Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ

Η αλήθεια πονάει! Τις περισσότερες φορές, το ξέρουμε, ωστόσο συχνά επιλέγουμε να κλείσουμε τα μάτια μας. 

Κανείς δεν είναι πραγματικά πολύ απασχολημένος για να σας απαντήσει.
Αυτός ο τύπος ή το κορίτσι δεν είναι πολύ απασχολημένο για να απαντήσει στο μήνυμά σας.
Αυτός ο εργοδότης δεν είναι πολύ απασχολημένος για να απαντήσει στο email σας.
Εάν δεν πάρετε απάντηση από κάποιον, είναι επειδή επέλεξε σκόπιμα να μην σας απαντήσει.
Και όσο πιο γρήγορα σταματήσετε να δικαιολογείτε τους ανθρώπους που δεν σας βάζουν προτεραιότητα, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που το κάνουν και να προχωρήσετε.

Ανεξάρτητα από το πόσο γνήσιο, καλόκαρδο ή στοργικό είναι ένα συγκεκριμένο άτομο, θα έχει πάντα μεγαλύτερη επίγνωση των δικών του αναγκών παρά για τις δικές σας. 

Ακόμη και ο πιο προσεκτικός εραστής μπορεί να μην καταλάβει ότι πατάει τα κουμπιά σας και σας δυσαρεστεί, αν δεν του πείτε ποτέ ότι το κάνει. Ακόμη και ο πιο έντιμος εργοδότης μπορεί να μην γνωρίζει ότι σας εξαντλεί αν συνεχίσετε να δέχεστε περισσότερη δουλειά.

Ακόμη και αν οι άλλοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι επεκτείνουν τα όριά σας, παρ' όλα αυτά θα σας πιέσουν μέχρι να συναντήσουν αντίσταση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα πάρουν από εσάς τόσα όσα θα τους αφήσετε εσείς να πάρουν, πράγμα που σημαίνει ότι εξαρτάται από εσάς να καθορίσετε και να διατηρήσετε τα όριά σας. Οι πιο ισχυροί άνθρωποι δεν φοβούνται να πουν «Όχι» σε ό,τι δεν θέλουν να κάνουν, γιατί ξέρουν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους υποστηρίξει αν δεν τηρήσουν τον εαυτό τους και τα θέλω τους.

Οι πράξεις σας καθορίζουν εσάς, όχι οι σκέψεις σας.

Μπορείς να κάθεσαι σε κλειστό χώρο όλη μέρα και να σκέφτεσαι έναν καλύτερο κόσμο, αλλά μέχρι να βγεις εκεί έξω και να αρχίσεις να εφαρμόζεις την αλλαγή, στην πραγματικότητα δεν κάνεις τη διαφορά. Η καλή πρόθεση είναι ένα υπέροχο πράγμα, αλλά αν δεν συνδυαστεί με δράση, δεν μετράει τίποτα. Στο τέλος της ημέρας, ο χαρακτήρας σας καθορίζεται από αυτό που κάνετε, όχι από αυτό που σκέφτεστε.

https://dreamcatcherreality.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου