Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ»

Ο παγκόσμιος συγχρονισμός συμβαίνει συνεχώς στη ζωή μας, αλλά ο απλούστερος τρόπος να τον εξηγήσουμε είναι σύμπτωση. Όλα τα περιστατικά που συμβαίνουν στη ζωή μας δεν έχουν να κάνουν με την τύχη αλλά όλα έχουν να κάνουν με θετικές ενέργειες που λειτουργούν για εμάς από πηγές πέρα ​​από τον έλεγχό μας. Οι άνθρωποι αγαπούν τη λέξη «συμπτωματικά», αλλά, στην πραγματικότητα, κανένα από τα σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν συμβαίνει τυχαία.

Το αόρατο βασίλειο έχει έναν τρόπο να ευθυγραμμίζει τα γεγονότα έτσι ώστε να συναντάμε τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα συναντήσουμε και να μάθουμε τα μαθήματα που προορίζουμε να μάθουμε (είτε αργά είτε γρήγορα).

Αυτά τα γεγονότα μπορεί να φαίνονται εντελώς συμπτωματικά, αλλά, για παράδειγμα, η συνάντηση με το άτομο που μόλις σκεφτόσασταν, παρόλο που δεν έχετε γνωρίσει εδώ και χρόνια, θα πρέπει να σας κάνει να ξανασκεφτείτε τη θεωρία του «καθολικού συγχρονισμού» (γνωστός και ως συγχρονισμός).

Ένα συνηθισμένο παράδειγμα συγχρονισμού είναι να σηκώνετε το τηλέφωνο για να καλέσετε κάποιον με τον οποίο δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό, μόνο για να λάβετε μια κλήση από αυτό ακριβώς το άτομο, ακριβώς εκείνη τη στιγμή — μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι είναι κάτι παραπάνω από απλή σύμπτωση, οπότε θα πρέπει να οργανώσει μια συνάντηση και να δει αν υπάρχει ένα μάθημα που εκδηλώνεται για ένα από τα δύο.

Ένα πιο περίπλοκο παράδειγμα συγχρονισμού, που συνήθως παραβλέπεται, είναι το ακόλουθο:

Οδηγείτε σε ένα γεμάτο πάρκινγκ εδώ και πολλά χρόνια, μέχρι που ένα αυτοκίνητο ελευθερώνει ξαφνικά ένα χώρο ακριβώς μπροστά σας. Λίγες στιγμές αργότερα, καθώς ασχολείστε με την επιχείρησή σας, θα συναντήσετε κάποιον πολύ σημαντικό ή αγαπημένο σας.
Εάν θα είχατε βρει ένα άδειο σημείο στάθμευσης ένα λεπτό πριν ή μετά τη στιγμή που το κάνατε, η συνάντηση δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ποτέ — αλλά αυτό το αυτοκίνητο βγήκε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να γίνει εμφανής η συνάντησή σας.

Και, μερικές φορές, για να πραγματοποιηθεί ένας σημαντικός παγκόσμιος συγχρονισμός , χρειάζονται χρόνια προετοιμασίας. Μπορεί να εκτυλιχθεί μια σειρά γεγονότων, που εκτείνονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε, τελικά, να καταλήξετε στο σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή για να εκδηλωθεί το μάθημα/αποστολή/συνάντησή σας.

Αυτό που θα θέλαμε να ερμηνεύσουμε ως τύχη, καλή τύχη ή σύμπτωση είναι απλώς ο τρόπος της φύσης να μας δείξει ότι το σύμπαν είναι διασυνδεδεμένο μέσω της ύλης και του χώρου.

Ο αριθμός των φορών που το σύμπαν συγχρονίζει τις εμπειρίες μας είναι πολλές, αλλά, δυστυχώς, σπάνια είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τις συγχρονικότητες καθώς συμβαίνουν.
Απλά σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι βρήκαν τις αδελφές ψυχές τους σε μια διαφορετική ήπειρο. Πόσα πράγματα έπρεπε να συμβούν για να είναι και οι δύο στο ίδιο μέρος και την ίδια στιγμή, συναισθηματικά διαθέσιμοι και ανοιχτοί για μια σχέση από απόσταση;

Εάν παραμένετε ενήμεροι για το τι συμβαίνει γύρω σας, τότε σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής συγχρονίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η ζωή είναι πραγματικά μια μεγάλη συμφωνία γεγονότων, ανθρώπων και τόπων που ευθυγραμμίζονται με το ταξίδι της ψυχής σας.

Μέχρι τώρα μπορεί να νομίζετε ότι ολόκληρη η ζωή σας ήταν προσχεδιασμένη και απλώς περπατάτε στην ουρά για να συναντήσετε ένα προκαθορισμένο πεπρωμένο, αλλά αυτό δεν ισχύει.

Σίγουρα, υπάρχουν όντα που εργάζονται στις ανώτερες σφαίρες για να πραγματοποιήσουν συγχρονισμούς, αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αν θέλουμε να αναλάβουμε μια πρόκληση ή να προχωρήσουμε σε ένα νέο μάθημα.

Έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε πώς θα προχωρήσουμε αφού συμβεί ένας συγχρονισμός και, ό,τι συμβεί ως αποτέλεσμα των πράξεών μας, είναι γνωστό ως μοίρα.

Το πεπρωμένο, από την άλλη, είναι ένα γεγονός που θα μας συμβεί ό,τι κι αν γίνει, γιατί έχουμε συμφωνήσει πριν ενσαρκωθούμε στη Γη.

Το όλο νόημα της εμπειρίας της ζωής στη Γη, είναι να μάθουμε ανεκτίμητα μαθήματα μέσω του πειραματισμού και, τελικά, να ολοκληρώσουμε τον κύκλο της ενσάρκωσης.

Γι' αυτό, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για συμβάντα Καθολικού συγχρονισμού και αναζητήστε το βαθύτερο νόημα πίσω από αυτά!

https://dreamcatcherreality.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου