Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Η 8η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ

Στην 8η επίγνωση περιγράφεται η διαδικασία με την οποία θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να αναπτύξει τον σκοπό της ζωής του. Περιγράφει στο πως θα βλέπουμε πέρα από το συνηθισμένο εαυτό, την προσωπικότητα των ατόμων που συναντάμε. 

Αντί  να την βλέπουμε επιφανειακά εστιάζουμε την προσοχή μας στην μοναδική ομορφιά κάθε ατόμου βλέποντας την λαμπρότητα και την δόξα του εσωτερικού του εαυτού. Με αυτό τον τρόπο του στέλνουμε ενέργεια. 

Με αυτή την αυξημένη ενέργεια που έρχεται ο άλλος θα μπορέσει να περάσει στην εμπειρία του ανώτερου εαυτού του και από αυτή την ανώτερη δόνηση θα έχει μεγαλύτερη διαύγεια για τον εαυτό του και θα μπορεί να πει την αλήθεια του πιο εύκολα. 

Με αυτό τον τρόπο θα ανταλλαχθούν μηνύματα που θα βοηθήσουν την ροή της εξέλιξης και για τα δύο άτομα. 

Όταν η ενέργεια εισέρχεται στον άλλον, τον βοηθά να δει την αλήθεια του και τότε είναι σε θέση να σου δώσει αυτή την αλήθεια. Αυτή η ακτίνα ενέργειας βοηθά το άλλο άτομο να ανοιχτεί και αυξάνει την πιθανότητα να ξέρει τι θα σου πει.

Ωστόσο αυτή η αμοιβαία ανταλλαγή ενέργειας είναι δυνατή μόνο όταν δεν υπάρχουν κρυφοί σκοποί ή προσκολλήσεις σε συγκεκριμένες εκβάσεις μιας κατάστασης. Αυτή η διαδικασία μαθαίνεται από την δική σας εμπειρία. 

Δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς θα κάνετε να σας συμβούν συναντήσεις ή πως θα καταφέρεται να καρποφορήσουν. 

Καθώς θα σας γίνεται συνήθεια να εκτιμάτε το μοναδικό εαυτό εκείνων που συναντάτε ή που γνωρίζετε ήδη θα αρχίσετε να προσέχετε αλλαγές στις σχέσεις σας και στη ζωή σας.

Πηγή: Ουράνια Προφητεία
James Redfield
Εκδόσεις Διόπτρα

https://angelsroads.blogspot.com/

------------------------------

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου