Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Ο μυστηριώδης δορυφόρος Μαύρος Ιππότης (αγγλ.: Black Knight satellite) 

Κατά την κατασκευή του διεθνούς διαστημικού σταθμού, οι αστροναύτες απαθανατίζουν ένα παράξενο αντικείμενο στην κάμερα, το οποίο προκαλεί υποψίες σε όλο τον κόσμο. 

Χρησιμοποιήστε την αυτόματη μετάφραση. 

Ακολουθούν πληροφορίες για τον “Μαύρο Ιππότη”από τον Alex Collier

Αυτές είναι οι πληροφορίες που μου δόθηκαν σχετικά με τον δορυφόρο Black Knight που μερικές φορές φαίνεται στην τροχιά μας γνωστός ως "BK".

Σύμφωνα με τους Α (Ανδρομέδιους) ο «ΒΚ» είναι κατασκευασμένος από βιομηχανικά κράματα και μέταλλα μετεωριτών. Έχει ένα είδος οργανικής μνήμης και μπορεί να επιδιορθωθεί.

Σύμφωνα με την γήινη χρονολόγηση, λέγεται ότι είναι πάνω από 10.833 ετών.  Δεν κατασκευάστηκε ειδικά για την γη και είναι ένας από τους περίπου 5 εκατομμύρια που σαρώνουν τον γαλαξία.

Οι Ανδρομέδιοι είπαν ότι αυτοί οι δορυφόροι έχουν κατασκευαστεί σε δύο ηλιακά συστήματα που βρίσκονται γύρω από τα αστέρια Ωρίων και Αλνιτάκ (στη γλώσσα μας), αλλά δεν βρίσκονται στους αστρικούς μας χάρτες. Κατασκευάστηκαν από μηχανοποιημένα android που μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Οι δορυφόροι αυτοί κατασκευάστηκαν με διαφορετικές διαμορφώσεις. Το εσωτερικό υλικό και ο μηχανισμός αναπτύσσονται μέσα σε κάθε κέλυφος ή άτρακτο και στη συνέχεια ενεργοποιούνται με προγραμματισμένη νοημοσύνη παρόμοια με λογισμικό, αλλά πλήρως ικανά για αναλυτική σκέψη. Ο "BK" τροφοδοτείται από ένα γνωστικό υγρό που είναι μαύρου χρώματος και έχει δείκτες DNA των κατόχων του. 

Οι Ανδρομέδιοι έχουν πει ότι οι συσκευές "BK" είναι διάσπαρτες σε όλο τον γαλαξία και λειτουργούν εδώ και πολλές, πολλές χιλιάδες χρόνια. Είναι επιστημονικές συσκευές σε ειδικές επιχειρήσεις. Συγκεντρώνουν όλα τα είδη αναγνώσεων με βάση την ατμόσφαιρα, τη γεωλογία, τον τύπο των ωκεανών και διαφορετικούς τύπους ειδών. Ο Moraney είπε ότι ο "BK" μπορεί να μιλήσει με εξαιρετικά εξελιγμένες μορφές ζωής, συμπεριλαμβανομένων των δελφινιών και να αναλύσει δεδομένα που μοιράζονται.

Ο «BK» μπορεί να αλληλεπιδράσει με εξωγήινους και είναι προγραμματισμένος να αυτοπροσδιορίζεται ως φιλικός.  Ωστόσο, αυτός ο προγραμματισμός δεν μπορεί να γίνει από κανέναν άλλον εκτός από τους κατασκευαστές των δορυφόρων. Είναι σχεδόν αδύνατο να συλλάβουμε έναν από αυτούς τους «BK», καθώς διαθέτουν εξαιρετικά εξελιγμένα αμυντικά συστήματα αναχαίτισης και αποφυγής. Όταν ρώτησα για το σήμα που στέλνει ο "BK" σε έναν προορισμό στο σύστημα Betelgeuse, μου είπαν ότι αυτό το σημείο αποστολής δεδομένων δεν είναι το σημείο προέλευσης.

Μου είπαν ότι τα δεδομένα από όλους τους δορυφόρους χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση των αστεριών και την ανάλυση της ζωής συγκεκριμένων φυλών που διέρχονται ή ταξιδεύουν σε όλο τον γαλαξία. Είναι ένα είδος υπηρεσίας για πολιτισμούς που ταξιδεύουν στο διάστημα.
Μοιράζομαι μόνο αυτά που μου έχουν πει.  Αυτή είναι η προοπτική του  Vasais και του Moraney   . 

Τίποτα άλλο.

Από τον Alex Collier

https://www.bibliotecapleyades.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου