Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το ανθρώπινο σώμα είναι δημιουργημένο από φυσικά κυκλώματα ενδεδυμένα με τη νοημοσύνη του δημιουργού τους και αντικατοπτρίζουν τη συμπαντική φύση τους. Αυτή η παγκόσμια νοημοσύνη, δημιούργησε τον άνθρωπο για να επεκτείνει το έργο της και για να μη σταματάει ποτέ η δημιουργία του κόσμου, όχι μόνο στον γήινο χώρο αλλά και πέρα αυτόν, στο ατέρμονο σύμπαν.

Η σημερινή επιστήμη έχει αποκτήσει πρόσβαση στα μυστικά του μικρόκοσμου, αυτού της λεγόμενης νεκρής ύλης, αλλά και των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος και των λειτουργιών του και μας μύησε στα μυστικά της δημιουργίας με τον κώδικα γενετικής, με αποτέλεσμα, ότι χθες θεωρούσαμε φαντασία, να ταυτίζεται με τη σημερινή πραγματικότητα.

Κάθε ένα κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα αποτελεί ένα αυτόνομο ηλεκτρομαγνητικό κύκλωμα, το οποίο φορτίζεται ηλεκτρομαγνητικά από την καρδιά, που παράγει και εκπέμπει έναν πολύ ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό παλμό κάθε δευτερόλεπτο, η ένταση του οποίου καταγράφεται στο ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Οι συσπάσεις των μυών του σώματος παράγουν διφασικά ή τριφασικά ηλεκτρικά κύματα ικανού ύψους, που καθιστούν το ανθρώπινο σώμα έναν πολύ ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πομποδέκτη. Όλη η ηλεκτρική δραστηριότητα των κυττάρων και του εγκεφάλου, δημιουργούν το ηλεκτρικό πεδίο του σώματος, ή φωτεινό σώμα, ή ενεργειακό πεδίο του σώματος, ή αύρα, το οποίο επεκτείνεται αρκετά εκατοστά γύρω από το σώμα και φωτογραφίζεται με τις ειδικές μηχανές Κίρλιαν.

Ένα τμήμα από το δυναμικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος εκπέμπεται από τα μάτια και η ισχύς του είναι ανάλογη των σκέψεων και της ψυχοσωματικής καταστάσεως του ατόμου.

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του φυσικού περιβάλλοντος μεταβάλλεται συνεχώς και είναι κατά πολύ ισχυρότερο του αντίστοιχου πεδίου του ανθρώπινου σώματος, επηρεάζοντάς το άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Ωστόσο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ενός υγιούς ανθρώπου, βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία με την ενέργεια του περιβάλλοντος, χωρίς αρνητικές διακυμάνσεις.

Τα ενεργειακά πεδία του ανθρώπινου σώματος μεταβάλλονται στις περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως παραδείγματος χάριν σε περίπτωση καταιγίδας. Το ανθρώπινο σώμα για να μην υποστεί βλάβες, προσπαθεί να εξισορροπήσει τις ηλεκτρομαγνητικές διαφορές θέτοντας σε ενέργεια τους υπάρχοντες μηχανισμούς προστασίας του σώματος.

Ο Dr. Konstantin Κοrοtkον, καθηγητής φυσικής στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, μελέτησε την επίδραση των ανθρώπινων σκέψεων στο περιβάλλον και αναφέρει ότι όταν κάνουμε θετικές ή αρνητικές σκέψεις, κάθε μια έχει διαφορετική επίδραση στο περιβάλλον μας. Έχουμε σχηματίσει την βεβαιότητα πλέον, ότι η συνείδησή μας αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον μας και οτι αποτελεί μέρος του υλικού κόσμου.

Το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να διακρίνει την ενέργεια και επομένως ο νους είναι δύσκολο να συλλάβει τον κόσμο της αόρατης ενέργειας. Αυτοί είναι οι λόγοι που η έρευνα για την συνείδηση, η οποία επηρεάζει την πραγματικότητα, έχει προχωρήσει ελάχιστα στην πραγματική απόδειξη.

Προκειμένου να χτιστεί μια γέφυρα ανάμεσα στον φυσικό και τον αόρατο κόσμο, πραγματοποιήθηκαν επιστημονικά πειράματα με την χρήση μιας τεχνικής που ονομάζεται βιοηλεκτροφωτογραφία. Το ανθρώπινο σώμα και η συνείδηση εκπέμπουν ενέργεια συνεχώς, την οποία με μια βιοηλεκτρομηχανή, μπορούμε να φωτογραφήσουμε. Τα ενεργειακά αυτά πεδία φαίνονται ως ένα φως που περιβάλλει το σώμα.

Οι επιστήμονες του Εργαστηρίου Μηχανικών Ανωμαλιών του Πανεπιστημίου Πρίνστον διαπίστωσαν ότι υπάρχουν αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε ανθρώπινο μυαλό και σε μηχανήματα, και μια ακατανόητη σύνδεση που δεν υπάρχει στη φύση. Το μυαλό ήταν σε θέση να επηρεάσει και να αλλάξει τα αποτελέσματα της μηχανής με τρόπο που ήταν πέρα από κάθε λογική εξήγηση.

Ουσιαστικά, η συνείδηση έχει επιρροή πάνω στον φυσικό κόσμο. Η σύγχρονη φυσική δεν μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Μόνο ο κόσμος της κβαντικής φυσικής θα μπορούσε να ρίξει φως. Έτσι ενισχύθηκε η πεποίθηση ότι δημιουργούμε την πραγματικότητά μας με τις σκέψεις και τις προθέσεις μας. Η επιστήμη έχει αρχίσει να το επιβεβαιώνει και σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσουμε την πραγματική δύναμη του μυαλού και των προθέσεών μας.

Χάρη, λοιπόν, στον ηλεκτρομαγνητισμό που παίρνουμε από το περιβάλλον, θετικό ή αρνητικό, αλλά και σε αυτόν που δημιουργεί το σώμα μας, κάθε άνθρωπος διαμορφώνει τον δικό του ατομικό ηλεκτρισμό, τη δική του «αύρα», τη δική του ηλεκτρομαγνητική ταυτότητα καταχώρησής του στα αρχεία του σύμπαντος. Ο προσωπικός μας ηλεκτρομαγνητισμός, τα μαγνητικά ρευστά, που διαφεύγουν και έξω από τον οργανισμό, διαφοροποιούνται ανάλογα με τη ψυχοσωματική μας κατάσταση, τη θέση των άστρων και τον ηλεκτρομαγνητισμό τους, καθώς και τις καιρικές συνθήκες.

Ορισμένα άτομα χάρη στον δυνατό ψυχοδυναμισμό τους, τη δυνατή «αύρα» τους, έχουν την ικανότητα να σπάνε από μακριά γυάλινα αντικείμενα, να μαραίνουν λουλούδια, να στραβώνουν ελάσματα ή να προκαλούν άλλα ψυχοκινητικά ή τηλεπαθητικά φαινόμενα. Αυτό οφείλεται σε εκπομπή βιορευμάτων από τα μάτια ή τις άκρες των δακτύλων των χεριών.

Βρισκόμαστε, από συμπαντική νομοτέλεια, στη διαδικασία της συνειδητής εξέλιξης. Είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε τον φαύλο κύκλο που ζούμε. Τώρα είναι η στιγμή για να ανέβουμε ψηλά στους ουρανούς, τώρα πρέπει να προωθήσουμε τη γνώση των κοσμικών αλλαγών και να προσπαθήσουμε να συνδεθούμε συνειδητά με το κοσμικό Όλον για να διώξουμε την άγνοια.

Πηγή: Γεράσιμος Καλογεράκης, από το βιβλίο του Ο ΘΕΪΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, σελ. 106-110, εκδ, Δίον, 2018

-------------------------------------------

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου