Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ

Ράστον απάντων εστίν αυτόν εξαπατήσαι. Ό γαρ βούλεται, τούθ’ έκαστος και οιείται.

Το πιο εύκολο είναι να εξαπατήσεις τον εαυτό σου, επειδή ο καθένας αυτό που θέλει, αυτό πιστεύει ότι ισχύει. Δημοσθένης
----------------------------------------

«Η αλήθεια, στον πλανήτη σας, είναι μια φιλτραρισμένη εμπειρία, κατανοητή μόνο μέσα από τα προσωπικά σας συστήματα πεποιθήσεων ή έννοιες. Ο καθένας στον κόσμο σας έχει μια διαφορετική «αλήθεια» και υπήρξαν διαφορετικές «κουλτούρες αλήθειας» σε κάθε κοινωνία και σε κάθε πολιτισμό».

«Έχει διατηρηθεί μια «συνέχεια φωτός» εδώ στον πλανήτη σας αλλά η «αλήθεια» δεν λέγεται σε όλους, επειδή δεν νιώθουν όλοι έτοιμοι να την ακούσουν»

«Το πρόβλημα είναι ότι μεγάλο μέρος της ανθρωπότητάς σας, θα έπαιρνε αυτές τις «αλήθειες» προσωπικά, αντί να τις βλέπει ως «αντικειμενική αλήθεια ή πραγματικότητα». Θα χρησιμοποιούσαν αυτή την αλήθεια εγωιστικά, για να δοξάσουν τον εαυτό τους και τους άλλους. Και, όπως αντιλαμβανόμαστε, και μέσα από τη δική μας εμπειρία, η αλήθεια δεν προορίζεται καθόλου για αυτό. Στη συνέχεια θα δημιουργούσαν ξανά μια θρησκεία ή κάποιο είδος δόγματος, κάτι από το οποίο θα έμεναν αποκομμένοι, αλλά θα δοξάζονταν στα μάτια των άλλων».

«Η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με τις γήινες θρησκείες σας. Η μυστηριακή, θαυμαστή φύση του πνεύματος δεν έχει καμία σχέση με τις θρησκείες σας. Πώς σου ακούγεται αυτό; Είστε όλοι πολυδιάστατοι. Σκεφτείτε έτσι! Για να σκεφτείτε έτσι, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που καταλαβαίνετε και αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας, και τη ζωή, από μέσα προς τα έξω, και δείτε όλα τα συστήματα πεποιθήσεών σας αφηρημένα και όχι προσωπικά».

"Λόγω των προσωπικών σας προσκολλήσεων, έχετε αποκοπεί από την καθολική γνώση. Πρέπει να έχετε αντικειμενική σκέψη για να αποκτήσετε αληθινή γνώση. Όλοι καλλιέργησαν τη στάση ενός «υποκειμενικού εαυτού»".

«Το Είναι δεν ζει (προς το παρόν) μέσα σε όλους σας, και αν δεν συλλάβετε ή δεν πιστέψετε στη θεϊκότητά σας, πώς θα κάνετε το άλμα στα επόμενα επίπεδα; Πώς θα πάτε να προσελκύσετε και να μαγνητίσετε τον αληθινό άνευ όρων σεβασμό και αγάπη, για εσάς, χωρίς να σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο; Αν δεν συμμετέχετε, είστε μόνο θεατές. Ως θεατές δεν θα συμμετάσχετε στο σχέδιο για ανάπτυξη και εξέλιξη στον γαλαξία μας, και το πιο σημαντικό, δεν μπορείτε να το ζήσετε πραγματικά μόνοι σας». 

Στον πλανήτη μας δεν διδάσκεται η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Η λέξη πολεμιστής αρχικά σήμαινε «αυτός που δεν φοβάται να είναι ο εαυτός του», όχι «αυτός που πετσοκόβει», όπως νομίζουμε ότι σημαίνει σήμερα όντας συγκρουσιακός. Έχουμε πολλά προβλήματα στον πλανήτη. Όπως είπε ο Αϊνστάιν, δεν μπορείς να διορθώσεις τα προβλήματα χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης που τα δημιούργησε.

Άρα, πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές και κανείς μας δεν μπορεί να το κάνει μόνος του. Συλλογικά, μπορούμε. Συλλογικά μπορούμε να το κάνουμε αμέσως. 

Alex  Collier & the Friendly Andromedans

https://www.bibliotecapleyades.net/

-------------------------------

ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ;

ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ — ΤΑ ΕΓΓΕΝΗ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΨΥΧΩΝ

ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου