Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Αν η ανθρώπινη σκέψη μπορεί να το κάνει αυτό στο νερό, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει σε εμάς!

Πριν από λίγα χρόνια, αν έλεγες σε κάποιον ότι η ανθρώπινη συνείδηση ​​από μόνη της μπορεί να έχει άμεση επίδραση στον φυσικό μας κόσμο, πιθανότατα θα σε κοιτούσε σαν να είσαι τρελός.

Σήμερα, όμως, είναι διαφορετικά. Τα τελευταία χρόνια, η κύρια επιστήμη συλλαμβάνει το γεγονός ότι ναι, η συνείδηση ​​συσχετίζεται και μπορεί να έχει άμεση επίδραση σε αυτό που ονομάζουμε φυσικό υλικό κόσμο μας.
Τα πειράματα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών διερεύνησαν εάν η ανθρώπινη πρόθεση από μόνη της επηρεάζει τις ιδιότητες του νερού .

Αυτή η ερώτηση έχει ενδιαφέρον επειδή το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από περίπου 70% νερό.

Το ενδιαφέρον για αυτό το θέμα έχει αναζωπυρωθεί προσφάτως από πολλούς ερευνητές που προτείνουν ότι το σκόπιμα επηρεασμένο νερό μπορεί να ανιχνευθεί εξετάζοντας τους κρυστάλλους πάγου που σχηματίζονται από δείγματα αυτού του νερού.

Οι επιστήμονες υπέθεσαν και έδειξαν ότι το νερό που επηρεάζεται από την πρόθεση μπορεί πράγματι να επηρεάσει τον φυσικό σχηματισμό των παρατηρούμενων κρυστάλλων πάγου από αυτό το νερό. Συνεπή αποτελέσματα συνήθως υποδηλώνουν την ιδέα ότι οι θετικές προθέσεις τείνουν να παράγουν συμμετρικούς, καλοσχηματισμένους, ευχάριστους αισθητικά κρυστάλλους και οι αρνητικές προθέσεις τείνουν να παράγουν ασύμμετρους, κακοσχηματισμένους και μη ελκυστικούς κρυστάλλους.

Το πείραμα διεξήχθη από τον Dean Radin , Ph.D. (Double-Blind Test of the Effects of Distant Intention on Water Crystal Formation), ο οποίος είναι Επικεφαλής Επιστήμονας στο IONS και Adjunct Faculty στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Sonoma State University. Το πείραμα έγινε για να μετρηθεί πώς η πρόθεση από μόνη της επηρεάζει τον σχηματισμό κρυστάλλων νερού. Συν-ερευνητές ήταν ο Ιάπωνας μελετητής ενέργειας και συγγραφέας Masaru Emoto, μαζί με μερικούς άλλους ερευνητές και επιστήμονες.

Εξετάστηκε η υπόθεση ότι το νερό που εκτίθεται σε μακρινές προθέσεις επηρεάζει την αισθητική βαθμολογία των κρυστάλλων πάγου που σχηματίζονται από αυτό το νερό. Βασικά, δοκίμασε εάν οι προθέσεις μπορούσαν να επηρεάσουν τη φυσική δομή του νερού (όπως αναφέρθηκε προηγουμένως).

Σε διάστημα τριών ημερών, περίπου 2000 άτομα στην Αυστρία και τη Γερμανία εστίασαν τις προθέσεις τους σε δείγματα νερού που τοποθετήθηκαν μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικά θωρακισμένο δωμάτιο στην Καλιφόρνια. Άλλα δείγματα εντοπίστηκαν έξω από το θωρακισμένο δωμάτιο, έτσι ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν ως μακρινός έλεγχος. Οι σταγόνες πάγου που σχηματίστηκαν από πολλαπλά δείγματα νερού σε διαφορετικές συνθήκες επεξεργασίας φωτογραφήθηκαν από τεχνικό.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η δοκιμή ήταν συνεπής με μια σειρά προηγούμενων μελετών που υποδηλώνουν ότι η πρόθεση μπορεί να είναι σε θέση να επηρεάσει τη δομή του νερού.
Μία από τις προαναφερθείσες μελέτες διεξήχθη τη δεκαετία του '90, από τον Masaru Emoto, συν-συμμετέχοντα στη μελέτη που χρησιμοποιήθηκε γι' αυτό το άρθρο. Του ήρθε η ιδέα να παγώσει το νερό και να το παρατηρήσει με μικροσκόπιο.

Τα αποτελέσματα αυτής της προηγούμενης μελέτης (μεταξύ άλλων) έδειξαν επίσης ότι το σχήμα και η φυσική δομή των κρυστάλλων του νερού άλλαξε, αφού έδιναν καλά λόγια και καθαρή θετική σκέψη στο νερό και έπαιζαν καλή μουσική. Παρατηρήθηκαν επίσης παραμορφωμένοι κρύσταλλοι κατά τη δημιουργία της αντίθετης κατάστασης. 

Αν οι σκέψεις μπορούν να το κάνουν αυτό στο νερό, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν σε εμάς; Το σώμα μας αποτελείται κυρίως από νερό, περίπου το 70%. Εάν τα θετικά συναισθήματα και οι λέξεις μπορούν να αλλάξουν τη φυσική δομή του νερού, αυτό σημαίνει ότι η «αυτομιλία» έχει άμεση επίδραση στη βιολογία της ύπαρξής μας.

Πολυάριθμες μελέτες πέρα ​​από αυτήν δείχνουν πώς οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας, τα πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε, είναι οι κύριοι οδηγοί των βιολογικών μας συστημάτων.

Στην κβαντική φυσική, η ύλη στο μικρότερο παρατηρήσιμο επίπεδο της είναι απλώς θύλακες ενέργειας, που δονούνται σε μια ορισμένη συχνότητα. Το μόνο που είμαστε είναι όντα ενέργειας, συχνότητας και δόνησης.

Για να αλλάξουμε τη φυσική δομή χρησιμοποιώντας τη συνείδηση, πρέπει να καταλάβουμε ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας συσχετίζονται άμεσα με τη συχνότητα στην οποία δονείται η ύλη (το είναι μας). Εάν αλλάξουμε τη συχνότητα δόνησης της ύλης, αλλάζουμε τη φυσική πραγματικότητα.

«Αν θέλεις να μάθεις τα μυστικά του σύμπαντος, σκέψου με όρους ενέργειας, συχνότητας και δόνησης» (Νίκολα Τέσλα)

«Αν ήξερες πόσο ισχυρές ήταν οι σκέψεις σου, δεν θα έκανες ποτέ μια κακή σκέψη» (Άγνωστος)

Έτσι, την επόμενη φορά που θα αισθανθούμε αρνητικά συναισθήματα ή αρνητικές σκέψεις, απλώς ας θυμηθούμε ότι έχουμε σωματικό αντίκτυπο στο βιολογικό μας σύστημα. Τα κύτταρά μας, όλα όσα αποτελούν το φυσικό μας σώμα ανταποκρίνονται πάντα σε εμάς. 

Γι' αυτό να είσαι καλός με τον εαυτό σου, δώσε λίγη αγάπη.

bibliotecapleyades.net

----------------------------------------------

ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΨΥΧΗ – ΝΕΡΟ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΤΟ DΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΔΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ και ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΛΕΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου