Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ο σπειροειδώς περιδινούμενος χρόνος και οι εναλλαγές των καιρών στους ωκεανούς της ύπαρξης

Η έννοια του γραμμικού χρόνου που προχωρά σε ευθεία γραμμή από το παρελθόν, περνάει από το «τώρα» και πάει προς το μέλλον, δεν ισχύει.

Ο χρόνος κάνει κύκλους. Για την ακρίβεια η ροή του χρόνου είναι «σπειροειδής».

Μάλλον σε όλο τον χωροχρόνο υπάρχουν δονήσεις, συχνότητες, μοτίβα και κύματα που κάνουν “ποδήλατο” μπρος - πίσω κάπως παρόμοια με έναν απέραντο ωκεανό που κινείται μέσα από ένα πολυδιάστατο πεδίο.
Μέσα στη συνοχή των χωροχρονικών ωκεανών της ύπαρξης, υπάρχουν άμπωτες, ροές, υψηλοί και χαμηλοί χρόνοι. Και, αν ξέρετε πώς να ταξιδεύετε στον χωροχρόνο, μπορείτε να επισκεφτείτε οπουδήποτε και, λογικά, όλα τα μυστικά του είναι άμεσα διαθέσιμα.

Η Γη ζει για πολύ καιρό - πολύ περισσότερο από 4 έως 5 δισεκατομμύρια έτη που διαδίδουν επί του παρόντος.

Όσον αφορά τους κύκλους του χωροχρόνου, πολλές παραδόσεις συμφωνούν ότι η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή κατοικεί σε μια απίστευτα εξασθενημένη κατάσταση (σε σκοτεινούς καιρούς). Αυτό σημαίνει (υπονοώντας) ότι υπήρξαν χωρόχρονοι όπου η ανθρωπότητα βρισκόταν σε μια πολύ πιο συνειδητοποιημένη και πιο ισχυρή κατάσταση.

Φανταστείτε ότι είστε μια πολύ πιο ισχυρή και συνειδητοποιημένη εκδοχή του εαυτού σας που υπάρχει κάποια στιγμή στο «παρελθόν» και ξέρατε ότι ένας επερχόμενος μελλοντικός εαυτός σας θα υποβαθμιζόταν σε δυνάμεις και ικανότητες σε τέτοιο βαθμό, που αυτός ο απόγονος θα μπορούσε μετά βίας να διακριθεί από ένα μη συνειδητοποιημένο ον.

Τι θα έκανες; Τίποτα;

Ή θα κάνατε ό,τι μπορούσατε για να αποτρέψετε πρώτα την υποβάθμιση και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε εύκολα προσβάσιμες ομάδες πραγματικής γνώσης που θα περίμεναν την πιο αμυδρή ανάμνηση του υποβαθμισμένου εαυτού σας;

Η λογική και προφανής απάντηση είναι ότι θα κάνετε στοργικές προσπάθειες να βοηθήσετε μελλοντικές εκδοχές του εαυτού σας στις σκοτεινές κοιλάδες του χρόνου.

Πώς θα το έκανες όμως;

Πώς θα επικοινωνούσατε με μια μελλοντική εκδοχή του εαυτού σας που δεν έχει πρόσβαση στην τηλεπάθεια, του οποίου τα συναισθήματα είναι σχεδόν τελείως κλειστά, του οποίου το μυαλό είναι τόσο διασκορπισμένο και πιθανώς χειραγωγημένο, με μια μοναδική πολύ λιγότερο δημιουργική σκέψη;

Ευτυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν αμυδρά στοιχεία από την ιστορία μας για να μας βοηθήσουν να διακρίνουμε τις απαντήσεις.

bibliotecapleyades.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου