Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Robert Charroux: Το Ολοκληρωμένο Σύμπαν δεν είναι κενό, αλλά αντίθετα υπερπλήρες, εφόσον περιέχει τον κόσμο μας και αναρίθμητους άλλους.

Ο Robert Charroux (1909 – 1978) ήταν Γάλλος συγγραφέας γνωστός για τα γραπτά του σχετικά με το θέμα των αρχαίων αστροναυτών. Ήταν πρωτοπόρος της θεωρίας των αρχαίων αστροναυτών , δημοσιεύοντας τουλάχιστον έξι έργα αυτού του είδους.

Σύμφωνα με τον Robert Charroux στο βιβλίο του Παράλληλοι Κόσμοι: Το Ολοκληρωμένο Σύμπαν «δεν είναι κενό, αλλά αντίθετα υπερπλήρες, εφόσον περιέχει τον κόσμο μας και αναρίθμητους άλλους.

Διαθέτει την αυθυπαρξία του και κατοικείται από άγνωστες σ’ εμάς μορφές ζωής. Η αντίληψη της αντικειμενικότητας των φαινομένων μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι κάτοικοι του ολοκληρωμένου σύμπαντος – ιδέες, δυνάμεις, πραγματικά όντα – δεν αποτελούνται από συγκεντρώσεις συμπεπυκνωμένης ύλης, όπως εμείς, κι αυτό γιατί η επιστήμη μας διδάσκει, ότι η εξέλιξη προχωράει πάντα από τις πιο χοντροκομμένες στις πιο εκλεπτυσμένες μορφές.

Έτσι μπορούμε να φανταστούμε όντα που αποτελούνται αποκλειστικά από ενέργεια. Μ’ αυτό τον τρόπο, είναι λογικό να υποθέσουμε πως όντα άυλα και ενεργειακά, διαθέτουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε κάθε είδος παράλληλου κόσμου, εφόσον από την φύση τους ανήκουν στο Ολοκληρωμένο Σύμπαν».

Η υπόθεση που προτείνει ο Charroux ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου