Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ;

Οι εργάτες του φωτός είναι φάροι φωτός σε έναν κόσμο γεμάτο σκοτάδι. Οι άνθρωποι έλκονται από αυτό λόγω του τρόπου με τον οποίο το φως εκπέμπεται από αυτούς.

Ακούω από τόσους πολλούς ανθρώπους που αισθάνονται απομονωμένοι και μόνοι κατά τη διάρκεια αυτής της αφύπνισης και της τεράστιας αλλαγής που λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο.

Οι σύζυγοι δεν μπορούν να αφυπνίσουν τους συντρόφους τους για την αλήθεια. Τα μέλη της οικογένειας και οι στενοί φίλοι πιστεύουν ότι έχετε τρελαθεί, ενώ τα επιστόμια της mainstream matrix συνεχίζουν το μπαράζ χλευασμού ενάντια σε όποιον τολμήσει να κοιτάξει πέρα ​​από το εύρος των στενών παρωπίδων.
Αυτό είναι άσχημο. Όλοι βιώνουμε αυτό το φαινόμενο και την απομόνωση που φαίνεται να συνοδεύει την αφύπνιση.  

Αλλά εδώ υπάρχει μια όμορφη σκέψη. Αν είμαστε ένα οργανικό, κοσμικά επηρεασμένο σώμα κρυστάλλινων δεκτών και εκπομπών σε ένα ζωντανό και εκπληκτικό σύμπαν που γνωρίζει τα πάντα, ίσως βρισκόμαστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι ο καθένας μας. Στην πραγματικότητα, μάλλον έχουμε διανεμηθεί προσεκτικά για να δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο πλέγμα αλήθειας. Καλό; 

Με άλλα λόγια, για άλλη μια φορά δεν υπάρχει λάθος με τον συγχρονισμό!

Κοιτάξτε όλους τους μοναχικούς ανθρώπους… Είναι συνδεδεμένοι με κάποιον τρόπο!

Είμαστε όλοι πραγματικά στρατηγικά τοποθετημένοι για την καλύτερη δυνατή επίδραση στον κόσμο και την αφύπνιση; Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, γιατί όχι;

Είμαστε (ο καθένας) γεννήτριες, κόμβοι, πομποί, ρελέ, αγωγοί και δοχεία φωτός, αλήθειας και αγάπης. Η απόλυτη δύναμη του θετικού μετασχηματισμού. Και μπορεί να είμαστε ακριβώς εκεί που είμαστε, μόνοι ή όχι. Ακούστε την καρδιά σας λοιπόν!

Άρα ποια μοναξιά και από τι; Ίσως επινοήθηκε ο χωρισμός, μιας συστηματικά κατακερματισμένης και τμηματοποιημένης επιβεβλημένης κοινωνίας προκλημένων αβοήθητων πλασμάτων που υποτίθεται ότι περιμένουν το άγγιγμα ενός μακρινού θεού ή κάποιου ρομαντικού «άλλου» για να τα απελευθερώσει. Όλα βασίζονται σε εννοιολογικά ψέματα χωριστικότητας.

Και το προσπαθούν αυτό, έτσι δεν είναι;

Ναι, χρειαζόμαστε συναισθηματικό δέσιμο, αλλά μέσα σε ένα εποικοδομητικό πλαίσιο. Ο σκοπός της επιβεβλημένης μήτρας είναι να μας χωρίσει σε αρνητικά, καταστροφικά εντροπικά αυτοκαταστροφικά συναισθήματα και αντιδράσεις.

Και μετά δέσιμο με τα «είδωλά» τους, της σύγχυσης και της υλιστικής παραφροσύνης για τη λεγόμενη ασφάλεια.
Λάθος; Σαφώς λάθος. Μην αφήσετε κανέναν να σας πέσει γι αυτό.
Να είστε σταθεροί και να μεταδίδετε εκεί που είστε!

Υποστηρίζω ότι το να μην το συνειδητοποιούμε αυτό σημαίνει μείωση της έντασης και της αποτελεσματικότητας του ηλεκτρικού μας δικτύου (πτώση δονήσεων). Πάρα πολύ.

Όσοι από εσάς έχετε αφυπνιστεί στην συνειδητοποίηση της σημασίας της «παρούσας συνείδησης» ξέρετε για τι πράγμα μιλάω.

Το ότι η ανθρωπότητα έχει αποσπαστεί από αυτή τη γνώση και την κατανόηση, μέσω ψευδούς διδασκαλίας, διασκέδασης και ψυχαγωγίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα και τραγωδίες της ιστορίας για την ανθρωπότητα.

Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί σωματικά, παρά μόνο σε μια πολύ μεγάλη ιδέα. Και οι πολεμιστές της αλήθειας με τους οποίους επικοινωνούμε ο καθένας μας βρίσκονται συχνά σε απομακρυσμένες τοποθεσίες και λειτουργούν στο δικό τους προσωπικό περιβάλλον.

Αλλά στο πλέγμα; Είμαστε ήδη ένα. Ανεβάστε δονήσεις και λάμψτε! Είμαστε Ένα και Τώρα!
Σχεδόν κανένας από εμάς δεν ζει με άλλους υποστηρικτές της Αλήθειας. Κάποιοι το κάνουν και αν αυτό πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε.

Ο καθένας μας θα συνεχίσει να εξελίσσεται σύμφωνα με το συνειδητό του ξετύλιγμα. Είναι λίγο τρελό να προσπαθείς να το συλλάβεις, αλλά τουλάχιστον ήθελα απλώς να ανακουφίσω κάποιο άγχος για όσους ανησυχούν για αυτό το συναίσθημα.

Είμαστε εκεί που είμαστε… ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος. Μη φοβάσαι. 

Ελπίζω να σας άρεσε η βόλτα.

Διαδώστε την Αλήθεια. Ο καθένας μας κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!

από Gostica

https://dreamcatcherreality.com/

----------------------------

ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου