Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Η σωματική επίγνωση είναι τρισδιάστατη, η επίγνωση της ψυχής είναι της τέταρτης διάστασης.

Μεγάλο μέρος της τρισδιάστατης ζωής μας, υπάρχει επίσης στην τέταρτη διάσταση σε μια μορφή υψηλότερης δόνησης, αλλά δεν το γνωρίζουμε γιατί αυτή η πραγματικότητα ΔΕΝ είναι σε συγχρονισμό με τον φυσικό μας χρόνο και χώρο.

Μπορούμε να έχουμε ένα όνειρο μιας ολόκληρης ζωής και να ξυπνήσουμε για να διαπιστώσουμε ότι έχουν περάσει μόνο πέντε λεπτά από τον φυσικό μας χρόνο.
Η αστρική μας πραγματικότητα, όπως και οι άλλες φυσικές μας ενσαρκώσεις, δεν γίνονται αντιληπτές στον τριτοδιάστατο εαυτό μας, εκτός αν έχουμε θυμηθεί την Πολυδιάστατη Συνείδησή μας .

Μπορούμε να επεκτείνουμε την τριτοδιάστατη συνείδησή μας στην τέταρτη διάσταση αποκτώντας επίγνωση της εσωτερικής λειτουργίας του φυσικού μας σώματος, αν θυμόμαστε τα όνειρά μας και έχοντας έντονες εμπειρίες πάθους, συναισθημάτων, δημιουργικότητας και πνευματικότητας.

Το αστρικό επίπεδο είναι το βασίλειο της ονειρικής ζωής.

Όταν «κοιμόμαστε», είμαστε αναίσθητοι στην τρίτη διάσταση, αλλά είμαστε συνειδητοί στην τέταρτη διάσταση. Το τεταρτοδιάστατο Αστρικό μας σώμα διαθέτει προηγμένα όνειρα, φαντασία, ψυχική ικανότητα, διαίσθηση, μαγεία και δημιουργικότητα. Καθώς επεκτείνουμε το μυαλό μας στη συχνότητα της τέταρτης διάστασης, μπορούμε να βιώσουμε όλο και περισσότερες από αυτές τις ιδιότητες ενώ είμαστε στη φυσική μας μορφή.

Ο συγγραφέας του Spiritual Unfoldment - A Guide to Liberating Your Soul , Richard Barrett, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν γνωρίζουμε περισσότερο τις τεταρτοδιάστατες πραγματικότητες δήλωσε ότι, "Έχουμε αποκλείσει αυτήν την προοπτική με τρισδιάστατη ρύθμιση.".

Η σωματική επίγνωση είναι τρισδιάστατη, η επίγνωση της ψυχής είναι της τέταρτης διάστασης.

Η τρισδιάστατη επίγνωση έχει τις βασικές ιδιότητες, εξηγεί ο Barrett, του χρόνου, του χώρου και της ύλης. Αυτές οι ιδιότητες δημιουργούν τις εμπειρίες του χωρισμού, του θανάτου και της μάζας. 

Η επίγνωση της τέταρτης διάστασης, από την άλλη πλευρά, έχει τις βασικές ιδιότητες της διαχρονικότητας, του άχωρου χώρου και της ενέργειας. Αυτές οι ιδιότητες δημιουργούν τις εμπειρίες της ενότητας, της ύπαρξης και της ροής. Στην τέταρτη διάσταση, υπάρχει η συνείδηση ​​της αιωνιότητας, όπου παρελθόν και μέλλον συνυπάρχουν ταυτόχρονα.
Υπάρχει συνείδηση ​​της πανταχού παρουσίας, στην οποία παντού βρίσκεται ακριβώς εδώ.

Με άλλα λόγια, το εδώ και τώρα είναι το «Home Central» της τέταρτης διάστασης. Υπάρχει μια αίσθηση στο εδώ και τώρα μιας μόνιμης αίσθησης ύπαρξης. Αυτό το ον δεν είναι από πράγματα, αλλά από ενέργεια.

Όπως το θέτει ο Barrett, «Στην τέταρτη διάσταση της συνείδησης υπάρχει μόνο μια αιώνια στιγμή που ονομάζουμε τώρα και όλα υπάρχουν σε ενεργειακές μορφές».

https://www.bibliotecapleyades.net/

--------------------------------

Διαστατική Συνείδηση 

Η πρόθεση της ψυχής μας και τα ιδανικά μας γίνονται το πεπρωμένο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου