Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Μόνο με την αληθινή κατανόηση του παρελθόντος της Γης, μπορούμε να κατανοήσουμε το μέλλον της και, στη συνέχεια, το δικό μας.

Εισαγωγή από το βιβλίο Earths Forbidden Secrets: Part 1 Searchingfor the Past του Maxwell Igan

Μόνο με την απόκτηση της αληθινής κατανόησης του παρελθόντος της Γης, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα βρούμε το ζωτικό κλειδί για να κατανοήσουμε το μέλλον της και, στη συνέχεια, το δικό μας.

Τέτοιες αντιλήψεις έκαναν πάντα την ανθρωπότητα να αναλογιστεί τον εαυτό της, τον πλανήτη μας, τα αστέρια, το σύμπαν και πέρα ​​από αυτό, αλλά μεγάλο μέρος αυτής της σκέψης επιστρέφει πάντα στις σκέψεις του παρελθόντος και της φύσης του Θεού.

Η ανθρωπότητα πάντα αναρωτιόταν τέτοια πράγματα και από την αυγή της καταγεγραμμένης ιστορίας μας υπήρξαν αμέτρητες ιστορίες και θρύλοι για να δελεάσουν περαιτέρω το θέμα: Μύθοι από τα βάθη του χρόνου που υπαινίσσονται άλλους, πολύ πιο αρχαίους πολιτισμούς, όπως ο δικός μας στον 21ο αιώνα ή ακόμα καλύτερα, που κάποτε κατοικούσαν σε μυστηριώδεις χώρες, μερικές από τις οποίες έχουν εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό κάτω από τους ωκεανούς.

Σε πολλές από αυτές τις αρχαίες ιστορίες διαβάζουμε δελεαστικές και παράξενες αφηγήσεις περίεργων και αγνώστων τεχνολογιών, ιστορίες αρχαίων θεών, ιπτάμενων σκαφών και αρχαίων εχθρών που διεξάγουν μεγάλους πολέμους μεταξύ τους, πολέμους που έγιναν με φανταστικά και καταστροφικά όπλα.

Με τα χρόνια, ένας μεγάλος αριθμός μελετητών προσπάθησε να διαλύσει αυτές τις ιστορίες ως φήμες και φανταστικούς μύθους, ωστόσο οι ιστορίες εξακολουθούν να επιμένουν και σε μια παράξενα ανησυχητική επανενίσχυσή τους, βρίσκουμε, διάσπαρτα σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, ερείπια απίστευτα αρχαία και αινιγματικές δομές άγνωστης προέλευσης και ακόμη πιο περίεργα πράγματα.

Αρχαιολόγοι και εξερευνητές έχουν αποκαλύψει εκπληκτικές πυραμίδες, μεγαλιθικές πέτρινες πόλεις και υπέροχες κατασκευές περίπλοκης δυσκολίας.
Πολλές από αυτές τις κατασκευές κατασκευάζονται με τρόπους που είναι εντελώς άγνωστοι σε εμάς και αψηφούν τα τρέχοντα επίπεδα τεχνικής εξειδίκευσής μας.
  • Πώς χτίστηκαν;

  • Ποιος τα έχτισε και ποιος ήταν ο σκοπός τους;

  • Μοιράζονται όλοι έναν κοινό σύνδεσμο και αν ναι, ποιος είναι αυτός;

Παράξενα και αταίριαστα τεχνουργήματα χτισμένα με εκπληκτική και άγνωστη τεχνολογία που διαλύουν αδιαμφισβήτητα την ακαδημαϊκή παρουσίαση της ιστορίας μας, έχουν επίσης βρεθεί σε μέρη όπου απλά δεν έχουν θέση, και υπάρχουν περίεργες πέτρινες στήλες και πίνακες σπηλαίων που απεικονίζουν επίσης φαινομενικά αδύνατες σκηνές από το μακρινό μας ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Τόσα πολλά από αυτά τα είδη πραγμάτων έχουν πλέον ανακτηθεί, από τέτοια ποικιλία τοποθεσιών, που δεν μπορούν πλέον να ταξινομηθούν απλώς ως ασυνήθιστα αντικείμενα και να απορριφθούν ως «περίεργα».

Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει εκπληκτικές νέες ανακαλύψεις και ανακαλύφθηκαν νέα στοιχεία που μπορεί να μας βοηθήσουν να απαντήσουμε σε πολλά από αυτά και άλλα, ακόμη πιο βαθιά αινίγματα και ίσως να ρίξουν το φως που χρειαζόταν πολύ για να φωτιστούν πολλές άλλες θεωρίες. Στοιχεία που μπορεί τώρα επιτέλους να μας αναγκάσουν να αναπροσαρμόσουμε τη νοοτροπία μας και να ξανασκεφτούμε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο έχουμε δει τη γη, την ιστορία μας και, εν τέλει, το μέλλον μας.

Οι πληροφορίες είναι τόσο σημαντικές για την ανθρωπότητα όσο και επείγουσες, αλλά, σε μια σχεδόν ανεξιχνίαστη πράξη ανευθυνότητας, εξακολουθούν να αγνοούνται ως επί το πλείστον από κυβερνήσεις και ακαδημαϊκούς σε όλο τον κόσμο. Τα επιχειρήματα και τα συμπεράσματα που περιλαμβάνονται σε αυτή την εργασία είναι το συσσωρευμένο αποτέλεσμα 25 και πλέον ετών έρευνας και προσωπικής έρευνας.

Ένας από τους σκοπούς αυτής της εργασίας είναι να αποδείξει ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα, άφθονα στοιχεία, πολλά από αυτά σε πλήρη θέα, που αποδεικνύουν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι υπήρχε πράγματι ένας προηγμένος πολιτισμός σε αυτόν τον πλανήτη στην αρχαιότητα, τα ίχνη του οποίου βρίσκονται παντού.

Όλες οι μυθολογίες και πολλές πρόσφατες ανακαλύψεις σχεδόν σε όλους τους τομείς της επιστήμης μας παρουσιάζουν πλέον αδιάψευστα στοιχεία ότι η ιστορία μας απλά δεν είναι αυτή που μας οδηγούν να πιστεύουμε.

Αυτό το έργο σκοπεύει να παρουσιάσει αναμφισβήτητη απόδειξη μιας ιστορίας που απαγορευόταν να δει το ευρύ κοινό.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια πραγματική καταιγίδα συγγραφέων, που σχεδόν έφτασε στο σημείο κορεσμού, προειδοποιώντας για δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, Παγκόσμιος Πόλεμος, Τεράστιες αλλαγές της Γης, Αρμαγεδώνας, η εκπλήρωση σκοτεινών προφητειών και μια καταστροφή που είχε προβλεφθεί από καιρό ότι σύντομα θα κατέβει στον κόσμο μας.

Ας το παραδεχτούμε, ήταν πάντα εύκολο να πουλήσεις την ημέρα της κρίσης. Έχει γίνει από τότε που ο άνθρωπος ζει μέσα σε οργανωμένες κοινότητες και υπάρχει πάντα κάποιος που είναι πρόθυμος να ακούσει.
Υπάρχουν όμως απτές αποδείξεις για αυτούς τους ισχυρισμούς και σε ποια μορφή;

Το ενενήντα τοις εκατό όλων των πολέμων που έχουν γίνει τα τελευταία 2000 χρόνια έχουν γίνει για τη θρησκεία και ωστόσο όλες οι θρησκείες προέρχονται τελικά από την ίδια πηγή. Έχει ειπωθεί ότι αν όλη η ανθρωπότητα ήταν πραγματικά εκπαιδευμένη στη μοναδική πηγή όλων των θρησκειών και στην αληθινή φύση του κόσμου μας και της ανθρώπινης σχέσης με αυτήν, δεν θα μπορούσαν ποτέ να διεξαχθούν πόλεμοι για δόγματα που περιγράφονται σε βιβλία.

Οι Αρχαίοι, θα δούμε, δεν είχαν θρησκεία, αυτή καθαυτή, αλλά αντίθετα είχαν αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί ως βαθύτερη γνώση της πραγματικότητας, μια επιστήμη και μια θρησκεία που ήταν αμφότερες αναπόσπαστα συνδυασμένες σε έναν τρόπο ζωής.

Η εκπαίδευση είναι ο μεγαλύτερος φυσικός πόρος της ανθρωπότητας. Μόνο μέσω της συνολικής εκπαίδευσης μπορεί η ανθρωπότητα να διασφαλίσει πραγματικά ένα ισορροπημένο και αρμονικό μέλλον, σε έναν κόσμο όπως ο δικός μας.

Με σωστή και ανοιχτή εκπαίδευση όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους. 

 Maxwell Igan

Περισσότερα: https://www.bibliotecapleyades.net/ 

Το βιβλίο εδώ: Earths Forbidden Secrets (Part 1) by Max Igan : Max Igan : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

----------------------------------

Η ΧΑΜΕΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ (ΛΕΜΟΥΡΙΑ) Μου (Mu)

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ

ΠΛΑΤΩΝ - ΤΙΜΑΙΟΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ 

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (ΠΛΑΤΩΝΟΣ - ΤΙΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑΣ)

Η ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου