Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Η πρόθεση της ψυχής μας και τα ιδανικά μας γίνονται το πεπρωμένο μας

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με μια έμφυτη σύνδεση με τον τεταρτοδιάστατο εαυτό τους και πρέπει να «εργάζονται» για να γειώσουν τη συνείδησή τους σε έναν κόσμο τρίτης διάστασης που συχνά τον αισθάνονται ξένο και εχθρικό. 

Πολλοί γεννιούνται χωρίς αυτή την αφυπνισμένη σύνδεση και συνήθως αισθάνονται πιο άνετα και «σαν στο σπίτι τους» μέσα στον τρισδιάστατο κόσμο.

Αυτοί οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται αποκομμένοι από τα τμήματα υψηλότερων διαστάσεων του εαυτού τους και μπορεί να μην πιστεύουν καν ότι υπάρχουν «ανώτεροι εαυτοί».

Ωστόσο, το αστρικό μας σώμα υπάρχει και η υψηλότερη δόνηση του είναι η πνευματική μας καθοδήγηση. Όπως ένα άτομο στην κορυφή ενός βουνού μπορεί να παρατηρήσει και να καθοδηγήσει τους κατοίκους της κοιλάδας από κάτω, ο ανώτερος αστρικός μας εαυτός μπορεί να μας παρατηρήσει στην τρίτη διάσταση και να μας δώσει καθοδήγηση. Μέσω της διευρυμένης αντίληψης του τεταρτοδιάστατου εαυτού μας μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλες αλλαγές στον φυσικό μας κόσμο.

Ωστόσο, η τέταρτη διάσταση εξακολουθεί να έχει την πόλωση του φωτός και του σκότους, και αυτό το βασίλειο δεν είναι απαραίτητα πιο στοργικό, ειδικά στα χαμηλότερα υποεπίπεδα. Στην τέταρτη διάσταση, η σκέψη και τα συναισθήματα δημιουργούν την πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στην τρίτη διάσταση, και ο φόβος μπορεί να δημιουργήσει το κακό τόσο εύκολα όσο η αγάπη μπορεί να δημιουργήσει ομορφιά και χαρά.

Το συναίσθημα του φόβου και η προσήλωση στις εξωτερικές συνθήκες είναι συμπτώματα προσκόλλησης στον τρισδιάστατο κόσμο.

Η αγάπη είναι μια έκφραση του τέταρτου, μιας κοινής επίγνωσης με όλες τις ενεργειακές μορφές της ουσιαστικής μας ενότητας.

Η πρόθεση είναι το μυστικό της πλοήγησης σε αυτό το βασίλειο. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι να αναζητήσουμε την πρόθεση της ψυχής μας πίσω από κάθε εμπειρία, να δούμε τι προσπαθούμε να μάθουμε. Σε τελική ανάλυση, το πιο σημαντικό μάθημα είναι ότι τα ιδανικά μας γίνονται το πεπρωμένο μας.

Ποιο είναι το δικό σου;

https://www.bibliotecapleyades.net/

----------------------------------

Διαστατική Συνείδηση 

Η σωματική επίγνωση είναι τρισδιάστατη, η επίγνωση της ψυχής είναι της τέταρτης διάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου