Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΒΙΑ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

Έχουμε μάθει να κυριευόμαστε από συναισθήματα και ανασφάλειες, από εξαρτήσεις και προσδοκίες, έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε τον νου όχι σαν εργαλείο αλλά σαν τον αφέντη που μας κυριεύει μέσα από το πεπερασμένο του χωροχρόνου, να ζούμε μέσα από τις πεποιθήσεις που μας έχουν εμφυτεύσει οι γονείς, το περιβάλλον η κοινωνία από τότε ακόμα όταν είμασταν παιδιά.

Ζούμε μέσα στις σκέψεις του παρελθόντος ή του μέλλοντος και δεν απολαμβάνουμε την στιγμή του κάθε τώρα ανακαλύπτοντας εκεί αυτό που είναι η μόνη πραγματική αλήθεια σε αυτό που είμαστε. Εκεί σε αυτό το τώρα μπορούμε να βρούμε τον ευατό μας και την Χριστή συνειδητότητα, την σύνδεση μας με το άπειρο σύμπαν με την αιωνιότητα και το φώς από όπου προερχόμαστε.

Περνάμε μιά περίοδο δύσκολη αλλαγών. Βλέπουμε γύρω μας τον φόβο και τον βιώνουμε μέσα μας σε κάθε στιγμή μέσα από ενοχές και καθρέφτες που μας αντικατοπτρίζουν μνήμες που μας εμφυτεύτηκαν από τα παιδικά μας χρόνια, μνήμες που μας εμποδίζουν να είμαστε ελεύθεροι και να βιώσουμε το μεγαλείο της ύπαρξής μας και την σύνδεση με την πηγή του φωτός από όπου προερχόμαστε.

Φοβόμαστε και βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με αυτές τις φοβίες. Δεχόμαστε μια απεριόριστη πλύση εγκεφάλου από αρνητικές δυνάμεις που μας εμποδίσουν να βγούμε έξω από το κουτί και να συνειδητοποιήσουμε ότι σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο που ζούμε είμαστε δημιουργοί και συνδημιουργοί.

Στην σημερινή εποχή ενισχύονται οι ανασφάλειες και οι φόβοι μέσω της οικονομικής κατάρρευσης και της κατάρρευσης των προτύπων.

Αυτές οι δυνάμεις, πλάσμα του φωτός, γνωρίζουν τις αδυναμίες σου και σε χτυπάνε ακριβώς εκεί που πονάς. Ξέρουν ότι έχουν χάσει το παιχνίδι όταν σταματάς να φοβάσαι, και αρχίζεις να αγαπάς. Ξέρουν ότι εσύ με το φως σου θα λάμψεις όταν περάσεις την πύλη προς την αυτογνωσία. Σε χτυπάνε στις αδυναμίες σου. Το γνωρίζεις αυτό έτσι δεν είναι;

Συνειδητοποίησε ότι όταν σταματάς να ανησυχείς, να φοβάσαι και αρχίζεις να ζεις στο τώρα, τότε όλες οι ψευδαισθήσεις καταρρέουν γύρω σου. 

Είσαι πολύ σημαντικότερος από ότι νομίζεις και το ξέρεις. Το ξέρεις ότι είσαι σημαντικός και το ξέρεις ότι τόσο όμορφοι και σημαντικοί είναι και οι άλλοι άνθρωποι γύρω σου.

Εσύ, πλάσμα φωτός, που είσαι έτοιμο να δράσεις να φωτίσεις με την λάμψη σου σε αυτό που έρχεται, κατάλαβε ότι σε χτυπάνε στα αδύνατα σημεία σου αυτήν την στιγμή, λίγο πριν να ανοίξεις τα φτερά σου. Όσο πιο πολύ κοντεύεις στην θέωση της δημιουργίας τόσο πιο πολύ σε πολεμούν. Το κλειδί σε αυτό είναι η χαρά της αυτογνωσίας, η πίστη ο μη φόβος και η Αγάπη.

https://www.awakengr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου