Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ

"Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, βίαιοι και εμπλέκονται ασταμάτητα σε ατελείωτες αιματηρές συγκρούσεις και πολέμους"

Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας και οι τηλεοπτικές εκπομπές τα έχουν μπερδέψει λιγάκι στο κεφάλι τους και κάθε φορά που ασχολούνται με την επίσκεψη των εξωγήινων στη Γη. Τους παρουσιάζουν ως τους κακούς της υπόθεσης. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε μάλιστα να απειλούν το ανθρώπινο είδος. Μα πόσο άτυχη αυτή η ανθρωπότητα πια, ούτε έναν πόλεμο δεν μπορεί να κάνει με την ησυχία της…

Έχουμε σκεφτεί ποτέ ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι; 

Μήπως οι εξωγήινοι θεωρούν τους ανθρώπους «βίαιους» και «επικίνδυνους»;

Ο Gordon Gallup, βιοψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Albany, υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι είναι «επικίνδυνοι, βίαιοι και εμπλέκονται ασταμάτητα σε ατελείωτες αιματηρές συγκρούσεις και πολέμους» και για αυτόν τον λόγο, οι εξωγήινοι δεν πλησιάζουν.

Ωστόσο, υποστηρίζει ότι έχουν πιο προηγμένη τεχνολογία και ότι μας παρατηρούν, επιλέγοντας συνειδητά να μην έρθουν σε επαφή μαζί μας.
Ο Gallup παρουσίασε το επιχείρημά του σε ένα έγγραφο ανοιχτής πρόσβασης που δημοσιεύτηκε στο Journal of Astrobiology  .

«Αν υπάρχει εξωγήινη ζωή μπορεί να μας έχει βρει μέχρι τώρα και να έχει διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, βίαιοι και εμπλέκονται ασταμάτητα σε ατελείωτες αιματηρές συγκρούσεις και πολέμους και αναπτύσσουν συνεχώς ακόμη πιο ισχυρά όπλα μαζικής καταστροφής».

«Θα ήταν επίσης λογικό ότι λόγω της αυξανόμενης ρύπανσης, της καταστροφής των οικοτόπων, σε συνδυασμό με τους ατελείωτους πολέμους, τη λεηλασία, τον θάνατο, την καταστροφή και την επιθυμία για κατάκτηση, ότι οι άνθρωποι αποτελούν έναν άνευ προηγουμένου κίνδυνο όχι μόνο για άλλες μορφές ζωής στη Γη, αλλά και για τη ζωή σε άλλους πλανήτες».

Ως παράδειγμα, Gallup αναφέρει «την ολοκληρωτική καταστροφή των πολύ προηγμένων πολιτισμών των Αζτέκων και των Ίνκας» και την επακόλουθη γενοκτονία των ιθαγενών, τους ναούς, τα κτίριά τους που καταστράφηκαν, τον πλούτο και τους φυσικούς πόρους που έκλεψαν (σ.σ.: παρέλειψε την καταστροφή του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού στον οποίον στηρίζεται σήμερα ο δυτικός “πολιτισμένος” κόσμος).

«Εάν οι άνθρωποι της Γης είχαν επίγνωση των προηγμένων πολιτισμών άλλων κόσμων, θα μπορούσαν τελικά αυτοί οι εξωγήινοι πληθυσμοί να είχαν την ίδια μοίρα που είχαν οι ιθαγενείς του Μεξικού και του Περού», γράφει.

«Αν υπάρχει ζωή αλλού, μπορεί να βλέπουν τους ανθρώπους ως εξαιρετικά επικίνδυνους. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν αποδείξεις ή πειστικές αποδείξεις εξωγήινης νοημοσύνης: είμαστε μεγάλος κίνδυνος και δεν θέλουν να αποκαλυφθούν». 

Συνολικά, η ανθρωπότητα είναι μοναδική επειδή έχει αναπτύξει την τεχνολογική ικανότητα να προκαλεί τη δική της εξαφάνιση. Φαίνεται να είναι έτοιμη να φτάσει στο οριακό σημείο, όταν πρόκειται για την εξάρτησή μας από τα ορυκτά καύσιμα και τις συνακόλουθες επιπτώσεις.

https://www.provocateur.gr/

-----------------------------

ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ…

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου