Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΟ DΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΔΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ και ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΛΕΞΗ

Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΛΕΞΗ ΜΑΣ, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΘΕΤΙΚA ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ διότι το DNA είναι “ΚΕΡΑΙΕΣ λήψεως”.

Στα εργαστήρια «Της Κυματικής Γενετικής» διαπιστώθηκε ότι: «η αφύπνιση όλων των δυνατοτήτων του DΝΑ γίνεται µε την ΟΜΙΛΙΑ, διατυπώνοντας τις επιθυμίες µας φωναχτά, για να ακούγονται, διότι Ο ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΩΝΟΥΜΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΡΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” DΝΑ.

(σ.σ.: Τα υποτιθέμενα “σκουπίδια” DNA αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του DΝΑ που κάποτε οι επιστήμονες πίστευαν ότι απλώς καταλαμβάνει χώρο στο γονιδίωµα και το θεωρούσαν άχρηστο. Αποδεικνύεται όμως ότι έχει πολύ ενεργό ρόλο.)

«Το DΝΑ ακούει τον κραδασµό της φωνής, αναδιατάσσεται από τη συχνότητα των λέξεων και εκτελεί µε ακρίβεια τις επιθυμίες εργοποιώντας όλους τους συμπαντικούς μηχανισμούς αλλά και τους µηχανισμούς προστασίας και αυτοϊασής του».

Πολλές μελέτες της Κβαντικής Φυσικής, της Κυματικής Γενετικής, της Ιατρικής, της Ψυχολογίας και της Μεταφυσικής, κατέληξαν στο συμπέρασμα μετά από πολυετή πειράματα ότι: «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ.

Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΛΕΞΗ ΜΑΣ, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΘΕΤΙΚΆ ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ διότι το DNA είναι “ΚΕΡΑΙΕΣ λήψεως”.

Όταν ένας άνθρωπος αρχίζει να ταπεινώνει, να καταστρέφει, να βρίζει, τότε το άτομο αυτό ταπεινώνει και καταστρέφει τον εαυτό του. Η άσχημη γλώσσα είναι η καταστροφή της ψυχής και του κόσμου. Ο άνθρωπος, καταστρέφει εξίσου με τα έργα και τα λόγια του.

Στα πειράµατα της επιστημονικής οµάδας του Dr Garyaev δημιουργήθηκαν πολλά γενετικά «θαύματα» µε τη χρήση της απλής ομιλίας. «Το κλειδί για την αλλαγή του DΝΑ µε λέξεις και φράσεις, βρίσκεται στη χρήση της σωστής συχνότητας προφοράς της λέξεως. Χρησιμοποιώντας διαμορφωμένες ραδιοφωνικές και φωτεινές συχνότητες, μπορέσαµε να επηρεάσουµε τον κυτταρικό μεταβολισμό και να διορθώσουμε γενετικά ελαττώματα».

Επιστημονικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι η αφύπνιση όλων των δυνατοτήτων του DNA μπορεί να γίνει με τον κραδασμό της ΦΩΝΗΣ και τις κατάλληλες λέξεις που χρησιμοποιούνται, οι οποίες προκαλούν ενεργοποίηση των κοσμικών συνθηκών για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, διότι το DNA κατανοεί πλήρως τις σκέψεις και τις επιθυμίες του ανθρώπου.

Με βάση τις διαπιστωµένες ιδιότητες του DΝΑ, µας συμβουλεύουν:

«Ο άνθρωπος πρέπει να ΜΙΛΑΕΙ µε αισιοδοξία στον εαυτό του ώστε να τον ακούει το DΝΑ και τα όργανά του. ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΙΝΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΠΟΝΑΩ, ΥΠΟΦΕΡΩ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ. Έτσι, χωρίς να το ξέρουμε συντηρούµε και επιδεινώνουµε την κατάσταση.

Οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να το κάνουν αυτό για έναν απλό λόγο. Γιατί ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, λέμε συνεχώς λόγια αναφερόμενοι στην ασθένεια. Η “Κυματική Γενετική” αφυπνίζει τις µνήµες του DΝΑ στο σώµα και το διεγείρει ώστε να “θυμάται”.

Από το βιβλίο “Κόσμημα Σκέψης”, του στρατηγού και συγγραφέως Γεράσιμου Καλογεράκη, εκδ. ΔΙΟΝ, Α’ έκδοση, Θεσσαλονίκη 2023.

----------------------------------------------

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου