Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Όταν είστε θυμωμένοι, συντονίζεστε με το κατώτερο αστρικό πεδίο και αρχίζετε να διοχετεύετε το ρεύμα του θυμού. Εάν ο θυμός σας μετατραπεί σε μια σκεπτομορφή, λόγω ενός συγκεκριμένου πλάνου με τον οποίο σκοπεύετε να ικανοποιήσετε την οργή σας, μια αστρική οντότητα εισέρχεται στη σκεπτομορφή σας και την χρησιμοποιεί ως έναν καταστροφικό μηχανισμό.

Όταν υπάρχει μαζικός θυμός, μαζικός φόβος ή μαζικό μίσος, οι μάζες γίνονται κανάλια τέτοιων δυνάμεων που συλλογικά συναντώνται σε χαμηλότερα αστρικά επίπεδα. Μετά από μια τέτοια διαδικασία διοχέτευσης, δημιουργείται εμμονή και εκδηλώνεται μαζική παραφροσύνη. Προς το παρόν βλέπουμε πόσοι άνθρωποι στον κόσμο ενεργούν παράφρονα και ζουν μια παράφρονη ζωή. Αυτό είναι ένα φαινόμενο πολύ επικίνδυνο για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Έτσι, μέσω του θυμού, του φόβου, του μίσους, της απληστίας και της εκδίκησης, γίνεται κάποιος ένα κανάλι για τη μόλυνση του αστρικού πεδίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε όλες τις θρησκείες αυτά τα πέντε θεωρούνται αμαρτίες και καταδικάζονται. Εκείνοι που είναι γεμάτοι με αυτά τα πέντε δεν θα απολαύσουν ούτε τη γη ούτε τους Λεπτοφυείς Κόσμους.

Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Other Worlds

https://www.awakengr.com/

--------------------------------

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου