Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Η ΑΠΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ; ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Αρχικός τίτλος: Ένας ιπτάμενος δίσκος ηλικίας 10.000 ετών…

Στις 15 Ιουνίου του 1952, ο Μεξικανός αρχαιολόγος Alberto Ruz Lhuillier (εικόνα αριστερά) προέβη στην ανακάλυψη της ζωής του. Μετά από χρόνια ερευνών στο Παλένκε του Μεξικού, στην αρχαία πόλη των Μάγιας, βρέθηκε επιτέλους μπροστά στο πολυπόθητο εύρημα: ανακάλυψε τον πρώτο άθικτο βασιλικό τάφο, τον τάφο του Βασιλιά Πάκαλ, ίσως του σπουδαιότερου Βασιλιά της Κλασικής Περιόδου των Μάγιας.

Η σαρκοφάγος του Βασιλιά Πάκαλ ήταν κλεισμένη μέσα στη βάση μιας πυραμίδας και βρέθηκε σε εξαιρετική κατάσταση. Οι ενθουσιασμένοι αρχαιολόγοι έμειναν κατάπληκτοι μπροστά στην τεράστια πλάκα, που σκέπαζε ερμητικά τη σαρκοφάγο. Ήταν μια πλάκα μήκους 3,80 μέτρων, ύψους 2,20 μέτρων, πάχους 25 εκατοστών και βάρους 5-6 τόνων, όπου στολιζόταν με εκθαμβωτικά, αλλά αλλόκοτα – για τους αρχαιολόγους – ανάγλυφα.

Η σαρκοφάγος του Βασιλιά Πάκαλ

Η παράσταση της σαρκοφάγου του Παλένκε πιθανώς εμφάνιζε έναν άνθρωπο, σε στάση πιλότου, να κυβερνά μια πτητική μηχανή.

Ακριβώς αυτά τα αλλόκοτα ανάγλυφα αποτέλεσαν αφορμή για μια σειρά από εξηγήσεις, υποθέσεις και πρωτοποριακά συμπεράσματα.

Το 1966, οι Γάλλοι ερευνητές Guy Tarade και Andre Millou, μελετώντας τα ευρήματα των ανασκαφών, ισχυρίστηκαν ότι λαοί του διαστήματος αποίκισαν άλλοτε την Κεντρική και Νότιο Αμερική και ότι η σαρκοφάγος του Παλένκε αποτελούσε την απόδειξη γι’ αυτήν τους την υπόθεση. Για τους Γάλλους ερευνητές, το γλυπτό επάνω στην πλάκα αναπαριστούσε έναν αστροναύτη, που οδηγούσε διαστημόπλοιο.

(Η πλάκα με τα αινιγματικά ανάγλυφα, που σκέπαζε τη σαρκοφάγο)

Ακόμη, ο Σοβιετικός επιστήμονας Αλεξάντερ Καζαντσέφ συνηγορούσε κι αυτός με την προηγούμενη άποψη. Αφού εξέτασε τοιχογραφίες σ’ ολόκληρο τον κόσμο, διαπίστωσε ότι και σε άλλες περιπτώσεις απεικονίζονταν εξωγήινα όντα. Έτσι, συμπέρανε πως, αφού οι προϊστορικοί άνθρωποι σχεδίασαν κοσμοναύτες στους τοίχους των σπηλαίων, προφανώς εξωγήινα όντα επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας πριν από χιλιάδες χρόνια.

Ο επίσης Σοβιετικός επιστήμονας Ματέστ Αγκρέστ υποστήριζε ότι υπάρχουν πάνω στη Γη ίχνη εξωγήινων εξερευνητών και ο ίδιος απέδιδε την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων, όπως περιγραφόταν στην Παλαιά Διαθήκη, σε ατομική έκρηξη τύπου Χιροσίμας.

Σ’ ένα σανσκριτικό κείμενο τριών χιλιάδων ετών, το Samarangana Sutradhara, περιγράφονταν ακριβέστατα “ιπτάμενοι δίσκοι” (Βιμάνας) και αναφέρεται ότι “χάρις σ’ αυτές τις μηχανές, τα ανθρώπινα όντα μπορούν να πετάξουν στον αέρα και τα ουράνια πλάσματα μπορούν να κατεβούν στη Γη”. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της αρχαιότητας ήταν συνηθισμένοι να βλέπουν επισκέπτες από άλλους πλανήτες.

Όμως, εκείνο που μαγνήτισε την προσοχή των ερευνητών ήταν το “Popol Vuh”, που έμεινε γνωστό ως η “Βίβλος των Μάγιας”. Το “Popol Vuh” είναι ένα κείμενο που ανήκει στην αρχαιότερη παράδοση της Κεντρικής Αμερικής. Αποτελεί μια μοναδική μυθιστορική διήγηση στα παγκόσμια χρονικά. Είναι η μόνη γνωστή διήγηση, που αναφέρει ότι “τέσσερις κατακλυσμοί έπληξαν ήδη τον κόσμο”. Η “Βίβλος των Μάγιας” μιλάει επίσης και για άγνωστους πολιτισμούς, των οποίων οι πρόδρομοι δεν ήταν γήινοι, αλλά πλάσματα που ήρθαν από άλλους πλανήτες.

Η πλάκα με τα αινιγματικά ανάγλυφα, επεξεργασμένη χρωματικά 

Όταν ο Arthur Posnansky ανακάλυψε το Τιαουανάκο στη Βολιβία, το θέαμα των μεγαλόπρεπων μνημείων τον καταγοήτευσε. Έκτοτε, διαπιστώθηκε ότι το ημερολόγιο που κοσμεί την “Πύλη του Ήλιου” στο Τιαουανάκο, αφορά στον πλανήτη Αφροδίτη. Πρέπει ακόμα να σημειωθεί πως η αρχαία πόλη είναι 16.000 ετών!

(ο Βασιλιάς Πάκαλ)

Αλλά το μεγαλύτερο αίνιγμα για τους επιστήμονες παραμένει το Παλένκε και η σαρκοφάγος του. Σύμφωνα με τον συγγραφέα και ερευνητή Pierre Honore, η σαρκοφάγος περιείχε το λείψανο του λευκού θεού Κουλκουλκάν, που ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος μιας ξένης φυλής, η οποία κατέβηκε από τα άστρα και εκπαίδευσε τους αρχαίους Μάγιας.

Η αποίκιση του αρχαίου Μεξικού από προηγμένα εξωγήινα όντα είναι ασφαλώς μια γοητευτική υπόθεση, που θα μας επέτρεπε να κατανοήσουμε γιατί οι Μάγιας γνώριζαν με τέτοια ακρίβεια τη διάρκεια του ηλιακού έτους και τη διάρκεια των περιστροφών της Αφροδίτης. Άραγε, γιατί αυτές οι αρχαίες φυλές διατήρησαν μέσα από τις παραδόσεις τους την ανάμνηση λευκών ημίθεων, που ήρθαν στη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια, με σκοπό να φέρουν την ειρήνη και την ευτυχία;

Στον Αϊνστάιν αποδόθηκε και η εξής δήλωση: “Οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι μηχανές που έφυγαν από τη Γη πριν από 10.000 χρόνια. Οι πιλότοι τους επανέρχονται για προσκύνημα στις πηγές”.

Η είδηση αυτή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 08/10/1966.

https://strangepress.gr/

----------------------------------

Διαβάστε επίσης:

Ο ΠΑΠΥΡΟΣ TULLI

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΠΟΛ ΒΟΥΧ- Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ

ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ UFO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ

ΤΟ «ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΑΚΟΡ» ΤΟΥ BRUGGER KARL, ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΑ «ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ 

ΤΕΟΤΙΟΥΑΚΑΝ - Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ- ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου