Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

Είπες ποτέ το ίδιο ακριβώς πράγμα με κάποιον άλλον την ίδια ακριβώς ώρα; Ένοιωσες ποτέ άσχημη ατμόσφαιρα από κάποιον χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο; Αν όλες οι σκέψεις είναι ενέργεια, τότε πόσο ισχυρό είναι το ανθρώπινο μυαλό και τι είμαστε πραγματικά ικανοί να επιτύχουμε;

Οι ενσυναίσθητοι άνθρωποι μπορούν εύκολα να νιώσουν συναισθήματα χωρίς να χρειάζονται λέξεις. Τα σκυλιά γνωρίζουν ενστικτωδώς πότε κάποιος είναι κακόβουλος ή όχι. Πώς είναι αυτό δυνατόν;

Όλες οι σκέψεις είναι ενέργεια που μπορεί να μεταδοθεί και να ληφθούν από όλο το πλέγμα της Γης. Τις ημέρες παγκόσμιου διαλογισμού, τα ποσοστά εγκληματικότητας μειώνονται σημαντικά μέσω της πνευματικής διαφώτισης.

Είμαστε όλοι υποδοχείς και πομποί ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των ζώων και των φυτών. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι ως ζωντανοί οργανισμοί μέσω σκέψεων και ενέργειας, ωστόσο έχουμε διδαχτεί να αποσπαζόμαστε από αυτά τα στοιχεία εξ αιτίας των εκπαιδευτικών μας συστημάτων και μέσω των βασικών μέσων ενημέρωσης.

Κατανοήστε επίσης ότι τα λαχανικά και τα φρούτα είναι τιμή να καταναλώνονται από εσάς, όπως και το γρασίδι που περπατάτε είναι ευγνώμων που μπορεί να σας προσφέρει άνεση και ομορφιά. Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας ανάληψής τους (όσο παράξενο κι αν ακούγεται)!

Αν πάτε μια βόλτα στη φύση, πείτε στα δέντρα και τα φυτά πόσο πολύ τα αγαπάτε. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, προσπαθήστε να εστιάσετε τις σκέψεις και τις προθέσεις σας στην αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση για λίγα λεπτά, όχι μόνο για το άμεσο περιβάλλον σας, αλλά για τόσες ζωντανές δημιουργίες σε όλο τον πλανήτη και το σύμπαν. Εάν βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον νερού, στείλτε τις ίδιες θετικές σκέψεις σε όλη την υπέροχη ζωή που ζει σε αυτό το περιβάλλον. Εάν βρίσκεστε στην παραλία, ίσως με αυτό, να καλέσετε ένα δελφίνι! 

Υπάρχει ένας λόγος που δεν αισθανόμαστε ποτέ καλά αφού παρακολουθούμε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, γιατί είναι γεμάτο με προπαγάνδα φορτωμένη με φόβο για να μας κρατήσει να ζούμε σε αυτή τη δόνηση, η οποία τελικά εκδηλώνεται κάπου κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της βραδιάς μας.

Εάν ζούμε στη δόνηση της αγάπης και στέλνουμε σκέψεις αγάπης σε όλα τα ζωντανά πλάσματα, τότε θα αλλάξουμε αντίστροφα αυτό το παράδειγμα σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, ενώ προσελκύουμε εκείνους της ίδιας δόνησης, με λίγες μόνο απλές σκέψεις κάθε μέρα!

από τον Gregg Prescott , MS
από τον ιστότοπο WakingTimes Ισπανική έκδοση

----------------------------------------

Παρατήρησε τις σκέψεις σου…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου