Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ: ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Ο συνδυασμός του τρόπου που σκεφτόμαστε και νιώθουμε δημιουργεί μια ηλεκτρομαγνητική υπογραφή που επηρεάζει κάθε άτομο του σύμπαντος.

Εφόσον κάθε δυνατότητα στο σύμπαν είναι ένα κύμα πιθανότητας που έχει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και ενέργεια στη φύση, συμπεραίνουμε ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας δεν αποτελούν εξαίρεση.

Για την πιο εύκολη κατανόηση αυτής της ιδέας, θεωρώ ότι οι σκέψεις είναι το ηλεκτρικό φορτίο στο κβαντικό πεδίο και τα συναισθήματα το μαγνητικό φορτίο. Οι σκέψεις που κάνουμε εκπέμπουν ένα ηλεκτρικό σήμα στο πεδίο. Τα συναισθήματα που δημιουργούμε ελκύουν σαν μαγνήτης τα γεγονότα πίσω σε μας. Ο συνδυασμός του τρόπου που σκεφτόμαστε και νιώθουμε δημιουργεί μια υπόσταση, η οποία γεννά μια ηλεκτρομαγνητική υπογραφή που επηρεάζει κάθε άτομο του σύμπαντος. Αυτό μας κάνει να αναρωτηθούμε, «Τι ακριβώς εκπέμπουμε (συνειδητά ή ασυνείδητα) σε καθημερινή βάση;».

Όλες οι εν δυνάμει εμπειρίες υπάρχουν ως ηλεκτρομαγνητικές υπογραφές στο κβαντικό πεδίο. Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός πιθανών ηλεκτρομαγνητικών υπογραφών (για την ευφυΐα, τα πλούτη, την ελευθερία, την υγεία), οι οποίες υφίστανται ήδη ως ενεργειακά μοτίβα συχνότητας. Εάν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο αλλάζοντας την υπόσταση μας, το οποίο αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη πιθανότητα στο κβαντικό πεδίο πληροφοριών, αυτό σημαίνει ότι το σώμα μας θα πλησιάσει το γεγονός αυτό ή το ίδιο το γεγονός θα βρει εμάς;

Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr Joe Dispenza «Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός σου», Εκδόσεις Link Media

https://enallaktikidrasi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου