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που δημιούργησαν και ανέπτυξαν να υλοποιήσουν τα το σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία.
Οι αρχαιότεροι αρχηγοί τών ρωμαϊκών φυλών ελέγοντο Τιτάνες, και όχι τυχαία ονομάσθηκαν αργότερα οι μεραρχίες τους Λεγεώνες που συσχετίζονται με τις «Λεγεώνες των δαιμόνων» επί χριστιανικών εποχών.
Η Ατλαντίδα, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ ως χώρα πάνω στον πλανήτη μας.
Ήταν ένα τεχνητό νησί στον Ατλαντικό ωκεανό το οποίο δημιούργησε ο Ποσειδώνας και ονομάζετο πρώτα Ποσειδωνία.
Στο κέντρο της υπήρχε ο δίαυλος της Στύγας που συνέδεε τον ουρανό με το σημείο από όπου ερχόντουσαν, δηλαδή το κοσμοδρόμιό τους , που είναι το σημερινό Τρίγωνο των Βερμούδων.
Πηγή: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ  
Διαβάστε:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..<>
το -9650, χρονολογία δεν είναι?
Τότε γύρω στο 9.000 πΧ είχε γίνει ο κατακλυσμός του Δευκαλίων!

Σείριος είπε...

Ναι. Ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνος και η καταστροφή της Ατλαντίδος, έγιναν ταυτόχρονα. Το ένα είναι αιτία του άλλου…

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου