Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ

Όταν αναδυθεί στο μυαλό του ανθρώπου μια επιθυμία-σκέψη, όποια κι αν είναι αυτή, αμέσως απελευθερώνεται μια ποσότητα αιθερικής ενέργειας απ’ το σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια, στη ρίζα της μύτης, που στον εσωτερισμό αποκαλείται τρίτο μάτι. Η ικανότητα αυτής της όρασης παρέμεινε στον άνθρωπο αν και σε λήθαργο κι όταν αυτός ανελιχθεί και πάλι, πνευματικά, θα μπορέσει να την ενεργοποιήσει μέσα από ένα άλλο σώμα, το οποίο επίσης διαθέτει: το αστρικό, αυτό με το οποίο ταξιδεύει η ψυχή όταν το φυσικό σώμα κοιμάται.

Καθώς γεννιέται αυτή η ενεργειακή μορφή που στο μυθιστόρημα του Αλαντίν δεν είναι παρά το γνωστό μας Τζίνι, ξεκινά το ταξίδι της με προορισμό το σκοπό για τον οποίο γεννήθηκε. Τι ευχή-σκέψη κάνατε; Μήπως μια σκέψη θυμού; Η οντότητα που συλλάβατε, μόλις απελευθερωθεί, θα αναζητήσει ενεργειακή τροφή, περιπλανώμενη, εκεί όπου υπάρχει θυμός. Αν δεν βρει θυμό θα κάνει τα πάντα για να προκληθεί, έτσι ώστε να τον απορροφήσει, αφού έχει γεννηθεί φορτισμένη με αυτό το συναίσθημα.

Στο τέλος, η οντότητα θα επιστρέψει στην πηγή της, ακόμη πιο πεινασμένη και θα απαιτήσει να τραφεί απ’ την ενέργεια του δημιουργού της. Έτσι, όταν κάποιες στιγμές νιώθουμε εξαντλημένοι, αναίτια, ίσως να έχουμε δεχθεί μια τέτοιου είδους επίθεση από δική μας σκέψη, που μετά από ένα μεγάλο ταξίδι, επέστρεψε ξανά στη πηγή της. Είναι έκδηλο από τα προηγούμενα, πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε οραματισμούς αγάπης και γενικά θετικών σκέψεων αφού θα ωφεληθούμε άμεσα κι έμμεσα απ’ τις ενέργειες αυτές.

Το παρόν άρθρο αποτελεί μέρος της σειράς άρθρων: «Το λυχνάρι του Αλαντίν»

Συντάκτης | Κωνσταντίνος Σμιξιώτης

https://enallaktikidrasi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου