Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι τροφοδοτούμε τη συχνότητά μας ανά πάσα στιγμή. Τι σημαίνει αυτό; Τα ενεργειακά μας συστήματα αλλάζουν και εξελίσσονται πάντα με τις πληροφορίες που τους δίνουμε.

Τροφοδοτούμε συνεχώς τα συναισθήματα το πνεύμα και το σώμα μας με ό,τι λέμε, σκεφτόμαστε, νιώθουμε, τρώμε, βλέπουμε και κάνουμε. Επεξεργαζόμαστε όλα αυτά τα δεδομένα μέσω του συστήματός μας, βιολογικά, συναισθηματικά, νοητικά ή πνευματικά. Το κάνουμε αυτό σε υποσυνείδητο επίπεδο, αν και μερικές φορές νιώθουμε ότι μπορούμε να έχουμε πλήρη επίγνωση όλων των εισροών. 

Το σύστημα DNA μας είναι πολύ περίπλοκο και σημαντικό για την εξέλιξή μας. Το DNA μας με επίκεντρο την κυτταρική μας δομή, αποτελείται κυρίως από νερό και ενέργεια. Όλες οι πληροφορίες που αποθηκεύονται σε αυτό το σύστημα φαίνονται περίπλοκες, αλλά το θέμα είναι ότι η τροφοδοσία του είναι απλή. 

Όταν μιλάω για συχνότητα, μιλάω για το πηλίκο του φωτός ή τη μάζα των ελαφρών σωματιδίων μέσα σε μια δομή. Πόσο φως υπάρχει σε αυτό; Αυτό είναι το φως που αποτελεί το ενεργειακό μέρος κάθε τι που βρίσκεται σε μοριακό επίπεδο. Όσο υψηλότερη ή ελαφρύτερη είναι η συχνότητα, τόσο πιο καθαρό πηλίκο αποτελεί αυτή η δομή.

Για παράδειγμα, με το φαγητό, όσο πιο κοντά είναι στην κατάσταση του φυσικού νόμου, καθώς είναι η πιο καθαρή μορφή, όπως ένα βιολογικό καρότο, τόσο πιο ελαφριά ή μεγαλύτερη είναι η συχνότητα. Είναι φυσικό, θρεπτικό και μας αναπληρώνει.

Όσο  πιο μακριά είναι από τη φύση, όπως ένα αναψυκτικό, η συχνότητα είναι χαμηλή, πυκνή ή έχει λιγότερο φως.
Το ίδιο συμβαίνει με όλα όσα περιβάλλουμε τον εαυτό μας. 

Ο λαμπρός Ιάπωνας επιστήμονας, Δρ. Masaru Emoto, ο οποίος μας έδειξε πώς η μουσική, οι λέξεις και οι εικόνες άλλαξαν τα μόρια του νερού με διαφορετικούς τρόπους, μας έδωσε πειράματα που μας έδειξαν πώς ορισμένα ερεθίσματα μπορούν να επηρεάσουν τα σωματίδια του νερού. 

Η πιο σκληρή, πιο φρενήρης και ασύνδετη μουσική, μας έδειχνε ακανόνιστα και κακοσχηματισμένα σωματίδια νερού, ενώ η πιο απαλή, πιο ευγενική και ήρεμη μουσική δημιουργούσε όμορφα διαμορφωμένα σχήματα σαν λουλούδια.

Η συχνότητα της σκληρής μουσικής με το χαμηλό πηλίκο φωτός, δεν μεταγράφεται εύκολα στην ανθρώπινη κυτταρική δομή, προκαλώντας διχόνοια, ξυπνώντας συναισθήματα θυμού, σύγχυσης, οργής ή φόβου, ενώ η πιο απαλή μουσική και το υψηλότερο πηλίκο φωτός μπορούν να μεταδώσουν φως στο νερό για εύκολη μεταγραφή. 

Η μουσική είναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς επιρεαζόμαστε. Όπως γνωρίζουμε, οι ειδήσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ριάλιτι, οι εφημερίδες, οι ταινίες, τα τραγούδια δημιουργούνται από μια χαμηλότερη συχνότητα, το διπλό κύμα*, για να συνδεθούν με τον φόβο. Εδώ είναι πιο εύκολο να προκαλέσεις αυτά τα συναισθήματα φόβου μέσα σου, προκαλώντας μια συντριβή. 

Έτσι τροφοδοτούμε τη συχνότητα. Δίνουμε δύναμη σε αυτό στο οποίο εστιάζουμε.
Υπάρχουν ταινίες που θα συνεχίσουν να είναι καταστροφικές, σκληρές με θυμό, μουσικές που μεταδίδουν φόβο, παραγωγοί δημιουργούν εκπομπές βάζοντας ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου.

Να θυμάστε ότι  ο Θεός δεν μας δοκιμάζει. Η πηγή δεν μας κρίνει. Πάντα είχαμε ελεύθερη βούληση. Μέσα από όλα αυτά πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα προς την εξέλιξη ή την ανάληψή μας.

Μπορούμε να επιλέξουμε να τρέφουμε τη συχνότητα που μας τροφοδοτεί με κάθε δυνατό τρόπο.
Η επιλογή είναι δική σου, είναι τόσο απλό... 

Υπάρχει επίσης πολλή αγάπη, καλοσύνη και συμπόνια στον κόσμο μας, και όταν επιλέγουμε αυτά για τον εαυτό μας, ωφελούμε εμάς αλλά και τους άλλους. Ποια συχνότητα λοιπόν επιλέγετε για να τροφοδοτήσετε την ψυχή σας;

*[[ Η συχνότητα διπλού κύματος, είναι δύσκολη, είναι μια συχνότητα κρούσης. Περιέχει μόνο 2 ζώνες φωτός που είναι χωριστές και δεν συνδυάζονται ποτέ για να δημιουργήσουν νέα ενέργεια, αλλά μάλλον εργάζονται για να πάρουν ενέργεια από τη μία για να δημιουργήσουν την άλλη. Είναι πάντα σε δυαδικότητα. Το διπλό κύμα έχει να κάνει με την εξωτερική ενέργεια και τον φόβο που τρέφει. Ένα παράδειγμα του διπλού κύματος σε δράση είναι η σκληρή μουσική. Μερικοί από τους πιο σκληρούς ήχους ή η πιο ακανόνιστη μουσική δίνουν μια αίσθηση διχόνοιας μέσα τους, ξυπνώντας συναισθήματα θυμού, σύγχυσης, οργής ή φόβου. Το διπλό κύμα είσαι εσύ και η μουσική. ]]

Angelina Stojic In5D μέσω https://www.bibliotecapleyades.net/

----------------

Απόσπασμα από συνέντευξη του φυσιάτρου Κωνσταντίνου Μουρούτη, στην εκπομπή Αντιθέσεις, του Γιώργου Σαχίνη στην ΚΡΗΤΗ TV. 

--------------------------------------------------

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ;;;

ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ - ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ - Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου