Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

ΤΟ «ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΑΚΟΡ» ΤΟΥ BRUGGER KARL, ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΑ «ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού, κάπου εκεί ψηλά στις κορυφές των Άνδεων της νοτίου Αμερικής, στα σύνορα της Βολιβίας, Βραζιλίας και Περού, πριν από 14.000 χρόνια π.Χ., με την καθοδήγηση των Αρχαίων Δασκάλων κτίστηκε η Πόλη Ακακόρ, όπως αναφέρει το σχεδόν άγνωστο στους πολλούς «Χρονικό του Ακακόρ» του Brugger Karl, που μιλάει για τους Θεούς που ήρθαν με τα ασημένια πουλιά από τον ουρανό και από το πλανητικό σύστημα «Schwerta», που είχαν έναν πολύ προηγμένο πολιτισμό.

Η αφήγηση του Χρονικού του Ακακόρ καλύπτει, με δική του χρονολόγηση, χρονική περίοδο από το έτος 2.315, που αντιστοιχεί στο 600.000 π.Χ., έως το έτος 13, που αντιστοιχεί στο 10.481 π.Χ.. Παραθέτω σποραδικά αποσπάσματα του χρονικού που αναφέρονται στους Θεούς και διδασκάλους τους που ήρθαν από τους ουρανούς και φανερώνουν τις σχέσεις των άστρων με τη Γη:

«Δεν ξέρουμε ποια χρονολογία ήρθαν οι θεοί, ούτε από πού προέρχονταν, όλα μας είναι άγνωστα. Ένα πυκνό μυστήριο καλύπτει την προέλευση των Αρχαίων Δασκάλων μας, το οποίο δεν το γνωρίζουν ούτε και οι ιερείς μας».

«Ξαφνικά, εμφανίστηκαν στον ουρανό λαμπερά χρυσά πλοία, μεγάλα φώτα και φώτισαν την πεδιάδα. Η Γη τραντάχτηκε και η βροντή έπεσε πάνω στους λόφους. Οι άγνωστοι που βγήκαν από αυτά, είπαν ότι προέρχονταν από ένα μέρος που ονομάζεται Schwerta και είναι ένας απομακρυσμένος κόσμος που βρίσκεται στα βάθη του Σύμπαντος όπου ζούσαν οι πρόγονοί τους και από τους οποίους είχαν αναχωρήσει για να φέρουν τη γνώση σε άλλους κόσμους. Οι ιερείς μας λένε ότι ήταν μια ισχυρή αυτοκρατορία που σχηματίστηκε από πολλούς πλανήτες αστρικών συστημάτων, τόσο πολυάριθμους, ώστε οι δύο κόσμοι, τόσο των αρχαίων δασκάλων όσο και εκείνων της ίδιας της Γης, συναντιούνται ο ένας με τον άλλον κάθε 6.000 χρόνια. Τότε οι Θεοί επιστρέφουν στη Γη».

• «Στη φυσική τους εμφάνιση, οι ξένοι από τον πλανήτη Schwerta, είχαν ωραία σώματα και λευκό δέρμα. Τα πρόσωπά τους ήταν όμορφα, πλαισιωμένα από ωραία μαύρα γαλαζοπράσινα μαλλιά. Παχιά γενειάδα κάλυπτε το άνω χείλος (μουστάκι) και το πηγούνι. Οι άντρες ήταν ευάλωτα πλάσματα από σάρκα και αίμα. Αλλά το αποφασιστικό σημάδι της θείας καταγωγής τους ήταν τα έξι δάχτυλα σε κάθε ένα από τα χέρια τους και τα έξι δάχτυλα σε κάθε ένα από τα πόδια τους».

 «Οι Θεοί καλούσαν τους άντρες και πήγαιναν κοντά τους. Συζητούσαν έκαναν συμβούλια και έπαιρναν αποφάσεις. Και ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους, επέλεξαν τους συνεργάτες τους να ζήσουν μαζί τους και σε εκείνους έδωσαν τη γνώση τους. Αν και οι Αρχαίοι Δάσκαλοι διατήρησαν πολλά μυστικά μαζί τους, η ιστορία του λαού μου εξηγεί επίσης την ιστορία των Θεών».

«Ποιος μπορεί να αποκαλύψει τις πράξεις των Θεών; Ποιος μπορεί να καταλάβει τις ενέργειές τους; Ήταν σίγουρα ισχυροί και ακατανόητοι για τους συνηθισμένους θνητούς. Γνώριζαν την πορεία των αστεριών και το φως της φύσης. Και ήταν πραγματικά γνώστες των νόμων του Σύμπαντος. Όλες μας τις γνώσεις τις οφείλουμε σε αυτούς. Έβγαλαν τον άνθρωπο από το σκοτάδι στο φως. Αυτή ήταν η αρχή του φωτός, της ζωής και της φυλής στη Γη... ».

«Οι Θεοί που κυβέρνησαν από το Ακακόρ, είχαν πλοία ταχύτερα από την πτήση των πτηνών, έφθασαν στον προορισμό τους χωρίς πανιά και κουπιά, τόσο τη νύχτα όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είχαν μαγικές πέτρες για να παρατηρούν τα πιο μακρινά μέρη, έτσι ώστε να μπορούν να δουν πόλεις, ποτάμια, λόφους και λίμνες. Οποιοδήποτε γεγονός που συνέβη στη Γη ή στον ουρανό, ζωγραφίστηκε στις πέτρες. Οι Παλιοί Διδάσκαλοι είναι του ίδιου αίματος με τους θεούς και έχουν τον ίδιο πατέρα.

 «Η βασίλισσα Λάσα επισκεπτόταν συχνά τον αδερφό της με τον δίσκο που πετούσε. Ο δίσκος που μετέφερε την Λάσα ήταν ένα περίεργο σκάφος που μπορούσε να περνάει πάνω από τα βουνά και τα νερά. Ο δίσκος είχε χρώμα λαμπερού χρυσού και ήταν κατασκευασμένος από άγνωστο μέταλλο. Το σχήμα του είναι κυλινδρικό και τόσο ψηλό όσο δύο άνδρες τοποθετημένοι ένας πάνω στον άλλον και το ίδιο αντίστοιχα και σε πλάτος. Το παράξενο σκάφος ήταν μυστηριώδες, είχε έξι μακριά πόδια που κρατούσαν ένα μεγάλο δίσκο αργύρου. Τρία από τα πόδια έδειχναν προς τα εμπρός, άλλα τρία προς τα πίσω. Αυτά μοιάζουν με λυγισμένους ράβδους μπαμπού, είναι κινητά και καταλήγουν σε κυλίνδρους με μήκος παρόμοιο με τα κρίνα της κοιλάδας. Στο εσωτερικό υπήρχε χώρος μόνο για δύο άτομα. Δεν έχει ούτε πανιά ούτε κουπιά... Οι ιερείς μας λένε ότι η βασίλισσα Λάσα μπορούσε να πετάξει γρηγορότερα από τον ταχύτερο αετό και να κινηθεί μέσα από τα σύννεφα, τόσο ελαφριά όσο ένα φύλλο στον άνεμο».

«Κατά το έτος 13.852 π.Χ. οι Διδάσκαλοι εγκατέλειψαν τη Γη γιατί είχε ξεσπάσει φρικτός και καταστροφικός πόλεμος μεταξύ των Θεών» (Αυτός ο πόλεμος αναφέρεται στη Θεογονία του Ησιόδου, στα Ινδικά χειρόγραφα, στα χειρόγραφα των Μάγιας του Μεξικού και των 'Ινκας των Ανδεων).

 «Την ημέρα αναχωρήσεώς τους από τη Γη, οι αρχαίοι Διδάσκαλοι κάλεσαν τον βασιλιά Ίνα και του είπαν: Ίνα επιστρέφουμε στην πατρίδα μας. Σας διδάξαμε σοφία και σας δώσαμε τη γνώση. Ο χρόνος μας στη Γη τελείωσε. Κρατήστε μας στη μνήμη σας και μη μας ΞΕΧΑΣΕΤΕ, επειδή είμαστε αδέλφια του ίδιου αίματος και έχουμε τον ίδιο πατέρα. Θα επιστρέψουμε όταν απειληθείτε. Και ο Ίνα παρακολούθησε τα πλοία των Διδασκάλων που έφευγαν στον ουρανό με πυρκαγιά και με συντριβή και εξαφανίστηκαν πάνω από τα βουνά του Ακακόρ. Όταν ο ουρανός παρέμεινε άδειος δεν υπήρχε αύρα, ούτε ήχος».

 «Η ανάμνηση των παλαιότερων προγόνων μας με θλίβει. Η καρδιά μου είναι λυπημένη επειδή τώρα είμαστε μόνοι, εγκαταλελειμμένοι από τους Αρχαίους Δασκάλους μας...».

Πηγή: Από το βιβλίο “ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ” του Γεράσιμου Καλογεράκη, σελ. 34-39, εκδ. Δίον

Πηγή εικόνας: https://www.monkeyandelf.com/

---------------------------

Σχετικές αναρτήσεις:

 Ο ΠΑΠΥΡΟΣ TULLI

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΠΟΛ ΒΟΥΧ- Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑΣ

Διαβάστε επίσης:

ΤΕΟΤΙΟΥΑΚΑΝ - Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

2 σχόλια:

Σείριος είπε...

Το «Χρονικό του Ακακόρ» είναι ένα σύνολο ιστοριών που γράφτηκαν από τη φυλή των Ugha Mongulala που ζούσαν στη ζούγκλα του Αμαζονίου στη Βραζιλία και αυτό το κείμενο περιέχει περισσότερα από 15 χιλιάδες χρόνια ιστορίας, από την άφιξη των Θεών τους μέχρι τη δεκαετία του '70 στην εποχή μας.

Οι ιστορίες μεταδόθηκαν προφορικά από τον πρίγκιπα της φυλής Ugha Mongulala, Tatunca Nara, στον Γερμανό δημοσιογράφο Karl Brugger που εργαζόταν στη Βραζιλία, ο οποίος ηχογράφησε ολόκληρη την ιστορία σε κασέτα και στη συνέχεια έγραψε και δημοσίευσε το βιβλίο το 1976.

Σείριος είπε...

«Ήξεραν την πορεία των αστεριών και τους νόμους της φύσης. Πραγματικά, ήταν εξοικειωμένοι με τους βαθύτερους νόμους του Σύμπαντος. Εκατόν τριάντα οικογένειες των Αρχαίων Πατέρων ήρθαν στη Γη και έφεραν το φως. Έφεραν τον άνθρωπο από το σκοτάδι στο φως».

https://www.monkeyandelf.com/the-akakor-chronicles-when-the-gods-came-from-space/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου