Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

ΑΙΘΕΡΑΣ - ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ

Ο Αιθέρας, είναι για το σύμπαν Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ που το δημιούργησε. Όταν ο ανθρώπινος νους δημιουργεί με τη σκέψη του σωματίδια, σύμφωνα με την Κβαντοφυσική επιστήμη της Γαίας, εκπέμπει κύματα διαφόρων συχνοτήτων, επηρεάζει καταστάσεις και δημιουργεί πραγματικότητες. Έτσι, και ο Δημιουργός του σύμπαντος, δημιουργεί τα πάντα με τη συνείδησή του. 

Η παγκόσμια νοημοσύνη, με δική σας ορολογία, χρησιμοποίησε τεραστίων διαστάσεων παλιρροϊκά κύματα συμπυκνωμένου αιθέρα, μέσα στα οποία είχαν ενσωματωθεί όλη η συμπαντική σοφία, όπως εσείς ονομάζετε, μαζί με όλες τις γνωστές και άγνωστες σ' εσάς μορφές ενέργειας. Τα κύματα αυτά του Αιθέρα διέθεταν ασύλληπτη χωρητικότητα πληροφοριών αυτογνωσίας. Για τη δημιουργία του σύμπαντος χρησιμοποιήθηκαν τεχνογνωσίες που δεν μπορούν να γίνουν κατανοητές από τους επιστήμονες της Γαίας. Η μόνη κατανόηση που μπορεί να υπάρξει προς το παρόν είναι ο θαυμασμός των ανθρώπων για το έργο της δημιουργίας. 

Ο άνθρωπος, ως τμήμα της Κοσμικής Νοημοσύνης εμποτισμένος από τον αιθέρα καθώς είναι, μπορεί να δημιουργεί πραγματικότητες με τη σκέψη του σε μικρογραφία, που επεκτείνουν τη συμπαντική ολότητα. Έτσι, και ο Δημιουργός προσθέτει νέες δομές της δικής του σκέψεως στο σύμπαν. Όπως η ανθρώπινη ψυχή οικοδομεί το σώμα του ανθρώπινου εμβρύου και το συνοδεύει σε όλη τη ζωή στην ανάπτυξή του, έτσι και ο Αιθέρας οικοδόμησε και συνεχίζει να οικοδομεί τη συμπαντική ολότητα μέχρι την ολοκλήρωση της.

Ο Δημιουργός δε θα δημιουργούσε το αχανές σύμπαν χωρίς να έχει τη δυνατότητα της ακαριαίας επικοινωνίας με όλα τα μέρη του. Όπως ο άνθρωπος έτσι και το σύμπαν εξελίσσεται μέχρι του σημείου εκείνου όπου όλοι οι κόσμοι, κάποια στιγμή, θα έχουν απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ τους και με τη βάση της δημιουργίας, με δική σας ορολογία, για την οποία δεν υπάρχουν προς το παρόν κατανοητές φράσεις περιγραφής της.

Το σύμπαν συγκροτείται από πολλαπλά ενεργειακά πεδία αυτορρυθμιζόμενα και αυτοδημιουργούμενα, ανάλογα με τις ωθήσεις που δέχονται από τις ανθρώπινες σκέψεις, θετικές ή αρνητικές, και ανταποκρίνονται στην υλοποίηση αυτών ανάλογα με την έντασή τους. Ο Δημιουργός του δικού σας σύμπαντος και των άλλων συμπάντων, καλύπτει τα πάντα με την αιθερική συνείδησή του και δεν υπάρχει κάποιος χώρος διαμονής του, όπως εσείς μπορεί να τον φαντάζεστε.

Από το βιβλίο ΑΙΘΕΡΑΣ του Γερ. Καλογεράκη, σελ. 164 – 165, εκδόσεις Δίον, Α΄ έκδοση, Θεσσαλονίκη 2021

Πηγή εικόνας: Harmonies of the Soul

-------------------------------------------

Σχετικές αναρτήσεις με θέμα: ΑΙΘΕΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου