Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Αποκωδικοποίηση των σημάτων των Pulsar - Έξυπνη επικοινωνία από τον Γαλαξία;

Πρώτη φορά μας αποστέλλεται απόδειξη ύπαρξης διαστρικών ραδιοσημάτων ευφυούς προέλευσης. Απόδειξη ότι τα πάλσαρ αποτελούν μέρος ενός τεράστιου δικτύου φάρων επικοινωνίας ETI.

Αυτή είναι η ενημερωμένη δεύτερη έκδοση του βιβλίου The Talk of the GalaxyΣτο βιβλίο του αυτό, ο Δρ. Paul La Violett δείχνει πώς οι νέες ηχογραφήσεις υψηλής ανάλυσης σημάτων πάλσαρ αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά που δεν συνάδουν με το μοντέλο «άστρων νετρονίων».

Ο La Violette υποστηρίζει επιτακτικά ότι οι ενδιαφέρουσες και αρκετά περίπλοκες συμπεριφορές των πάλσαρ ταιριάζουν πολύ πιο εύκολα με ένα μοντέλο ενός φάρου ETI (εξωγήινης νοημοσύνης) που μεταφέρει πληροφορίες.

Αυτή η εξαντλητική μελέτη παρουσιάζει για πρώτη φορά την απόδειξη ότι οι αστρονόμοι έχουν λάβει ραδιοφωνικά σήματα ευφυούς προέλευσης.

Ήδη από το 1967 και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, οι αστρονόμοι μελετούν προσεκτικά και καταγράφουν ασυνήθιστους διαστρικούς φάρους που ονομάζονται πάλσαρ, νομίζοντας ότι είναι αστέρια φυσικής προέλευσης. Ο Δρ La Violette, ο οποίος ερευνά τα πάλσαρ για 27 χρόνια, δείχνει ότι, μέχρι τώρα, η φύση αυτών των ραδιοφωνικών πηγών έχει παρεξηγηθεί κατάφωρα.

Ανακάλυψε ότι ένας αριθμός πολύ μοναδικών πάλσαρ δεν είναι τυχαία κατανεμημένοι στον ουρανό και επισημαίνουν βασικές γαλαξιακές τοποθεσίες που έχουν ιδιαίτερη σημασία από την άποψη της επικοινωνίας ETI. Παρουσιάζει επίσης στοιχεία ασυνήθιστων γεωμετρικών ευθυγραμμίσεων μεταξύ των πάλσαρ και ενδιαφέρουσες σχέσεις περιόδου παλμών.

Εξίσου συναρπαστικό είναι το μήνυμα που στέλνουν. Μια προειδοποίηση σχετικά με μια προηγούμενη καταστροφή του Γαλαξιακού πυρήνα που θα πρέπει να μας βοηθήσει να αποτρέψουμε μια μελλοντική παγκόσμια τραγωδία.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δρ. Paul LaViolette κάνει έναν εκπληκτικό ισχυρισμό: τα πάλσαρ δεν είναι αυτό που πιστεύαμε ότι είναι (περιστρεφόμενα αστέρια νετρονίων) αλλά είναι λευκοί νάνοι, αστέρες εφοδιασμένοι με γεννήτριες από μια γαλαξιακή κοινωνία αστρομηχανικής ειδικά για τη μετάδοση πληροφοριών σε εμάς.

Καθημερινά συναντάμε διαφόρους ισχυρισμούς που μπορεί να κάνει ο καθένας. Δεν είναι απαραίτητο και δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να λάβει υπόψη τις ιδέες του La Violette και να τις πιστέψει. Ωστόσο, ο La Violette υποστηρίζει την υπόθεσή του με εκτενή ερευνητικά δεδομένα που δημοσιεύθηκαν από καθιερωμένους αστρονόμους και μια ευρεία κατανόηση της φυσικής, της αστροφυσικής, και σχετικούς τομείς της μηχανικής.

Τα πάλσαρ ΕΙΝΑΙ παράξενα και γίνονται ολοένα και πιο δύσκολο να τα καταλάβουν οι αστρονόμοι, όσο περισσότερα μαθαίνουν γι' αυτά. Τα γεγονότα σχετικά με τη συμπεριφορά των πάλσαρ και τη χωρική τους κατανομή που έχει αντλήσει ο La Violette από την ερευνητική βιβλιογραφία απαιτούν μια νέα ερμηνεία.

Όποιος έχει ακολουθήσει το πεδίο του SETI - την Αναζήτηση για Εξωγήινη Νοημοσύνη - και έχει κουραστεί από τις ατελείωτες δεκαετίες μάταιης αναζήτησης για αυτή τη βελόνα στα άχυρα, θα βρει στο Decoding the Message of the Pulsars μια εξαιρετικά συναρπαστική αποκάλυψη. Gerry Zeitlin

από τον Paul A. LaViolette, Ph.D. από τον ιστότοπο Etheric

bibliotecapleyades.net/ #1 , bibliotecapleyades.net #2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου