Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ

Στην προηγούμενη δεκαετία πραγματοποιήθηκε ανάλυση των πυρήνων πάγου που εξορύχτηκαν από πολικούς σταθμούς της Γροιλανδίας και της Ανταρκτικής και οι οποίοι έδειξαν ότι περίπου πριν 12.000 χρόνια και πριν 34.000 χρόνια, σημειώθηκε μια απίστευτη αύξηση των κοσμικών ακτίνων. Οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι και οι δύο αυτές εποχές αντιστοιχούν σε περιόδους μεγάλων αλμάτων στην ανθρώπινη εξέλιξη σε ό,τι αφορά την τέχνη, την τεχνολογία και την κατάσταση της συνειδήσεως.

Οι επιπτώσεις των κοσμικών ακτίνων στον δικό μας γενετικό κώδικα, είναι η πρόκληση μεταλλάξεων που τον αναβαθμίζουν και διαφοροποιούν την αντίληψή μας για την πραγματικότητα. Πολλά από τα παλιά πρότυπα δε θα μπορούν πλέον να υπάρξουν, αλλά θα αγωνίζονται να διατηρηθούν, καθώς ο κόσμος αλλάζει.

Όσοι από εμάς έχουμε την τύχη να ζούμε αυτή τη στιγμή, θα γίνουμε οι πρόδρομοι ενός νέου εξελικτικού άλματος της ανθρώπινης συνειδητότητας, ως συνέπεια του κβαντικού άλματος του γαλαξία μας.

Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι ο γενετικός κώδικας διαφοροποιείται από γενιά σε γενιά, με αποτέλεσμα κάθε γενιά να γίνεται πιο συνειδητή και φαίνεται να βιώνει μια προωθημένη κοσμική πνευματική κατάσταση και αναζητώντας, όλο και περισσότερο, τον Θεό μέσα της.

Η ενεργοποίηση του γενετικού κώδικα δείχνει ότι κάθε άνθρωπος έχει μεγάλα δυναμικά, ενσωματωμένα στα κύτταρά του, αλλά δεν τα απελευθερώνει όταν συμμετέχει σε εγωκεντρικές, εγωιστικές δραστηριότητες, με εχθρότητα, απληστία, δίψα για δύναμη, λαγνεία και αναζήτηση ελέγχου πάνω σε άλλους.
Όταν όμως ο άνθρωπος αναζητά τον Θεό και επιδιώκει την ταύτισή του με αυτόν, τότε η πνευματική του κατάσταση αποκτά ισχυρή δύναμη.

Καθώς ακολουθούμε τη ροή του χρόνου γεμάτοι άγνοια, γίνονται νέες επιστημονικές ανακαλύψεις που αποδεικνύουν ότι οι παλαιές θεωρίες δεν ισχύουν, που σημαίνει ότι είχαμε θεσπίσει το ψέμα ως αλήθεια, όχι μόνο στον θρησκευτικό αλλά και στον επιστημονικό τομέα.

Πρέπει να αφυπνιστούμε όσο είναι ακόμη νωρίς και να προσέξουμε το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά που νομίζαμε αλήθειες άρχισαν να παραχωρούν τη θέση τους σε αυτά που χαρακτηρίζαμε τρέλα ή επιστημονική φαντασία.

Η αποδεκτή αλήθεια αλλάζει συνεχώς, η φαντασία γίνεται πραγματικότητα και οι διαχωριστικές γραμμές που είχαν ορθώσει τα κοινωνικά και θρησκευτικά συστήματα σε επιστημονικούς τομείς, αρχίζουν να καταρρέουν με Συμπαντική βοήθεια.

Του στρατηγού και συγγραφέως Γερ. Καλογεράκη, από το βιβλίο του ΑΙΘΕΡΑΣ, κεφ. Αιθερική Παλίρροια, σελ.: 211 – 212, εκδ. Δίον.

----------------------------------------

Η ΕΠΙΦΥΣΗ  , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; , ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ - Η ΝΕΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ & ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

ΤΟ «ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ» ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...

Μπορείτε πλέον να κοινοποιείτε στο f/b με ενεργό σύνδεσμο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου