Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Διαστατική Συνείδηση

Οι «διαστάσεις» είναι ένα μέσο οργάνωσης διαφορετικών επιπέδων ύπαρξης σύμφωνα με τον ρυθμό δόνησης τους. Κάθε διάσταση έχει ορισμένα σύνολα νόμων και αρχών που είναι ειδικά για τη συχνότητα αυτής της διάστασης.

  • Η «συνείδηση» αντιπροσωπεύει την επίγνωση. Οι κάτοικοι κάθε διάστασης λειτουργούν καθαρά, εύκολα και με ελάχιστη αντίσταση μέσα σε αυτό το επίπεδο, επειδή η συνείδησή τους δονείται σε συντονισμό με τη συχνότητα αυτής της διάστασης.

  • Η «Πολυδιάστατη Συνείδηση» είναι η ικανότητα να έχεις «συνείδηση» περισσότερων της μιας διαστάσεων. Για να είμαστε πολυδιάστατοι στη συνείδησή μας, πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουμε μέσα μας τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την αντιληπτική μας επίγνωση στις διαστάσεις πάνω και κάτω από το φυσικό μας επίπεδο.

  • "Ασυνείδητο" σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να παρακολουθήσει εσωτερικά ή εξωτερικά ερεθίσματα εντός της ίδιας του της διάστασης, ή εντός άλλης διάστασης. Οι άνθρωποι της τρίτης διάστασης αγνοούν σε μεγάλο βαθμό τον πρώτο, δεύτερο και τεταρτοδιάστατο εαυτό τους. Το ανθρώπινο ασυνείδητο προσεγγίζεται καλύτερα μέσω μηνυμάτων φυσικού σώματος, ενδοσκόπησης, ονείρων και διαλογισμού.

  • «Συνειδητός» σημαίνει ότι γνωρίζει και μπορεί να παρακολουθεί ερεθίσματα εντός της ίδιας της διάστασης των κατοίκων. Ο τρίτος διαστατικός εαυτός έχει συνείδηση ​​του τι μπορεί να γίνει αντιληπτό από τις πέντε φυσικές αισθήσεις, της όρασης, της ακοής, της αφής, της γεύσης και της όσφρησης.

  • Το «υπερσυνείδητο» είναι μια ανώτερη τάξη συνείδησης της πέμπτης διάστασης και άνω, στην οποία οι κάτοικοι είναι σε θέση να γνωρίζουν και να παρακολουθούν ερεθίσματα της δικής τους διάστασης καθώς και όλων των κατώτερων διαστάσεων. Το υπερσυνείδητο είναι εγγενώς πολυδιάστατο. Ο τριτοδιαστατικός εαυτός μπορεί να γίνει «συνείδηση» του υπερσυνειδήτου μέσω του διαλογισμού, της προσευχής και με την παράδοση στην περιτύλιξη της συνείδησης ανώτερης τάξης.

https://www.bibliotecapleyades.net

--------------------------

Η πρόθεση της ψυχής μας και τα ιδανικά μας γίνονται το πεπρωμένο μας

Η σωματική επίγνωση είναι τρισδιάστατη, η επίγνωση της ψυχής είναι της τέταρτης διάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου