Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.
Πολλές από τις ιδιότητες των κρυστάλλων είναι αγνωστες στη σημερινή επιστήμη και η αλόγιστη χρήση των ιδιοτήτων αυτών μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστροφές. Στο παρελθόν ο πλανήτης από την κακή χρήση των κρυστάλλων έφθασε στα πρόθυρα κατακερματισμού του και γνώρισε έναν πολύ μεγάλο κατακλυσμό, τον γνωστό σε όλους κατακλυσμό του Δευκαλίωνα που έγινε το -9.560 και καταβύθισε την Ατλαντίδα.
Πριν ένα χρόνο περίπου, διέρρευσε στον τύπο ότι η ΝΑΣΑ σκοπεύει να πειραματιστεί με κρυστάλλους και γιγαντιαία ηλεκτρομαγνητικά και ενεργειακά πεδία, πάνω στον ηλεκτρομαγνητικό μανδύα του πλανήτη. Έστω και το παραμικρό λάθος μελέτης αν υπάρξει, οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ανεξέλεγκτες και ένας νέος κατακλυσμός θα σαρώσει τα πάντα στην επιφάνεια της γης.
Η χρήση των κρυστάλλων όμως για ειρηνικούς σκοπούς μπορεί να επιλύσει το μεγαλύτερο μέρος των ενεργειακών προβλημάτων με τη χρήση αντενέργειας και αντιβαρύτητας. Μπορεί επίσης να ρυθμίζει και να ελέγχει κατά βούληση τα καιρικά και φυσικά φαινόμενα, να εκτονώνει τη σεισμική ενέργεια να προκαλεί σεισμούς κατά βούληση.
Η ενέργεια των κρυστάλλων αποδεσμεύεται μόνο από εξωτερικές επεμβάσεις. Η χρήση τους για πολεμικούς σκοπούς απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί από μια στιγμή και μετά ξεφεύγει από τον έλεγχο, τα λάθη δεν διορθώνονται και όλες οι συνέπειες είναι ανεξέλεγκτες πλέον.
Και στο παρελθόν ο κατακλυσμός προήλθε από επιστημονικό λάθος, αλλά και στο εγγύς μέλλον αν συμβεί πάλι, σε επιστημονικό λάθος θα οφείλεται.
Το πώς έγινε η καταβύθιση της Ατλαντίδας φαίνεται στη συνέχεια από μήνυμα που πήραμε στην ερώτηση: Τι όπλα χρησιμοποιήθηκαν για την καταβύθιση της Ατλαντίδας;
«Η καταβύθιση της Ατλαντίδας οφείλεται σε λάθη των επιστημόνων της. Οι Ελλάνιοι υποβοηθούμενοι από την Αθηνά και τον Φοίβο Απόλλωνα, δημιούργησαν στα μέσα παρατήρησης των αποστατών του Κρόνου της Ατλαντίδας, εικονικές πραγματικότητες επιτιθεμένων δυνάμεων. Οι εικονικές πραγματικότητες αυτές μεταφέρθηκαν σαν υλοποιημένες σε πεδίο ταχυονικής σύνθεσης που δημιουργήσαμε εμείς ώστε να είναι αδύνατος ο οπτικός και ηλεκτρονικός έλεγχος της πραγματικότητας. Επίσης ήταν αδύνατη η προσέγγιση μέσων, ή επίσκεψη ενεργειακών οντοτήτων για αναγνώριση, όπως ήταν οι εξαϋλωμένοι ιερείς. Έτσι δημιουργήσαμε τη βεβαιότητα της πραγματικής ύπαρξης των μέσων μας, και της καταστροφής τους από τους Άτλαντες που είχαν χάσει κάθε έλεγχο της πραγματικότητας. Οι Άτλαντες εξήντλησαν τεράστιες ποσότητες ενέργειας για την εξουδετέρωσή των εικονικών μέσων μας. Η ενέργεια αυτή παραγόταν από ένα ενεργειακό πλέγμα γιγαντιαίων κρυστάλλων του δικού τους Γοργονείου. Όπλο καταστροφικό και βιαιότατο, το οποίο η δική σας τεχνολογία ούτε που το φαντάζεται. Οι κρύσταλλοι του Γοργονείου ήταν εγκατεστημένοι στο έδαφός της Ποσειδωνίας [Ατλαντίδας], καθώς και επί των ακτών της Αφρικανικής και Αμερικανικής ηπείρου. Ήταν στερεωμένοι σε μεταλλικά πλαίσια ώστε να μην επηρεάζονται από κλιματολογικές συνθήκες. Ο κεντρικός κρύσταλλος ήταν ο μεγαλύτερος όλων και ήταν απλησἰαστος από κάθε εχθρικό όπλο καταστροφής. Είχαν δαμάσει την ηλιακή ενέργεια και παρήγαγαν τεράστιες ποσότητες υλικής και αντιυλικής ενέργειας, την οποία αποθήκευαν σε ομφαλούς συμπυκνώσεως των γιγαντιαίων κρυστάλλων, μαζί με την κρυσταλλική ενέργεια αυτών. Την χρησιμοποιούσαν εκτός από πολεμικούς σκοπούς και στη διαφοροποίηση των συνθηκών ζωής του πλανήτη. Προκαλούσαν καταστροφικοὐς σεισμούς, κατακλυσμούς και ακραίες μετεωρολογικές καταστάσεις.
Για ειρηνικούς σκοπούς χρησιμοποιήθηκε στην τηλεοπτική και τηλεακουστική επικοινωνία στην επικοινωνία σκαφών θαλάσσης, αέρος και εδάφους, σε φάρους, και για τον έλεγχο κινήσεων ψαριών, πτηνών και ζώων. Είχαν τη δυνατότητα από το ενεργειακό κέντρο των κρυστάλλων, να κατευθύνουν εναντίον στόχων, ενεργειακές δέσμες μέσω εστιακής καμπύλης, χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς και να χτυπήσουν όποιο στόχο ήθελαν σε οποιοδήποτε σημείο της γης και να προκαλέσουν καταστροφές, σεισμούς ή πυρκαγιές [Σήμερα λέγεται ΗΑΑRΡ].
Χειριστές των κρυστάλλων του Γοργονείου των Ατλάντων, ήταν οι ανώτατοι ιερείς που το ενεργοποιούσαν με τη σκέψη, με νοητικές συχνότητες συντονισμένες στη συχνότητα των κρυστάλλων, κάτι που ήταν αδύνατο για τους αμύητους. Οι βάσεις των κρυστάλλων του Γοργονείου ήταν κοίλες, κρυσταλλικής δομής, και περιείχαν χημικές ουσίες, αντιύλη, πλάσμα και πρωτοϋλη, στις οποίες οι ιερείς με τη σκέψη προκαλούσαν αντιδράσεις και μεταβολές στη μάζα τους, δημιουργώντας έτσι εκτόνωση της συσσωρευμένης ενέργειας των κρυστάλλων. Όταν πετύχαιναν τον απόλυτο συντονισμό των πνευματικών συχνοτήτων τους με αυτές των κρυστάλλων, δημιουργούσαν ένα νοητικό ενεργειακό πλέγμα που τους έδινε τη δυνατότητα να γίνονται αόρατοι, να εξαϋλώνονται, να μετακινούνται ακαριαία στον χρόνο και τον χώρο, να κάνουν μαζική μετάγγιση σοφίας και εμπειριών στα στρατεύματά τους και να υλοποιούν τη σκέψη τους και επειδή είχαν νικήσει το γήρας όλος ο πληθυσμός ήταν μάχιμoς.
Όλη η εκπεμπόμενη ενέργεια των αμυντικών όπλων χρησιμοποιήθηκε για την αναχαίτιση των επιτιθεμένων εικονικών δυνάμεων. Επειδή αυτή δεν εκτονώθηκε στην εξουδετέρωση των στόχων διέφυγε και προσέκρουσε βίαια πάνω στον ηλεκτρομαγνητικό ιστό που περιβάλλει την Γαία. Ο ιστός αυτός είχε ενισχυθεί τεχνολογικά από τους Άτλαντες με ιονοσφαιρικές δέσμες, ώστε να ελέγχουν την είσοδο και την έξοδο ουρανίων δυνάμεων στην ατμόσφαιρα του πλανήτη σας. Ο κραδασμός που υπέστη ο ηλεκτρομαγνητικός ιστός της Γαίας, λόγω του ενεργειακού λακτίσματος από την ενέργεια των όπλων των αποστατών ήταν τόσο ισχυρός, που προκάλεσε βίαιες αντιδράσεις τόσο στην ταχύτητα περιστροφής γύρω από τον άξονά της, όσο και στην ταχύτητα περιστροφής γύρω από τον ήλιο. Διαταράχθηκε η στατική ισορροπία της Γαίας με αποτέλεσμα να υποστεί παλμοδόνηση μεγάλης έντασης, η οποία προκάλεσε όχι μόνο ολίσθηση επί της τροχιάς της αλλά και επιτάχυνση της ταχύτητας περιστροφής γύρω από τον άξονά της. Λόγω της αδρανείας, παρουσιάστηκε το φαινόμενο μετακίνησης των υδατίνων όγκων της επιφανείας, ωκεανών, θαλασσών, λιμνών και ποταμών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καταστροφικά κύματα που ξεπερνούσαν τα 2.000 μέτρα, στις θάλασσες και στους ωκεανούς. Οι άνεμοι που δημιουργήθηκαν ξεπερνούσαν τα 1000 χιλιόμετρα την ώρα [Σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις τα στοιχεία αυτά πρέπει να είναι απολύτως σωστά]. Άλλαξαν οι μαγνητικοί και γεωγραφικοί πόλοι της Γαίας. Η επιτάχυνση της περιστροφής γύρω από τον άξονά της, καθώς και η αύξηση ταχύτητας περιφοράς γύρω από τον ήλιο, είχαν σαν αποτέλεσμα να μειωθεί η χρονική διάρκεια του ημερονυχτίου και το ημερολογιακό έτος. Το φαινόμενο της ολίσθησης της Γαίας επί της τροχιάς της διήρκεσε περίπου ένα μερόνυχτο και το φαινόμενο της παλμοδόνησης σε εκφυλιστική ακολουθία διήρκεσε περίπου σαράντα ημέρες. Η ηρεμία των υδάτινων όγκων επήλθε μέσα σε ένα γήινο έτος και η απόλυτη εξομάλυνση των κινήσεων της Γαίας γύρω από τον άξονά της και τον ήλιο έγινε σε ένα αιώνα σύμφωνα με δική σας ορολογία.
Εκτός από τα αποτελέσματα αυτά η ολίσθηση και η επιτάχυνση περιστροφής προκάλεσαν τεράστιους κραδασμούς και τριβές στις τεκτονικές πλάκες όπως σεις τις ονομάζετε. Αποτέλεσμα των τριβών αυτών ήταν η συσσώρευση τεραστίων ποσοτήτων ενέργειας στα ρήγματα των πλακών που προκάλεσαν καταστροφικούς σεισμούς. Η κατολίσθηση και η επιτάχυνση της ταχύτητας της Γαίας, οι κραδασμοί, οι τριβές, τα κύματα, και οι άνεμοι, προκάλεσαν τη μετακίνηση των πλακών που, συνοδεύτηκε με ταυτόχρονη εκτόνωση διάπυρου μάγματος.
Όλα τα φαινόμενα αυτά συντέλεσαν στον κατακερματισμό και την καταβύθιση της Ατλαντίδας. Ενα φαινόμενο που πολλές φορές έχει γνωρίσει ο πλανήτης της Γαίας. Όλα τα καταστροφικά φαινόμενα πήραν τη μεγίστη τιμή από την ανεξέλεγκτη λειτουργία του γοργονείου και των δυνάμεων που απελευθέρωνε αυτό μετά τους σεισμούς, οι οποίες σταμάτησαν με την τελειωτική καταβὐθιση της Ατλαντίδας. Η εικόνα της καθολικής καταστροφής ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία πυκνών νεφών καπνού, υδρατμών και απελευθέρωση δηλητηριωδών αερίων, που αφάνισαν κάθε είδος ζωής στην περιοχή αυτή για πολλά χρόνια.
Στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ατλαντίδας συνέβαλε και η χρησιμοποίηση όπλων με συμπυκνωμένες ηχητικές και ενεργειακές δέσμες τρομερής εντάσεως από τους Ελλάνιους. Τα όπλα αυτά λειτουργούσαν με τη δέσμευση του θορύβου που κάνουν τα ουράνια σώματα με την κίνησή τους και την ακαριαία εκτόνωση του. Το ηχητικό αυτό όπλο δημιούργησε υλικές καταστροφές, προκάλεσε επίσης προβλήματα αστάθειας και πανικού και εξουδετέρωσε τη δυνατότητα που είχαν οι Άτλαντες να γίνονται αόρατοι.
Η κίνηση των ουρανίων σωμάτων παράγει συνεχή και έντονο θόρυβο, ο οποίος δεν φθάνει μέχρι τ' αυτιά των ανθρώπων. Αυτή η κοσμική ησυχία και σιωπή, επιτυγχάνεται με την παγίδευση των θορύβων αυτών σε κοσμικούς βρόγχους όπου και εκφυλίζονται. Είναι οι μυστηριώδεις νόμοι της φύσης και των γεγονότων που δεν ξέρετε πως πρόκειται να εκδηλωθούν στο μέλλον.
Η καταστροφή της Ατλαντίδας ήταν καθολική. Διασώθηκαν μόνο οι κορυφές των ορέων. Στη θέση που υπολογίζεται ότι ήταν η Ατλαντίδα, υπάρχει υποθαλάσσια οροσειρά που ονομάζεται μεσοατλαντική ράχη και ρηξιγενής ζώνη της Ατλαντίδας. Συμπίπτει με το σημείο επαφής της τεκτονικής Αφρικανικής πλάκας με τις πλάκες Β &Ν Αμερικής, όπου υπάρχει και σήμερα ισχυρότατο σεισμικό ρήγμα. Οι σεισμολόγοι και οι γεωλόγοι φοβούνται μήπως στο σημείο αυτό υπάρξει και πάλι σφοδρή σεισμική διέγερση από τα φαινόμενα που παρατηρούνται. Κατάλοιπα του κατεστραμμένου Γοργονείου της Ατλαντίδας βρίσκονται στις ακτές της Αμερικανικής ηπείρου, στην περιοχή που σεις ονομάζετε Μπαχάμες με δική σας ονομασία και είναι αυτά που δημιουργούν τα μυστηριώδη γαλάζια φώτα, στον βυθό της θάλασσας, τα οποία δεν έχετε ερευνήσει. Σε  αυτό το σημείο υπήρχε η κεντρική συστοιχία από υπερμεγέθεις κρυστάλλους του Γοργονείου των αποστατών. [«Στις Μπαχάμες και στο βυθό της θάλασσας των Σαργασὡν φαίνονται γαλάζιες φωτεινές ανταύγειες, τις οποίες είδε πρώτος ο Κολόμβος όταν ανακάλυψε την Αμερική. Αποτελούν όμως και τα τελευταία φωτεινά σημάδια της γης που βλέπουν οι αστροναύτες όταν απομακρύνονται στο διάστημα, όπως ανέφεραν οι αστροναύτες του προγράμματος «ΑΠΟΛΛΩΝ-12»].
Αυτή είναι η καινούρια εκδοχή του τρόπου καταβύθισης της Ατλαντίδας που φαίνεται να απαντά στις περισσότερες απορίες.
Από το βιβλίο, «Η Μεγάλη Προετοιμασία», του στρατηγού και συγγραφέως κ. Γεράσιμου Καλογεράκη, σελ. 271-280, εκδ. Δίον.

2 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Όλα καλά βρε παιδιά, αλλά γιατί ο χ'άρτης στην αρχή του άρθρου είναι Τούρκικος ???
Δεν είχατε Ελληνικό χάρτη να βάλετε ???

Σείριος είπε...

Μιχάλη ευχαριστώ για την παρατήρηση. Διορθώθηκε.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου