Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Η ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ένα μεγάλο κύμα ενέργειας, γεμάτο φωτεινούς κώδικες που πηγάζει από το κέντρο του Γαλαξία μας, διεισδύει στις νέες περιοχές του διαστήματος από τις οποίες περνά αυτή τη στιγμή το ηλιακό μας σύστημα στο ταξίδι του στον Κόσμο. Αυτή η ενέργεια εισάγεται σκόπιμα στον κόσμο μας για να ενισχύσει και να οξύνει γρήγορα την ανθρώπινη συνείδηση ​​σε πολλαπλά επίπεδα πραγματικότητας.

Ο Κόσμος είναι γεμάτος ζωή και οι προηγμένοι πολιτισμοί όσον αφορά τη συνείδηση ​​διανέμουν τη γνώση και τα επιτεύγματά τους σε όλο το πεδίο της ύπαρξης χρησιμοποιώντας φωτεινές συχνότητες μέσω των κυμάτων που μεταφέρουν πληροφορίες.

Μια τεράστια επιρροή της κοσμικής ακτινοβολίας, ολοένα και πιο σημαντική, παρέχει πρότυπα και κώδικες ειρηνικών και αξιόπιστων λύσεων στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο, αποκαλύπτοντας στην ανθρωπότητα μια ευρύτερη κατανόηση του σχεδιασμού της ύπαρξης. Αφού επιλεγούν, αυτοί οι κώδικες μπορούν να εξυψώσουν την ανθρώπινη συνείδηση. ​​Θα πρέπει η ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να δει μια ανώτερη τάξη αξιών.

Οι άνθρωποι παντού γίνονται όλο και πιο ευαίσθητοι στις επιπτώσεις που προκαλούνται από την αυξημένη ενέργεια από την κοσμική ακτινοβολία.

Η αποδοχή της αυξανόμενης συνειδητοποίησης ότι η σκέψη δημιουργεί την πραγματικότητα αποτελεί το θεμέλιο για τη μεταμόρφωση της συνείδησης και την πνευματική αφύπνιση της ανθρωπότητας.
Αυτές οι ενέργειες μας διεγείρουν να φτάσουμε σε μια νέα κατανόηση του εαυτού μας σχετικά με τη δύναμή μας να δημιουργήσουμε ό,τι κι αν είναι, αρκεί να κατευθύνουμε την ενέργεια και την προσοχή μας προς κάποιο στόχο...

Η κοσμική ενέργεια αλληλεπιδρά με εμάς και την εκδοχή μας για το πεδίο της ύπαρξης διαπερνώντας τα στρώματα των μοτίβων στο DNA, τα οποία έχουν κωδικοποιηθεί με μια τέλεια συσσώρευση προγονικών αντιλήψεων κατά τη διάρκεια των γενεών.
Η ενέργεια μπορεί να αναδιοργανώσει τις αντιλήψεις μας και να τις τοποθετήσει σε μια νέα προοπτική όπου είναι ευκολότερο για μας να ξεδιαλύνουμε οποιοδήποτε αυτοκαταστροφικό συναισθηματικό μοτίβο (όπως φόβος, μίσος ή εκδίκηση και βία).

Ακριβώς όπως το διάστημα είναι γεμάτο αστέρια, σε υποατομικό επίπεδο, αφθονούν μέσα μας αστραφτερά μοτίβα φωτός. Η κοσμική ακτινοβολία ταξιδεύει μέσω του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και μεταφέρει ενεργειακά μοτίβα που είναι σαν χάρτες και σχεδιαγράμματα για τον εντοπισμό και την κατασκευή πιθανών πραγματικοτήτων.

Όπως οι λέξεις είναι σύμβολα για να αντανακλούν ιδέες, αυτά τα λαμπερά φώτα είναι σύμβολα που φέρουν κωδικούς μοτίβων, έτσι ώστε να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πιθανών επιλογών για τη βελτίωση της φυσικής πραγματικότητας.

Ο Ήλιος, μαζί με μια επιλογή άλλων κοσμικών δυνάμεων, παίζει τον κύριο ρόλο σε αυτές τις περιόδους μετασχηματισμού, παρέχοντας συχνότητες που το σώμα, τα κύτταρα και το συνειδητό μυαλό μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τη ζωή.

Όταν το ηλιακό μας σύστημα περάσει από τις νέες περιοχές του διαστήματος, ο Ήλιος θα μεταφράσει τους αναδυόμενους κώδικες συνείδησης και θα τους διανείμει εύγλωττα σε όλο το σύστημα.

Αν και υπάρχουν άλλες μορφές κοσμικής νοημοσύνης που προσφέρουν την υψηλότερη σοφία τους ώστε να μπορούμε να πλοηγηθούμε σε αυτούς τους καιρούς, είναι δική μας ευθύνη να υπερβούμε τη μόνιμη τυραννία του φόβου και να εφαρμόσουμε τη δύναμη του συνειδητού νου μας για να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα.

Η προσαρμογή είναι μέρος της μοναδικής προσωπικής αφύπνισης. Η απόφαση είναι δική μας.

bibliotecapleyades.net/

---------------------------------------------------

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ DNΑ

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Έκρηξη Βαρυτικών Κυμάτων Ενέργειας έπληξε τον Πλανήτη μας. Οι Αστρονόμοι δεν έχουν ιδέα από πού προέρχεται.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ; Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου