Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ

Ο άνθρωπος για το σύμπαν είναι όμοιος με το ηλεκτρόνιο και κάνει συνεχώς κβαντικά άλματα. Όταν είναι ψυχολογικά πεσμένος μεταπηδά σε χαμηλότερη τροχιά, κοντύτερα στον πυρήνα ενός ατόμου, ενώ όταν είναι χαρούμενος παράγει θετική ενέργεια και μεταπηδά ακαριαία, σε υψηλότερη τροχιά, με περισσότερη ελευθερία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ τον χώρο! Η κβαντική θεωρία θεωρεί το φαινόμενο του κβαντικού άλματος ανεξήγητο, γιατί δεν υπάρχει τρόπος που καθορίζει το γιατί και πώς συμβαίνει αυτό, αλλά το θεωρεί τυχαίο γεγονός.

Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα στο σύμπαν αλλά άγνοια συμπαντικών νόμων που λειτουργούν νομοτελειακά, χωρίς λάθη.

Η ανθρώπινη συνειδητότητα, με κατάλληλη εκπαίδευση, μπορεί να εστιάζεται συνεχώς σε κάτι δημιουργικό και συνειδητά να προκαλεί τηλεκίνηση, τηλεπικοινωνία, μετεωρισμό και θεραπεία εξ αποστάσεως και γενικά να υλοποιεί συνεχώς σε πραγματικότητα τις σκέψεις της, ακόμη και υποσυνείδητα.

Ο Αμερικανός ανθρωπολόγος και συγγραφέας EvanWentz γράφει: «Η ίδια η φύση έχει μια μνήμη θεωρητική που εκφράζεται μ' ένα αόριστο ψυχικό στοιχείο στην ατμόσφαιρα της Γης, στην οποία φωτοyραφίζονται, αποτυπώνονται και καταyράφονται όλες οι ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες και φαινόμενα.

Σε ορισμένες ανεξήγητες συνθήκες, οι φυσιολογικοί χαρισματικοί άνθρωποι μπορούν να παρατηρήσουν νοητικά τα αόρατα αρχεία της φύσεως με τη μορφή εικόνων και συμβόλων, που προβάλλονται στην οθόνη της φαντασίας τους, όπως προβάλλονται στις κινηματογραφικές ταινίες».

Αυτές τις περιπτώσεις τις απορρίπτει το σύστημα και η θρησκεία και τις χαρακτηρίζει σατανικές εκδηλώσεις.

Από το βιβλίο ΑΙΘΕΡΑΣ του Γερ. Καλογεράκη, σελ. 166, εκδόσεις Δίον, Α΄ έκδοση, Θεσσαλονίκη 2021

---------------------------------------------------

Σχετικές αναρτήσεις με θέμα: ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου