Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ

Μια νέα πνευματική αφύπνιση συμβαίνει στον άνθρωπο, μια αφύπνιση που δημιουργείται από την ύπαρξη ενός κρίσιμου πλήθους ανθρώπων, που βιώνουν τη ζωή τους ως μια πνευματική εξέλιξη, ως ένα ταξίδι στο οποίο οδηγούμαστε προς τα εμπρός μέσα από μυστηριώδεις συμπτώσεις.

Κοιτάζεις τη ζωή σου και συνειδητοποιείς ότι συμβαίνουν περισσότερα από όσα νόμιζες.
Πέρα από την καθημερινή ρουτίνα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, μπορεί να διακρίνεις την μυστηριώδη επίδραση του θεϊκού.
Συμπτώσεις με νόημα που μοιάζουν να στέλνουν μηνύματα και να σε οδηγούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Στην αρχή τις βλέπεις φευγαλέα καθώς τις προσπερνάς χωρίς να δίνεις προσοχή.
Τελικά αρχίζεις να επιβραδύνεις το ρυθμό σου και να εξετάζεις πιο προσεκτικά αυτά τα γεγονότα.
Όταν είσαι ανοιχτός και σε επιφυλακή αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα το επόμενο συγχρονιστικό γεγονός. Σιγά σιγά, έχει αρχίσει να συμβαίνει μια παγκόσμια μεταμόρφωση. Οι συμπτώσεις είναι κάτι παραπάνω από ένα ενδιαφέρον φαινόμενο.
Είναι βουτιά στο ασυνείδητο.

Βιώνεις την 1η Επίγνωση, όταν συνειδητοποιείς ότι υπάρχει ένα μυστήριο το οποίο λειτουργεί, οδηγώντας μας κάπου, για κάποιον σκοπό. 
Είναι εκεί για τον καθένα, αλλά μόνο λίγοι το προσέχουν. 
Μόλις αρχίζεις να παρατηρείς πραγματικά, τότε αρχίζεις να βλέπεις τις συμπτώσεις όλο και περισσότερο.

Ήρθε η ώρα που θα καταλάβουμε σε τι κόσμο γεμάτο μυστικά ζούμε, γεμάτο από συμπτωματικά γεγονότα και τυχαίες συναντήσεις, αλλά στην ουσία τους προκαθορισμένες.

Η Πρώτη Επίγνωση είναι η επίγνωση της αφύπνισης. Κοιτάζουμε τη ζωή μας και συνειδητοποιούμε ότι συμβαίνουν περισσότερα από όσα νομίζαμε. Πέρα από την καθημερινή μας ρουτίνα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, μπορεί να διακρίνουμε τη μυστηριώδη επίδραση του θεϊκού: «Συμπτώσεις με νόημα», που μοιάζουν να μας στέλνουν μηνύματα και να μας οδηγούν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. 

Στην αρχή τις βλέπουμε μόνο φευγαλέα, καθώς προσπερνάμε τρέχοντας, χωρίς να δίνουμε προσοχή. Τελικά αρχίζουμε όμως να επιβραδύνουμε το ρυθμό μας και να εξετάζουμε πιο προσεκτικά αυτά τα γεγονότα. Όταν είμαστε ανοιχτοί και σε επιφυλακή, αντιλαμβανόμαστε πιο εύκολα το επόμενο συγχρονιστικό γεγονός. 

Οι συμπτώσεις εμφανίζουν διακυμάνσεις. Μερικές φορές, έρχονται απανωτά η μια μετά την άλλη, ενώ άλλες φορές εμφανίζονται πιο αραιά. Παρ΄ όλα αυτά, ξέρουμε ότι έχουμε ανακαλύψει την ψυχική διαδικασία που οδηγεί την ψυχή μας προς τα εμπρός. Οι υπόλοιπες επιγνώσεις, εξηγούν πως μπορούμε να αυξήσουμε τη συχνότητα αυτών των μυστηριωδών συγχρονιστικών γεγονότων και να ανακαλύψουμε το πεπρωμένο προς το οποίο οδηγούμαστε.

https://angelsroads.blogspot.com/2011/07/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου