Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΑΣ

Η αληθινή πνευματική μας μορφή - η ψυχή μας - είναι ένα ολογραφικό σύστημα από ρέοντες αιθερικούς “σωλήνες” και γεωμετρικούς φράκταλ κώδικες - ένα σύστημα φωτός και γεωμετρικών σχημάτων.

Είμαστε ο καθένας, ένα αιθερικό ον του φωτός. Όχι απλώς ένα συμπαγές φυσικό ον που αναζητά μια πνευματική εμπειρία σε αυτόν τον κόσμο, αλλά ένα μη στερεό πνευματικό ον που βιώνει μια σταθερή φυσική εμπειρία σε αυτόν τον κόσμο - σε αναζήτηση μιας πνευματικής εμπειρίας.

Το πνευματικό ταξίδι είναι μια Ανάμνηση - καθώς και μια Επιστροφή στην επίγνωση της δικής μας πολυδιάστατης συνείδησης και του άπειρου εαυτού μας.

Το μόνο πραγματικό ερώτημα είναι η ποιότητα του φωτός μας.

Η ποιότητα του φωτός μας επηρεάζεται από την ποιότητα των εσωτερικών μας συναισθημάτων και των αρετών μας. Αυτά είναι αντανακλάσεις του ενός προς το άλλο. 

Η ποιότητα του φωτός μας επηρεάζεται επίσης από την ποιότητα των συναισθημάτων και ενεργειών που επιβάλλονται πάνω μας - στο συναίσθημα και το μυαλό – από τις αντιδράσεις και τις άκαμπτες διανοητικές απόψεις μας – από τον προγραμματισμό και έλεγχο του εξωτερικού κόσμου γύρω μας. Θλιβερό, αλλά αληθινό.

Η ποιότητα του φωτός μας, επηρεάζεται από την ποιότητα των πραγμάτων με τα οποία περιβάλλουμε τον εαυτό μας και από την ποιότητα των δικών μας εσωτερικών χαρακτηριστικών.

Τι σημαίνει ότι η Ψυχή είναι ώριμη;

Εάν, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, κάνετε στον εαυτό σας την ερώτηση: «Τι περιμένω από τη ζωή;» ...και δώσετε μια ειλικρινή απάντηση, η ποιότητα αυτής της απάντησης περιέχει την απάντηση στο ερώτημα της ωριμότητας της Ψυχής.

Khris Krepcik TheHoodedSage 

Περισσότερα: bibliotecapleyades

-------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου