Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ

Τίποτα σε αυτό το Σύμπαν δεν συμβαίνει τυχαία. Ακόμη και το πιο ασήμαντο γεγονός συμβαίνει για κάποιο σκοπό. Η ζωή είναι ένα ταξίδι εμπειριών και κάθε εμπειρία μας, έχει αξία.

Σε όλη μας τη ζωή συναντάμε διαφορετικούς ανθρώπους που παίζουν διαφορετικούς ρόλους και εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Κάποιοι μας διδάσκουν μαθήματα ζωής και κάποιοι δεν αφήνουν καμία μόνιμη εντύπωση.

Κάποιοι προορίζονται να μείνουν μαζί μας για πάντα και άλλα όχι.

Υπάρχουν άνθρωποι που προορίζονται να συναντήσεις στη ζωή σου μόνο και μόνο για να σε ξυπνήσουν.

Αυτοί οι Αφυπνιστές είναι παράγοντες αλλαγής. Μπορεί στην αρχή να σας αναστατώσουν και να σας κάνουν να νιώθετε πολύ άβολα, αλλά υπάρχει λόγος να συναντηθείτε. Είναι εκεί για να ξεκινήσουν άμεσα ή έμμεσα την αλλαγή.
Αυτοί οι άνθρωποι θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα προχωρήσετε αν δεν ξεκινήσετε κάποιο είδος αλλαγής. Θα ξυπνήσουν το εσωτερικό σας δυναμικό, που θα παρέμενε αδρανές αν είχατε μείνει στάσιμοι.

Υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που είναι εκεί μόνο για να σας υπενθυμίσουν, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στον σκοπό της ζωής σας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί για να σας υπενθυμίσουν ποιοι είστε πραγματικά. Σας δείχνουν πώς να διευρύνετε το μυαλό σας. Σου δείχνουν πράγματα που δεν είσαι σε θέση να μάθεις μόνος σου.

Έπειτα, υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν ασήμαντο ρόλο στη ζωή σου.

Άτομα που συναντάς στο μετρό, στο καφέ, στο παντοπωλείο κ.λπ.
Αυτοί οι άνθρωποι προορίζονται κυρίως για να σου κρατήσουν χώρο. Είναι άνθρωποι με τους οποίους κάνετε κουβέντα και δεν έχετε καμία σχέση πέρα ​​από αυτό. Αυτές οι ασήμαντες συναντήσεις είναι εκεί για να σου φτιάξουν τη διάθεση στο ταξίδι σου.

Είναι μέλη της ψυχικής σου οικογένειας που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου σε πολύ μικρά κομμάτια χρόνου. Μένουν δίπλα σου για πάντα είναι σπάνιοι, και είναι οι πιο πολύτιμοι. Είναι οι πιο στενοί μας φίλοι, συνεργάτες και η άμεση οικογένειά μας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέλη της ομάδας ψυχών σας.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι μαζί μας γιατί συνήθως μοιράζονται μια παρόμοια αποστολή.

Teri Wade από τον ιστότοπο In5D

----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου