Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

12 σκέλη DNA - Η πνευματική μας κληρονομιά

Για χρόνια η επιστήμη έχει αναγνωρίσει ότι έχουμε δύο ενεργούς φυσικούς κλώνους DNA. Έχουμε επίσης άλλους δέκα ενεργητικούς κλώνους DNA που είναι αδρανείς μέσα στο ανθρώπινο ον για πολλούς αιώνες. Αυτοί οι αδρανείς κλώνοι DNA ανακαλύφθηκαν από επιστήμονες, οι οποίοι, μη γνωρίζοντας τη λειτουργία αυτών των κλώνων, τους έχουν χαρακτηρίσει ως «άχρηστο» DNA.

Ο αρχικός Άνθρωπος είχε 12 Σκέλη DNA που λειτουργούσαν ενεργά και διατηρούσαν την πλήρη λειτουργία του Ανθρώπου ως Πνευματικού Όντος. Με την υπερβολική μας ενασχόληση με την αριστερή σκέψη και το κλείσιμο των κέντρων της καρδιάς μας, αυτοί οι «επιπλέον» κλώνοι DNA έχουν χαθεί. Οι συνέπειες αυτής της απώλειας είναι ότι ζούμε σε μια πνευματικά ανεπαρκή κοινωνία και οι διαισθητικές και θεραπευτικές μας ικανότητες έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Έχει επίσης ως αποτέλεσμα να έχουμε πρόσβαση και να χρησιμοποιούμε μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του εγκεφάλου μας.

Η ενέργεια της Γης μας κινείται μέσα από μεγάλες δονητικές αλλαγές και σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης.

Καθώς η Γη ανεβάζει τη δόνηση Της, μας δίνονται ως Άνθρωποι πολλές ευκαιρίες να αυξήσουμε τη δόνηση μας. Αυτή η αλλαγή αναφέρεται ως Ανάληψη και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που βιώνουν σύγχυση και χάος στους κόσμους τους.

Ωστόσο, σε αυτό το φαινομενικό χάος και σύγχυση υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για εμάς να αναπτυχθούμε, να επεκταθούμε και να εξελιχθούμε.
Μία από τις πιο συναρπαστικές πτυχές της εξελικτικής μας διαδικασίας είναι η ανακατασκευή του DNA μας. Οι κωδικοποιημένες ακτίνες του κοσμικού φωτός έρχονται στη Γη μας, διεγείροντας την αλλαγή αναδιατάσσοντας τα Ανθρώπινα σώματά μας.

Το διάσπαρτο DNA μας ενεργοποιείται και αναμορφώνεται σε νέες έλικες ή κλώνους DNA και αναδιατάσσεται σε δέσμες.

Καθώς αυτή η ανασύνθεση και η αναδιάταξη προχωρά, δημιουργούμε ένα πιο εξελιγμένο νευρικό σύστημα που διευκολύνει τις νέες πληροφορίες και δεδομένα να μετακινηθούν στη συνείδησή μας. Πολλά από τα αδρανοποιημένα εγκεφαλικά μας κύτταρα ξυπνούν και είμαστε σε θέση να έχουμε πρόσβαση στο πλήρες δυναμικό του σώματός μας. Το σώμα μας γεμίζει με περισσότερο φως, οι μνήμες μας ανοίγουν και εξελισσόμαστε καθώς το DNA μας εξελίσσεται σε συνειδητά Πολυδιάστατα Όντα.

Τα 12 σκέλη του DNA μας ενεργοποιούνται και συνδέονται με τις 12 ενεργειακές πύλες συνδέοντάς μας με τις ζωτικές δυνάμεις της ύπαρξης μέσω των οποίων έχουμε πρόσβαση στην πνευματική μας κληρονομιά. Με την ενεργοποίηση αυτών των πυλών ενέργειας μπορούμε να αρχίσουμε να γνωρίζουμε πραγματικά τον εαυτό μας.

Καθώς τώρα σχηματίζονται και οι 12 κλώνοι του DNA, αισθήματα και αναμνήσεις αναδύονται προσφέροντας μας την ευκαιρία να βιώσουμε τον ιστό της ύπαρξής μας και αποκαλύπτοντας ποιοι είμαστε μέσα από τα γεγονότα και τις πεποιθήσεις που είναι περίπλοκα υφασμένα μέσα μας.
Αυτό θα πυροδοτήσει νέες εκδοχές, κατανοήσεις και νοήματα σε όλα τα γεγονότα στη ζωή μας και στον κόσμο μας.
Ανοίγοντας την καρδιά και το μυαλό μας, όλες οι απαντήσεις στα μεγάλα μυστήρια θα βρεθούν μέσα μας.

Απαιτείται να βγούμε από τα τρέχοντα συστήματα πεποιθήσεών μας και να δημιουργήσουμε νέα συστήματα πεποιθήσεων καθώς το μυαλό είναι δομημένο να εξελίσσεται και να διαμορφώνει τις εμπειρίες μας με βάση αυτό που διοικούμε. Το μυαλό μας δεν είναι ο κύριος μας. Εμείς είμαστε οι κύριοι του μυαλού μας.

Το μυαλό δεν είναι παρά ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της πραγματικότητας και τίποτα περισσότερο. Δουλεύοντας συνειδητά με τα κύματα της ενέργειας και του φωτός που κινούνται στη Γη μας, είμαστε σε θέση να συνειδητοποιήσουμε και να κατανοήσουμε ότι η μεταμόρφωση αυτού του πλανήτη βασίζεται στη θεραπεία και τη δύναμη του μυαλού μας. Η ενεργοποίηση των 12 πλήρων κλώνων DNA θα δημιουργήσει την επίγνωση και την κατανόηση του ποιοι πραγματικά είμαστε.
Ενεργοποιώντας και τους 12 κλώνους του DNA, δημιουργούμε μια ευθυγράμμιση μέσα μας που μας επιτρέπει να μετατοπιζόμαστε απαλά σε πολύ υψηλότερα επίπεδα δόνησης και συχνότητα φωτός, βοηθώντας τη διαδικασία ανάληψής μας αφυπνίζοντας περαιτέρω την ανθρώπινη συνείδησή μας.

bibliotecapleyades.net

--------------------------------------

Η Σημερινή Μετάλλαξη του Κώδικα Γενετικής (DNA) 

ΤΟ DΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΔΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ και ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΛΕΞΗ

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...

Το ανθρώπινο σώμα είναι το πολυτιμότερο πράγμα που θα έχουμε ποτέ.

Αποθηκεύει και διατηρεί έναν πλούτο πληροφοριών, σοφίας και γνώσης για κάθε πτυχή του εαυτού μας, του κόσμου μας και όλης της ζωής. Συνδυασμοί νοημοσύνης αποθηκεύονται στον Άνθρωπο και μεγάλος όγκος δεδομένων αποθηκεύεται μέσα στο σώμα. Μέσα στο σώμα μας υπάρχουν οι τύποι που απαιτούνται για την αναπαραγωγή άλλων μορφών νοημοσύνης σε όλο το Σύμπαν.

Κατά τη σύλληψη, λαμβάνουμε, από τις δύο διαφορετικές γραμμές αίματος (τους γονείς μας) ορισμένα ταιριαστά και ζευγαρωμένα υπολειπόμενα γονίδια.
 
Αυτά τα γονίδια έχουν κώδικες φωτός που μας δίνουν την υψηλότερη ευκαιρία να αποκτήσουμε πρόσβαση και να αναπτύξουμε τις πνευματικές μας ικανότητες και να θεραπεύσουμε τις κατεστραμμένες και πληγωμένες πτυχές της Ψυχής μας.

Ταυτόχρονα, αυτά τα γονίδια κρατούν αναμνήσεις που έχουν δημιουργήσει εμπόδια στην πορεία μας προς την ενότητα και έχουν ξεκινήσει τα βαθιά ριζωμένα αισθήματά μας χωρισμού, αποχωρισμού από την αληθινή μας ουσία.

Αυτή η ανάμνηση του χωρισμού, μας ανάγκασε να δημιουργήσουμε εμπειρίες και καταστάσεις όπου μας δίνεται η ευκαιρία να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, τον κόσμο μας και τους χωρισμούς μας.

Ως Ψυχή διαλέξαμε προσεκτικά και διαλέξαμε τους γονείς μας και τις γραμμές αίματος τους για να διευκολύνουμε εμπειρίες και καταστάσεις που θα μας επιτρέψουν να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Επομένως, επιλέξαμε τις δικές μας δομές DNA και τις πιθανές ευκαιρίες για να ενεργοποιήσουμε και να αφυπνίσουμε περαιτέρω κλώνους DNA.

Το DNA μας είναι το προσωπικό μας σχέδιο και ως εκ τούτου περιέχει όλες τις νοητικές, σωματικές, συναισθηματικές και πνευματικές πληροφορίες μας.

https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_genoma109.htm

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου