Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΣΚΕΨΗ

Τα πράγματα είναι απλά. Είστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό με τον ήλιο, το φεγγάρι και τ’ αστέρια. Είστε μια κινούμενη και ομιλούσα δέσμη νοήμονος ενέργειας που έχει τη μορφή ανθρώπινου σώματος. Αποτελείστε από κύτταρα, τα οποία αποτελούνται από άτομα, τα οποία αποτελούνται από υποατομικά σωματίδια. Τι είναι τα υποατομικά σωματίδια;

ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!
Τα πάντα είναι ενέργεια
Η ύλη είναι ενέργεια.
Η ενέργεια δε μπορεί να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί.
Είναι η αιτία και αποτέλεσμα του εαυτού της.
Εμφανίζεται αρμονικά κατανεμημένη παντού και πάντα.
Η ενέργεια βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και δεν ξεκουράζεται ποτέ.
Αλλάζει συνεχώς μορφές.
Η ενέργεια ακολουθεί το δρόμο που χαράζει η σκέψη

Είστε ένας ζωντανός μαγνήτης. Προσελκύετε, στην κυριολεξία, τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις ιδέες που έχουν την ίδια ενεργειακή συχνότητα με τη δική σας.

Το ενεργειακό πεδίο σας αλλάζει διαρκώς ανάλογα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Το σύμπαν λειτουργεί σαν καθρέπτης και επιστρέφει την αντανάκλαση της ενέργειας που εκπέμπετε.
Όσο περισσότερη δύναμη και ένταση έχουν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας, τόσο αυξάνεται η μαγνητική έλξη.

Δεν πρόκειται, βέβαια, για μια διαδικασία που απαιτεί πραγματική προσπάθεια. Ένας μαγνήτης δεν <<προσπαθεί>> να προσελκύσει κάτι – απλώς συμβαίνει. Το ίδιο ισχύει και για εσάς! Βρίσκεστε διαρκώς σε μια διαδικασία έλξης κάποιου πράγματος στη ζωή σας.

Διαθέτετε πολύ περισσότερη δύναμη απ’ ότι φαντάζεστε. Μόλις κατανοήσετε πλήρως ότι εσείς είστε οι δημιουργοί των πάντων στη ζωή σας και μόλις αναλάβετε τις ευθύνες σας, μπορείτε να καταφέρετε όλα όσα περνούν από το νου σας. Εσείς είστε ο συγγραφέας της ζωής σας και μπορείτε να επιλέξετε να την κατευθύνετε όπου επιθυμείτε.

Έχετε την ικανότητα να αλλάξετε τη ζωή σας.

Έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε το μέλλον που επιθυμείτε.
Έχετε απεριόριστες δυνατότητες.

Οι σκέψεις σας δεν είναι απλώς μικρά αφράτα συννεφάκια που περιπλανιούνται μες στο κεφάλι σας. Οι σκέψεις σας είναι πράγματα. Ουσιαστικά, οι σκέψεις είναι μετρήσιμες μονάδες ενέργειας. Είναι βιοχημικές ηλεκτρικές ώσεις, κύματα ενέργειας που, απ’ όσο γνωρίζουμε, έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν στο χρόνο και στο χώρο.

Από το βιβλίο “Το κλειδί για το νόμο της έλξης”

healingeffect.gr , https://www.awakengr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου