Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ - Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.   
Εφάρμοσε την επίγνωση στη δική σου ζωή και δες τι θα ανακαλύψεις.
Κάθε σκέψη, πρόθεση, απόφαση ή πράξη που κάνεις κάθε μέρα δημιουργεί την πραγματικότητά σου. 

Οι πεποιθήσεις αδιόρατες αλλά πάντα παρούσες, αποτελούν αόρατους αλλά καθοριστικούς παράγοντες στη ζωή σου. Η πραγματικότητά σου είναι ένα προϊόν των νοητικών σου προθέσεων. Αν αλλάξεις την αντίληψή σου θα αλλάξεις και την εμπειρία του κόσμου σου, θα αλλάξεις την πραγματικότητά σου. Για να μπορέσεις να διευρύνεις και να αλλάξεις τις πεποιθήσεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον, πρέπει να τις φέρεις στο συνειδητό.

Η Δεύτερη επίγνωση διδάσκει, ότι η αντίληψη των μυστηριωδών συμπτώσεων της ζωής από μέρους μας, είναι ένα ιστορικό συμβάν με ιδιαίτερη σημασία. Μετά την κατάρρευση της μεσαιωνικής κοσμοθεωρίας, χάσαμε την ασφάλεια που μας έδινε η εξήγηση της εκκλησίας για το σύμπαν. Γι΄ αυτό, αποφασίσαμε συλλογικά να συγκεντρώσουμε την προσοχή και τις προσπάθειές μας στην κατάκτηση της φύσης και να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη και την τεχνολογία μας, για να εδραιωθούμε στον κόσμο. 

Ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια εγκόσμια ασφάλεια, που θα αντικαθιστούσε την πνευματική ασφάλεια που είχαμε χάσει. Για να αισθανθούμε πιο ασφαλείς, αποφεύγαμε και αρνιόμαστε συστηματικά τις μυστηριώδεις πλευρές της ζωής πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Δημιουργήσαμε μια ψευδαίσθηση, ότι ζούμε σε ένα σύμπαν που είναι πλήρως εξηγήσιμο και προβλέψιμο και στο οποίο τα τυχαία συμβάντα δεν έχουν κανένα νόημα. Για να διατηρήσουμε την ψευδαίσθηση, αρνιόμαστε να δεχθούμε κάθε ένδειξη για το αντίθετο, περιορίσαμε την επιστημονική έρευνα των παραφυσικών φαινομένων και υιοθετήσαμε μια στάση απόλυτου σκεπτικισμού. Η εξερεύνηση των μυστηριωδών διαστάσεων της ζωής, έγινε σχεδόν ταμπού. Σταδιακά όμως, έχει αρχίσει μια αφύπνιση. Η αφύπνιση αυτή, δεν είναι τίποτε άλλο από την απελευθέρωσή μας, από την ενασχόληση της σύγχρονης εποχής με τα εγκόσμια και το άνοιγμα του νου μας σε μια νέα πιο αληθινή αντίληψη του κόσμου.

Επιμέλεια κειμένου Καίτη Σαμαρτζή
Πηγές: Ουράνια Προφητεία, ιντερνετ

https://angelsroads.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου